Dün gece gece kuşluğuna sadece ben mesaj atmışım yav.
Printable View
Dün gece gece kuşluğuna sadece ben mesaj atmışım yav.
Oğuzu gören cennete gidiyor İso :D
FM de Ankaraspordayım. Denizlispor u 5-1 yendim. Sonraki maç fenere karşı 1-0 öne geçtim 6-1 yenildim ve kovuldum :D Şimdi boluspordayım. Bankasyada küme düşme potasında olan bolusporu ligde tutmaya çalışıyorum son 6 hafta :D
Sorma Mustafa yaa adam kendini göstermiyo hiç :D
Selamlar Karabükde bi öyle bi böyleyim ilk sene ligden düşmemeye oynuyoruz...FTKda gruplara kaldık:)
Keyifler nasıl beyler
Nağapsın festivalci olmuş:D
Selamlar ..
Ayıp oluyo ama 1 aydır nerdeyse Manager oynayamayan arkadaşlar var aramızda :n: :zuhaha
Mustafa bütün oyuncuları yükleden Türkiyeyi seçersen çıkıyo oyuncular :D Ama bütçeler çok kötü çıkıyo
Burak başka takm bulamadınmı yahu :D
işte ismail ben bayramdan beri görmüyorum memleketi sen haftada 2şer kere gidiyorsun ne ala memleket.. :n:
ne memleketi Oğuz yaa :D bilgisayarı almak için gidiyorum yoksa ne işim var bizimkilerin yanında :D Çok sıkıcı oluyo Aydın :confused:
Bide arkadaşları arıyorum ne yapıyosunz diye ? hep dışarıdalar hep ortamlardalar :D insan özlüyo ister istemez :n:
Valla şahsen ben özlüyorum kayseri nerde adana nerde?
Takımım süper laf yok...
Burak abi takımının ss sini koysana buraya bakalım ?
Abicim yurdun dört bir yanı Anadolu :D
Takımın sssi derken:D
koyarız da simdi değil:n:
Kadrosunu ya :)
he anladım:D simdi gec düştü:n:
Açıl guşluk..
Az önce bir test çözdüm face de;
Nasil Oleceksin? testini çözdü ve sonucu Sehit Olarak çıktı.
iyi geceler ...
Selam Aykut.. :) Buraya takılayım bu gece. Kafam da iyi zatten :D Taktik yapıcam bu kafayla :D 32.turnuvadaki mouse pad'i istiyorum :D
Selamlar guş cenneti :)
Selamlar 'Guşluğun Guşları'
Ne işle meşgulsünüzdür... :)
Sabahlama için burada olan arkadaşlarla bir ufak muhabbet çevirelim artık... :D
Ben az sonra yatıcam :p
Selamlar uzun zamandır foruma uğrayamıyordum nasılsınız görüşmeyeli ?