1-0 oldu giuly attı bi tanede ronaldinhoyla direğe takıldılar.barca iyi oynuyo şu an için bence
Printable View
1-0 oldu giuly attı bi tanede ronaldinhoyla direğe takıldılar.barca iyi oynuyo şu an için bence
bundan sonra burası milan-barce cafe olsun:D
ve maç bitti artık barca nou camptada kazanır turuda geçer diyorum ben
yokmu kimse yaw..neyse ben yeterim
ben geldim...
nasılsın koray_capello
eyvallah kardeş sen de iyisindir inş.
iyiyim çok şükür...
gece kuşluğuna devam ediyorum işte...
bu aralar pek görünmüyordun...
doğru diyon valla bu aralar uğrayamadık turnuva da başlamış onu kaçırdık iyi mi:(
evet ya turnuva başladı ve devam ediyor...bende katıldım...bizim grupta maçlar bitti...2. turu bekliyoruz artık...
ya valla en çok beklediğim şey turnuvaydı ama olmadı.bi tane grupta birisine hiç ulaşılamıyormuş onu yerine ben geçim dedim ama bakim daha hala haber gelmedi.peki nası oynuyorsunuz hamachi den mi?
evet hamachi'den oynuyoruzda...katılım işine gelince maalesef:( olmuyormuş...bizim grupta da bir arkadaş oynayamadı yerine biriside alınmadı ve +6 averaj ve 6 puan ekledik gruptaki herkese...bazı gruplarda da olmuş böyle sadece ismi yedek listesinde olanlar turnuvaya dahil edildi...
sanırım senin için kötü bir haber oldu ama:( bir daha ki turnuvaya katılırsın inşaallah...
hadi ya napalım sağlık olsun.türkiye gibi ortada kaldık desene hedef bi daha ki şampiyona sonra bi sonraki sonra bi sonraki..
bir dahaki turnuvaya katılırsın inşaallah...katılım oranına göre turnuva organizasyonları devam edecekmiş zaten...
inş.hadi bakalım.
bende kaçırdım turnuvayı bi dahakine beraber gireriz ;;)
herkese iyi günler...
nasılsınız beyler...
iilik salık ne olsun...
selam geçlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk k (:
ya hadi ben 1-2 hafta girmedim de kaçırdım sen nasıl kaçırdın tarık.sen mod değilmisin?:D
sağ ayak bileğimde darbeye bağlı ödem oluştu...çok ağrıyo ayağım mosmor...
geçmiş olsun kardeşim.......
slm herkese arkadaşlar bugün kötü geçti benim için şöylew bi olay var yardımcı olursanız çok sevinirim
ya sevdiğim kızın arkadaşı benden hoşlanıyomuş ben sevdiğime açılamadan o bana arkadaşını ayarlamaya çalışıyor yaaa (0) (0) (r) (r) valla o kızı kırmadan nasıl reddederim bana akıl verin ya noolur :(
en zor yerden sordun be kardeşim ama sevdiğin kızın arkına durumu anlatsan.......
abi o kızı kırmadan hallediyim diyorum işte ama ona anlatsam o kız zor durumda kalır,zaten artık benim sevdiğim kızla aramda bişey olamaz sanırım :( :(
senderson sağol kardeş...
görkem asıl sana gemiş olsun...zür bi durum
saolasın comandante napıcam şaşkınım??bakalım bulucaz bşey bi şekilde kırmadan halledicem :(
abi tek yolu var yaaa...ikisinden de uzak duracaksın...senden hoşlanan kızında gönlünü alarak olmaz diyeceksin.hoşlandığım biri var.olmasa senin gibi bi kızla birlikte olmayı çok isterdim vıdı vıdı...
abi şöyle bi problemde var onlar benim hoşlandığım biri olmadığınıda gayet iyi biliyolar çünkü arkadaşına yolu hazırlarken ben hiç kafamda biri yok şuan falan diyodum ama en mantıklı yol heralde senin dediğin çok saolasın fikir için
geçmiş olsun :(Quote:
Originally Posted by comandante
herkese hayırlı geceler...
nasılsınız millet...
sağol abi çok teşekkür ederim...Quote:
Originally Posted by leave_992
comandante indirmişler seni:Dgeçmiş olsun yav benimde bileğim bi ara öyle olmuştu gereçkten çok kötü oluyo..Çok geçmiş olsun..
gecmis olsun comandante insallah halı saha macına kadar gecerQuote:
bugün cok güzeldi yaa 4 dersimiz bostu basket oynadık
Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
senin düştüğün durumun aynısına düştüm we sevdiğim kızla 2.5 yıldır çıkıyorum gerçi şimdi ayrıyız ama yine barişcaz:D bana bu olay oldugunda zaman kaybetmeden sevdiğim kıza açılmıştım ama belki şansım wardı bence sende şansını dene belki kabul eder Yengemiz:D ayrıca comandate çok geçmiş olsun:D
Çok geçmiş olsun.Quote:
Bu arada beyler Fenerbahçe'nin yeni marifetini Kanal D haberde izleyen oldumu?Galatasaray için şöyle bir beste yaptıklarını iddaa ediyorlarmış.
Çocuklar inanın,inanın çocuklar,
Güzel günler göreceğiz,güneşli günler,
cimbombomu Kadıköy'de devireceğiz,
Şampiyonuk şarkıları söyleyeceğiz.
Yeni yaptıklarını iddaa ettikleri beste bizzat Beşiktaş çArşı grubu tarafından yapılmış.80 li yıllarda bu besteyi söyleyen Beşiktaş taraftarının ayrıca 97 yılında çıkan forzabesiktas dergisinin kapağında olduğu ortaya çıktı.
http://img502.imageshack.us/img502/8...y9jg2pi.th.jpg
Fakat ilginç olan aslında bu değil!Fenerbahçeliler ısrarlı bunu biz yaptık,çArşı'da bizden çaldı falan diyor forumlarında,onlar söylemiyor bizim oldu diyen bile var:)
Zaten sabah arkadaş gelip ''bizimkiler süper beste yapmış'' dediğinde şüphelenmiştim.Eve gelince gerçek ortaya çıktı.:D
hadi kuslar benden bu kadar zaten bugün sitede bi durgunluk var anlamadım gitti iyi geceler
Quote:
Originally Posted by BaTuHN
ya kardeş umut oldun benim için ne diyim ama benim kız satmaz arkadaşını yaa :(
sağol feyyaz...hakikaten ilginç bi durum...birşeyi kabul etmek gerekir artık.en yaratıvı taraftar grubu çarşı...
efet ya çaşı çok yaratıcı hele ekinler dize kadar var ya oona bitiyorum:D
bugün okula gitmedimimmmm :).
Ayrıca fb-gs maçı sizce nolur.Ama tarafsız konuşalım :)
ben bir galatasaraylı olarak berabere biticek diyorum :)