Selamlar saygılar sevgiler herkesee
Printable View
Selamlar saygılar sevgiler herkesee
İso hosgeldin ya:)
h.b. Burak nasılsın ya yoksn ne zamandr ?
Valla İso,amcamın rahatsızlığı,Çanakkale,arkadasta takılmam falan derken uğrayamadım bi süre
bildiğin gibiyim ya...Sen nasılsın...
Geçmiş olsn kardeşim ciddi bişeymi ? Pff benim iyide rahat batıyo işte :D Kızla aramız iyi tekrar eski hatuna bakıyorm falan deişik :confused: Okul bitiyo bu sene ne yapcam bilmiorm işsizlik var heryerde.
Geçmiş olsun burak abi ben kaçtım iyi geceler..
Tesekkurler İso,Mert...Valla ciddiydi cok ciddiydi gecti cok sükür normal hayata geri döndük...Biz saplar kulübü olarka bi tane bulamıyoruz sen 2.ye göz dikiyon :n:
Kardesım ne diyim ki saka bi yana bu mevzular insanı hep yıpratıyor hem olgunlastıyor...
Hoca benim çok eski mevzu bu yaa. Bu kızdan önce onla beraberdik arada bir böyle aramız çok iyi oluyo tekrardan ona doğru gidiyorm hep. Onla geleceğimiz olmayacağını biliyorum aile falan araya girer ama iştee. Salla yaa değişik
Sorma yaa okulu bitirenlerle konuşuyorum herkes işsiz. Aydın'a gittim işte bu hafta peder biraz iş araştırdı herkesin dediği okul bittikten sonra bakarız şimdi işçilerin hepsini çıkarıyoruz. Allahtan çevresi genişte fazla zorlanmıyorum. kısmet bakalım. Gelecek sene iş bulmak lazım
Biz bu konuyu konustuk galiba İso Bursa'ya gelince tam net hatırlamıyorum ama buna benzer seyler söylediğni anımsıyorum...Valla kardeısm benım dusuncem eski olayı daha cok yıpratır seni içinde kalmıstır yasamak istersin ama bence dikkatli ol simdi ki güzel ilişkini sürdürmeye calıs derim...
İş konusu ülkemizin genel problemi okul bitiyor hayat yeni baslıyor valla ama herkes bi sekılde ekmeğini kazanmalı...Bunu da yapmamız gerekiyor...Ben kacıyorum beyler iyi geceler
Salla be yaa yapcz bişeler artk :) Şimdilik hayatımı yaşamaya bakıyorum işte
Tabi hayatını yaşayacaksın İsmail başka napacaksın :D
İso abi gitti PS turnuvasına hayatını yaşıyo :D
yok burdayım Lebdrey :D başlamşlar maça bende takılıyorum küfür ediyorum nete :n:
Abi valla yaşıyoruz nereye kadar böyle gitck merak ediyorum :D
İso bence böyle gitmesi için uğraş boş ve rahat olan bi insandan daha mutlusu cennette olandır sanırım :D
KRAL FM ne güzel şarkılar çalıyo yahu tam gidiyo gece gece :D TSM dalmştım bir ara şimdide bu
Abi öyle diyosunda zor biraz ya :confused: iş bulamazsam bizim dükkana gider araba tamir ederim :confused:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Forumda şekil oldu :D
Türkce fm cikacak galiba, merakla bekliyoruz. :D
Forumun arayüzü (En azından üst bar, arkaplan ve alt bar) de değişti.
Bu arada herkese merhabalar
Bu arada belirteyim TM 2009'un ilk betası Ana Sayfa'da yayınlandı.
http://www.turksportal.net/fmhaber/2...ta-yayinda.htm
günaydın :)
günaydın arkadaşlar ..
Site çok güzel olmuş yav :)
SeLam çakaLım :cool:.
naber ozzy =)
Selamlar..Güzel olmuş arka plan (:
Alt tarafta duran hanımlar yakıyor :D
Tema değişmiş :p
Katılıyorum Eralp :D
göründüm, kaçtım :D
Niye kaçtın turgut abi ya :D.
kaçmassam bu pc deli edicek beni ondan :D hem niye iyi tarafından bakmıyosun göründüm sonuçta :D
merhaba arkadaşlar.ne olmuş bu siteye yaw :D bir ay girmedik herşey değişmiş
Nassınız kafe ahaLisi :=)