İyilik abi ne olsun işte takılıyoruz öyle :n:
Printable View
İyilik abi ne olsun işte takılıyoruz öyle :n:
Devam zorunluluğu gibi bir durum mu var..
Evet geçen sene alamadığım bir ders, bu sene devam etmem gerekiyor ama bakalım belki devam etmem.:D
Senin okulun yok mu Fatih, yatsana.:D
Okul var ama henüz yoklama alınmıyor :n: bu nedenle ilk derslere girmiyorum oh mis gibi uyuyorum :icon_cool:
O çok kötü oluyor, benim bu sene devam etmem gereken 4 ders olacak o nedenle uykumu düzene koymalıyım.. :D Kariyer bölümünde yenilik olacak mı Serkan? proje falan olur.. :D
Benim yarın okul var ama daha yatmadım.Birazdan yatmayı planlıyorum..
Devamszılık sorun olmasın da, son dönemde herkes kullanırken okula devam etmek pek keyifli olmuyor.:D
2010 için artık, 2009 için zaman geçti, 2010'da düşünürüz.:D
Devre arası devamsızlık sıfırlanır.. :D Yani alacağın ders farklı olabilir..Birde normal geçersen devamsızlığı çok önemsemiyor bazen istisanai olarak geçilebiliniyor derse girmeden de..
O zaman iyiymiş, bizde 5 hafta devamsızlık hakkın var, gerçi hocadan hocaya değişiyor.:D
Neyse ben yatar gençler, kalın sağlıcakla.
Bende kalkıyorum.Çok geç oldu valla.Yarın erkendende okula gideceğim.İnşallah kalkabilirim.Herkese iyi geceler..
Bende kaçtım biraz uykuyu erkene alalım.. kim kaldıysa artık.. bi olta sallayalım belki bereket gelir.. ( kapan kafe)
Pizza yedim, cola içtim. Çok fenayım yahu.
Beter ol boğazından nasıl geçti?
Sabah 11'dendir birşey yememiştim.
Nasıl geçti habersizzzz
O güzelim pizzalar
:n:
İstanbul buluşması konusu neden kapandı yahu? Tartışma felan mı çıktı konuda? :icon_confused:
Yok yeni konu açılmış..
Sa abiler ablalar kardeşler nasılsınız:)
Başım çatlıycak gibi ben yatıyorum iyi geceler..
Okula gitcem annem zorla yatırıyor demiyorda:D
Annem uyuyalı saatler oldu :D Hadi kaçtım ben (:
İyi geceler.:p :p :p
Harbi nedir bu saatte çabbuk yatağa.. Daha büyüklerde gelip yazmıyor buralara.. :uzgun:
Biz ikimiz takılalım abi:D
iyi öyle olsun.. :D ee içmiyormuyuz bişeler, dansöz falan getirsek belki canlanır buralar.. :D
arkadaşlar iyi geceler hepinize yarın iş var ama benim uyuyasım yok manyadım iyice..
Ağrı kesici kas gevşetici falan iç abi ben öyle uyuyorum bazen:D
Yakında eczanelere gidersin artık "abiii... çok ihtiyacım var abiii.. bi tablet abii.." :p Ben hiç sevmediğim bir hoca vardı üniversitede, o ders anlatınca uyurdum, onu getiriyorum aklıma uyumak için..
(//x)
Dansöz smileyi de bulduk.. Harika ifadeler varmış, bikaç örnek.. :D
(//k)
(/u)
(//ı)
oğuz sende de mi uyku problemi var:D
son smiley güzelmiş:D