Yani bu işin şakası beyler benim yaptıklarımı ciddiye almayın ama herşeyi deil:zuhaha bazı konularda ciddiyimdir.Mesela bir önceki msj'mda oldugu gibi :zuhaha
Printable View
Yani bu işin şakası beyler benim yaptıklarımı ciddiye almayın ama herşeyi deil:zuhaha bazı konularda ciddiyimdir.Mesela bir önceki msj'mda oldugu gibi :zuhaha
Alican artist misin sen :p
Aygün'de anladıgına göre sorun yok sanırım :p
Oooo Mehmet gelmiş:)Ne zamandır yoktun buralarda kardeşim.Hoşgeldin (:
abi tosunpaşa yöneticimizde yaş kaç?:D
Aman bırak olmasın Kerem :D
Ödeve devam..:S
14 diyoruz inanmıyo
Koyun can derdinde,Kasap et derdinde ;;)
14 neden çok mu olgun duruyor tosun:D
Bugün çok kötü bir gün geçirdim.Ant maçında kafa topuna çıkarken 2 'mizde yere yapıstık çocugun kolu kırıldı ve 2 hafta rapor aldı.İçim acıyordu,vicdan azabı çekiyordum ta ki cep tel. ile beni aradı abi dedi sana ne kadar teşekkür etsem az 2 hafta kurtardın beni diyince rahatladım :zuhaha
Pikniğe gidiyoruz diye çıktık, hoca otobüste ders işlemeye başladı.:D Ders havasında bir piknik ne kadar güzel geçerse o derece güzel bir gündü. Top bile depemedik yahu.:n:
Kötüymüş be serkan abi bu arada ne zaman nickini görsem aklıma hep sagopa kajmer geliyo:D
Onunla hiç alakam yoktur, asla dinlemem ve sevmem.:D
Bilmem pej eki öyle demiyo ama:n::D
Serkan abi'm bu alemde bir tanedir.Ona laf atacak kişi karsısında beni bulur eralp :a
Patronmusun,yalakamisin,yoksa kulüp üyesimisin?
Anlamadim sen ne ayaksin,Alican sen manyakmisin :D
Selamlarrr cafe alemi tekrardan aranızdayım :cool:
Yalaka deil dogruları söyledim.Gfb Serkan hakkında ki düşüncelerimi buraya yazarsam,yazarlıgım alınabilir :zuhaha
Alicanın Banlanmasını İsteyenler!!! el kaldırsın:D
Kesinlikle banlanmamalıdır.Çünkü çok iyi kalpli ve dürüst bir kişiliktir fm'de de harikadır...
Anti-Alicancı dolmuş burası:DAma hakediyorsun alican ağır olman lazım biraz:pKulüp üyesi oldun diye ağalık taslamana,yalakalık yapmana gerek yok:zuhaha
Kendimi övmek gibi olmasın ama harika biriyim :zuhaha