şimdi burada nasıl sohbet edilebilir ki? yani spesifik bir konu olmadan, bir mesaj akışını takip edemeden nasıl olacak bu iş
Printable View
şimdi burada nasıl sohbet edilebilir ki? yani spesifik bir konu olmadan, bir mesaj akışını takip edemeden nasıl olacak bu iş
Doluyken buralar öyle bir sorun olmuyordu @daimy2017
Gelip selam verip o sıra kim ne konuşuyorsa katılıyordun.Veya yeni duyduğun bir şeyi buraya yazıyordun onun hakkında sohbet ediyordun gibi gibi :)
Evet bir arada 20-30 kişinin bu başlıkta sohbet ettiği günler vardı. 4300 sayfa olmuş zaten :n:
Ben çok duygulandım gerçekten, dokunsan ağlarım : ) Adam çocuğum oldu diyor yav, ki çok da iyi hatırlarım o abiyi.
Herkese selamlar, umarım bizler var oldukça bu site burada durur. Dursun öyle. Girmesek de duymasak da...
Selam arkadaşlar.
Az önce steam'ı açtım, arkadaşlar kısmında nannar hocamın ismini gördüm. Bi garip hüzünlendim. Bir an türksportaldaki anılarım aklıma geldi. Benim çocukluğuma ve ergenliğime ve biraz da yetişkinliğine denk gelen dönemler aklıma geldi. Her gün türksportal'ı açmak için bilgisayarın karşısına geçtiğim yıllar, acaba kariyer hikayelerinde ne var, acaba Galatasaray sohbet alanına kim yazmış, acaba Hasan (nannar) hocam kariyere yazdı mı falan falan. Sanırım o günleri özledim ben, bilmiyorum ben mi çok duygusal davranıyorum ama. Eskiseler güzeldi be.
Selam olsun!
Vay be sanırım hayatımın en güzel günlerini bu forumda geçirdim ben ya burası hayatımda unutamayacağım hatıralar bıraktı bana...
Selam gençler,herkes iyidir inşallah.Uzun zamandır girmiyordum foruma bir girip bakayım dedim,kimse girmiyormuş zaten :zuhaha
Ben de ara ara girip bir şey yazmayanlardanım :icon_biggrin:
Selam ey gençlik :)
Aleyküm Selam Hüso :)
aleyküm selam kardeş
Selamlar herkese ve en çok da hatırlayan eski dostlara :)
Format değil de herkes introvert bence. :D
selamlar arkadaşlar
Vay be site baya geri kalmış.Nerede o eski günler:D
Sade site daha iyi ama tema değişikliği gelebilir belki.
Herkese güzel sabahlar.
ne zaman canlanacak burası?
Arkadaşlar biliyorum yeri burası değil ama mecbur kaldım özür dilerim. lütfen bana özelden bir arkadaşımız fm 200 türkçe ltf dosyasını gönderebilir mi ? nostalji yapmak için indirim ama türkçe yapamadım tekrardan özür dilerim.
Hey gidi günler :) Hatırlayan hatırlamayan tüm dostlara ve kardeşlere merhabalar...
@nannar Hatırlanmaz mı :) İlkokula başlamışlardir bile şimdi herhalde. Zaman çabuk geçiyor..
Çok çok uzun zamandan sonra tekrardan selam olsun, ancak forum hiç bıraktığım gibi değil sanki :) Eskiden FM modları falan filan vardı, eski anılarımı bir hatırlayım diye bakayım kim neler yapmış gelmeyeli dedim de kategoriyi göremedim :)) FM oynamayı bırakalı 3 seneyi geçmiş, öyle bir eski dostlara bakayım dedim, ne var ne yok, haller nasıl diyelim : ))
1 yıldır girmemiştim aşağı yukarı. Gelmişken selam vereyim dedim. Yenilere merhaba, eski topraklara selam olsun :)
enteresan zamanlar geçirdik
Artık kariyer hikayeleri de yok. :) Eskiden seriyi satın alabilmek için uygun fiyata düşmesini bekler, bu süreçte almadan önce kariyer hikayelerine bakardım -kedinin ciğere baktığı gibi- sonra dayanamaz fiyatı neyse alırdım. :icon_smile:
geldik yine bakalım ne var ne yok
Vay be eskiden turnuvalar aksardı şimdi kariyer hikayeleri kapanmış
Turnuva da yediğim şu golle karşılaşıp bir gireyim turnuva vardır belki dedim site kalmıyormuş nerdeyse :(
https://www.youtube.com/watch?v=WgV-oe8qvqY
Herkese selamlar,hayırlı Ramazanlar,bol FM'li günler olsun :n:
Hayırlı ramazanlar genco :D
https://twitter.com/SelmanOztrk
Beyler selamlar. Sitenin eskileri bilirler burada saat falan satip insanlari dolandiran bir Selman Öztürk vardi. Bu twitter adresindekiyle ayni kisi mi? :)
serhat akını izleyince aklıma burası geldi
selamlar gelnçler
Herkese selam :icon_cry: