Eşkıya 127. sıradan IMDB top 250 listesine girmiş,bende ekşi sözlük'te gördüm :0:
Printable View
Eşkıya 127. sıradan IMDB top 250 listesine girmiş,bende ekşi sözlük'te gördüm :0:
Burs/Kredi/Yurt Başvuru Sonuçlarını Buradan Öğrenebilirsiniz.
Saat 7'den sonra başlayacak olan kar şiddetini gece artıracak ve sabaha kadar şiddetli bir şekilde yağacak,bu yüzden 6 Ocak salı günü Ankara'da resmi tatil olacak.
europeanconquer Ankara'dan bildirdi.
Cidden meteoroloji çok fena şeyler gösteriyor.2012'den daha sert bir kış yaşayabiliriz Ankara'da.
Selamun Aleyküm
Avcılar'da gram kar yok ama tatilden faydalandık. Gerçi benim zaten okul bitti de bizim biradere yaradı :D
Bu geceden yağacaktır gençler yoksa boş yere tatil etmezlerdi, ya da etmişlerdir :n:
Afyon-Emirdağ'dayım bizim final sınavları bile iptal oldu, çalışmamıştım iyi oldu bu :D
Beyler Sivastayım, garip bir şekilde burda 1 tane bile kar yok :D
Ankara'da okullar 2 gün tatil
Bizim dershane de 2 gün tatil oldu :n:
Öyle uzaklaşmışızki siteden tanıdık yüzlere rastlayamıyorum. Her defasında eski tayfadan birini görürüm umuduyla giriyorum. Sitede miyadımızı doldurduk galiba
[MENTION=132921]vivoperlei[/MENTION]
Başkan mevzu yaş değil. Burada gelip muhabbet ettiğimiz insanları göremiyorum artık, kendi kendime konuşuyormuşum gibi geliyor bana.
Ben o döneme denk gelemedim. Ama diğer arkadaşlar anlattılar. Buralar hiç boş kalmazmış, bir selamlaşma faslı varmış ki tüm gün boyunca devam edermiş, falan filan... Duyduğum kadarıyla o dönemki tayfadan pek fazla aktif olan yokmuş artık. O yüzden dediğinde haklısın sanırım.
Kullanıcı adına tıkladığımızda karşımıza çıkan profildeki gibi miydi eski kullanıcı adın?
Evet, aynısı. Veternerliği hala devam ettiriyor. Ek iş olarak da ilişki uzmanlığı yapıyor. İlişki uzmanlığını matematiksel yöntemlere döküp, bu alanda çığır açmayı başardı kendisi. Kıymetini bilmek lazım.
Ahaha :n: Gençler kahkaha attım :D
Bu arada 5 yıldır aynı sınıfta ruh ikizim varmış, birbirimizin yeni farkına vardık :) Şampiyonluk yakın, meşaleyi yakın :)
Nedved topu aldı, kaleye baktı diyebiliriz o zaman :n:
Ğ'dir kesin,abi şu üniversiteden mezun olda sen kurtul biz de kurtulalım yahu nedir bu :zuhaha
akşam 21e afyona bilet kestirmiştim izmirden amahava şartları sebebiyle otobüs seferleri iptal olmuş hakkaten karakış geçiriyoruz biz de kara trenle gidelim dedik tren bileti aldık bakalım kaç saatte gidicez (bilette 7 saat diyo ama yemezler :D)
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...c302fc2c48.jpg
Allahtan priz var yoksa çekilecek şey değil rötar daha yürümedi :D
Mobil
Eskişehir-İstanbul yapmıstım 4-5 yıl önce, fazlasıyla keyif almıştım. Özellikle de körfezden geçerken. :D Şimdilerde Londra-Birmingham-Aberystwyth hattının müdavimiyim.
15 yıl önce trenle İzmir'e gitmiştim Ankara'dan,hiç hatırlamıyorum. :D
Ama her gün Eryaman-Kızılay hattının müdavimiyim :zuhaha Herkes çok samimi,herkes iç içe birbiriyle :n:
Ankara yarın tatil bizim dershane de tatil :zuhaha