Burak'ı çok mavi yapmışlar :)
Üyelik Tarihi Mesaj sayısı falan komple maviş olmuş :D
Printable View
Burak'ı çok mavi yapmışlar :)
Üyelik Tarihi Mesaj sayısı falan komple maviş olmuş :D
Tamam Selman yahu, en büyük Galatasaray, daha da uzatmayalım.:n:
Serkan abi görüyosun bak Selman abinin yakında çocuğu olucak 23 yaşında.Sende 22 yaşındasın ama...:)
Hoooop..Noluyo Serkan Abi?En Büyük Galatasaray Falan?
Dur yahu, kızdırmayalım Selman'ı.:D
Ne var Aygün, ben de evlensem şimdi 1 sene sonra 23 yaşında çocuğum olabilir. Henüz geç değil yani.:D
Ooo sizinki oğlansa kızın 1-2 yaş küçük olması pek sorun olmaz, ben 1-2 sene daha bekleyeyim.:D
burasıda yöneticiler platformuna dönmüş yahu:D bu arada düğün olursa aile arasındamı yapcaksınız yoksa tsi arasındamı:D
selamlarr saygılar sevgiler TSI Kafe'sinin saygıdeğer müşterileri :p Müeessemizde çay servisimiz başlamıştır :n:
http://midlog.googlepages.com/cayWEB...ayWEB-full.jpg
Herkese Bol sohbetler diler olaysız geceler geçirmenizi dilerim :p
Not : Çay paralarını ödemeden kaçmayın :n:
Abi baktım ki olmuyor gelirim ben de Bulgaristan'a yanına. Artık bir güzellik yaparsın kardeşine.:p Bak kendim için birşey istemiyorum, oğlunun müstakbel eşi için istiyorum ha.:n:
Çaylar için sağol İsmail bu arada.:p
Abi yaşın olmş 22 şimdi nişanlansan 1 yılda nişanlılık dönemi bu yazı geçtin oldunmu 23-24. 2 senede Çock için bekle oldnmu 26 ohoooo yaşlandn gittin :n:
Sekopejin hesabı 1 YTL
Selman Abi senin hesap 5.25 YTL hadi sen yabancı değilsin düz hesap 5 ytl yeter :n:
Buraların sahibi geldi. Çayın yanında yediğiniz çıtır çerezleri yere atmayın.
Gece kuşlarından sonra biz temizliyoruz buraları dikkat biraz :p
Ne yaptın yahu, komplekse sokmayın adamı.:D Daha okul var, seneye bitecek mi belli değil, okul biter askerlik var, sonra iş bulmak var, ben 30'undan önce evlenemem herhalde.:D
ismail abi sende mesajını 1.000 yap bakiyim hadi bekliyorum
Bekarlık sultanlıktır :n:
evde kaldın sen sekopej :n: sen bu gidişle 40 yaşında çock sahibi olsan dede olamazsın :n:
Yok eralp yaa post kasmıyorum. zaten cafede mesaj sayacı kapalı :p
Gaza getirmeyin beni, yıldırım nikahı kıydırtmayın bana.:n:
Serkan Desti İzdivaç'ta :n:
Dest'i İzdivaça katıl sekopej :n: tip falanda yerinde kitlersin telefonları :n:
O ne yahu ama katılayım yine de siz istiyorsanız.:n: Ama katılmaya ne gerek yahu, evlenmek istedikten sonra ohooo...;;)
Serkan abi evlenmicek görürsünüz o çokeşliliği destekliyo:D
Ne çok eşliliği yahu, bir gönüle 2 sevda sığar mı?:p
Seko izdivaça çıksanaaa çıksanaa çıksanaaa :n:
1 Gönüle istedikten sonra 10 sevda bile sığar :n:
Sığdırmasını bilene tabi:D