Oho biz şıpsevdi miyiz yahu, gençler aşk kutsaldır, yakalarsanız bırakmayın.:) Diğer türlü eğlence diyorsanız onların da gönülde yeri yoktur. O başkadır.:D
Printable View
Oho biz şıpsevdi miyiz yahu, gençler aşk kutsaldır, yakalarsanız bırakmayın.:) Diğer türlü eğlence diyorsanız onların da gönülde yeri yoktur. O başkadır.:D
Allah şu Feysbuku bulanlardan razı olsun.Eski bir arkadaşımın izine rastladım geçenlerde.Diğer arkadaşlarımda çorap söküğü gibi geldi valla.4-5 senedir göremediğim ilk okul arkadaşlarımla yeniden irtibata geçtim.Çok mutluyum.:)
Facebook'unda modası geçti :D Arkadaşlarla görüşmüyoduk Facebook'tan bulduk bi kere gorustuk yine gorusmuyoz bi 10 sene sora bi daha konusuruz artık :D
Şemsi 10.100 oluyosun :p
Aygün 2 çay kap gel.
Annemde yeni demlemişti çay.:D
İyi Geceler...
Halı Saha maçlarından sonra üstümteki yorgunluğu neden 3-4 günde atamıyorum üstümden :) Her yanım giderek daha bi fena ağrıyor :)
Selam arkadaşlar...
Aygün gel şu guşluğu aç.
Derken Alican açmış bile :)
İyi Geceler...!
mustafa avatar'ındaki yakısıklı kim :p
Mustafa, Serkan Çalık'a benziore sen.
Açıcaktımda bizimkilerle tartışıyodum :p
Ben kaçar iyi geceler.
İyi geceler aygün buralarıda bana bırakın artık :p
http://kr.goal.com/resultsimg/6827.jpg Mustafa cidden benziore sen :D
Mustafa çoktan gitmiştir :zuhaha
DisCo gider efkarı kalır.
iyi geceler.
Selamlar Guşlar :)
10 dakika sonra ışıkları kapatacağım. Hadi bakalım herkes yatağına... :p
Selman geldi bizim burdaki ağalık sistemimiz tarih oldu. :) İhalesine o kadar para saymıştım.
Bütün geçim kaynağım burası yoksa hiç lafını etmezdim. Kamera sistemi taktırdım çok para gitti. :n:
Herkese iyi geceler arkadaslar..
İyi geceler dileme parası alıyım. Öyle söyledim kaçtım yok :0:
selamun aleykum..
Selamlar..
Welcome to my house.:icon_cool:
Selam melam
Selam...:)