emre abi rejimde olduğunu bilmiyodum özür dilerim
Printable View
emre abi rejimde olduğunu bilmiyodum özür dilerim
Yok yahu Eralp ne özür dilemesi. :) Eğleniyoruz şurda.
Zenit münich'i eledi mi yani uefa da son durumlar nelerdir ?
pöfff bende rejime girmeyi düşünüyorum ama birtürlü başlayamadk :confused:
Zenit Finalde Fiorentina - Rangers maçı sonucu Finale ilk maç 0-0
Aç bak mackolik.com'U alicanım insanı yorma :D:D
Maç 0-0 gidiyo arkadaşlar
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WXK2-2HexjY[/youtube]
Bakın ne buldum:D
Zenit 4 atmıs Helal olsun...
Zenit müthiş top oynuyo yaa Leverkusen'i deplasmanda farklı yendiler Rusya'da fark atarlardı çok kaçırdılar 1-0 bitti galiba maç
Zenit'te forvet var pogrenyak diye ve de arshavin ayrıca ön liberoları tymhoscuk süperler :)
Bayern maçında Arshavin oynamadı cezalıydı
Şimdi zenit UEFA da finaldemi?
Vahh Avrupanın Haline Vahh yahu Bizim Zenitin Finale çıktığı kupayı almamız lazımdı...
Öyle öylede bizde Kalli olmasa Leverkusen'i eler Zenit'le eşleşirdik.Sonrası ne olur bilinmez(:
Zenit takır takır top oynuyor eralp öyle deme izlesen süperler..
Rejim yapmak kadar zor bir şey yok.Gerçekten rejimdemisiniz Emre abi ve crespo009? (isim bilmim :) )
Bayern Munichte Yani Elemesi lazım Zeniti Afedersiniz ama Dışkı gibi para harcadılar transfere..Hitzfeld gider heralde
Hitzfeld zaten sezon sonu gidior.Klinsmann gelicek te .Valla herşey para ile olmuyor biliyorsun eralp :)
Ben kendi adıma evet. 3 kilo kadar bir fazlalığım var eskisine göre 80e inmem lazım haziran başına kadar sonra hedef 75 :)
Dimi alican mesela bendeki yakışıklılık:D:D
Üf yine çok yüz verdim şımardınız :zuhaha böyle davranırsanız kilitliyecegim konuyu :zuhaha
Onu sadece senin çok sevdiğin serkan abin yapabilir tamammı:D
Nickini tam yazamadığımız yöneticimiz sen 75'e düşmek içinmi rejim yapıyosun :n: bende seni XL sanmıştım yahuu :p
1502005 yahu asıl sen umut abininkini gör hale ezberleyemedim:D
Burdan dönem ödevime yardım eden crespo009'a şükranlarımı sunarım :)
crespo009 isim nedir yahu o kadar yazdık parantez içine ismini bilmiyorum diye insan bir bilgilendirme yapar.:icon_biggrin:
Crespo değil İsmail İsmail:D
arkadaşlar ismim ismail ama kullanan yok Üni arkadaşlarım normal arkadaşlarımın %70'i İSOT diğer arkadaşlarım + Nettekiler İVAN :n: