Volkan abiden başladı hepimize bir güzel iyi dilaklerini sundu Şemsi. Yalnız bunları yaparken senin gerçek duyguların diye yazdı. Bilmiyordum gerçek duygularının böyle olduğunu.:zuhaha
Printable View
Serkan Şemsi yalan atıyor yahu inanma. Şemsi yazmış hepsini pişman olunca da kardeşim yazdı vs. vs. diyor. Şemsi olm sen bana demedin mi ailemin tek çocuguyum diye ? Yalançı.
Demek öyle ha Şemsi, bir de multi üyelik var sen de ha!
Serkan bir sarısı var, ikinci sarıyı verelim. Ne dersin ? ;)
Özkan abi ben ne zaman dedim tek çocuğum diye.:confused: 3 tane kardeşim var.:D Hatta bu siteye üye olduğunu biliyordu bazı arkadaşlarımız.
Ama bundan sonra akrabalarımı üye falan yapmayacağım bu siteye.Sonra ben mahçup oluyorum.
Serkan abi valla ben değildim.Hatta bu geldi dedi ben bişi yaptım öğrensen beni döversin dedi.Bende sordum ne yaptın diye cevap vermedi.Geçen İmam geldi dedi Msn den.Ama iyi oldu.Banlanmış.
Şemsi sen tek çocuk değilmiydin yahu benim gibi bana öyle dedin gibi geliyor..;) :D
:0:
Şemsi üstlerime bildirdim.
Neler oluyor yahu?:D
Şemsi hadi ben yalancıyım Mehmet de mi yalancı ?
Haaa evet Şemsi bende öyle biliyorum
Özkan abi sen görevini yapıp bildirdin ama benim multi üyeliğimin olmadığını biliyor Volkan abi.:smismileyiw2:
şemşi yazık sana valla yandın elveda
Serkan bu arkadaş hem birden fazla hesap açmaktan hem de küfürden ban yiyecek. Hangisinden atmak gerekir acaba ? Volkan Abiye sormak gerekir.
Şemsi son yazmak istediklerini yaz, panele giriyorum, gerekeni yapacağım...
Boşuna uğraşmayın oltaya gelmem.(::)
Şemsi bu şahıslar ciddi .
Peki Şemsi.
bencede ciddi değil gibi benim bildiğim serkan abi durmaz anında ban lardı
Sunucuya dosya atıyorum, 1 sayfanın açılması 5 dakikayı buluyor, şu iş bitsin ilgileneceğim...
Berkay Özkan abi msn den sordu bana.Bende bilmiyorum dedim.Ban lancak herhalde.Şemsi abi.Hakkını helal et.
Selamlar..
Merhaba Haytgün.Hoşgeldin.
hala anlamıyorum ben şimdi ana avrat düz gitsem hemen atılırdım //ama şemsi hala atılmadı ?
o zaman bende küfür ediim olmayan kardeşim yaptı diyim nie hiç kimsenin kardeşi yapmıyoda şemsinin kardeşi yapıo
Aygun bilir Aygun Semsi Kac kardes ?
Şemsi tek kardeş değil beyler..Popomundo oyununa yazmıştı.Bu oyuna kardeşimde merak saldı diye.Aylar önce..
peki kardeşi var dienler yalan mı sölüyo
Kendisi resimlerdeki bizde konu açmıştı.Ayrıca Kinght bölümündede paylaşımları var.Benim tek kardeş olmadığımı 07 CFG 52 konusundanda anlayabilirsiniz.
Boşuna çırpınma Şemsi, ipler tutuyor mu tutuyor. O zaman sonuç belli...
Banlayın o zaman.Hodri meydan.