Of keşke yarın da okul olmasa ne güzel Salı,Çarşamba yok :D
Printable View
Of keşke yarın da okul olmasa ne güzel Salı,Çarşamba yok :D
Olmadı Baran olmadı. Sohbet ederdik sabaha kadar da kafam dağılırdı belki.:) Hadi iyi geceler.:D
Yarın da gitme Aygün, 3 gün tatil yaparsın.:D
Aman abi :D Bugün dersaneye gitmedim diye annem neler dedi.Yarın da okula gitmezsem evden atar beni :D
Aygün şimdi devamsızlığını hesaplıyor: Yarın gitmesem mi acaba ya ? Gitmesem kaç olur X. Zaten bundan sonra kaç gün gitcem ki ? Sonrada rapor alırım zaten.Tamam tamam ben gitmeyeyim :D
Bitmiyor mu okul, ne zaman kapanıyor ki?
Devamsızlık 9 gün ya fazla değil :D
12'sinde resmen kapanıyo abi ama bizim 6'sında sınav var.Sınav haftası rapor alırım gelmem kimse gelmez zaten.Sınavdan sonra ders olmaz zaten o hafta da karne alıcaz o hafta da gelmem kimse gelmez zaten.Bizim için 29 Mayıs finish :p
İyi bitmiş sayılır, sınavı da atlatırsan iyi, iyi bir tatil geçirirsin işte.:D
Aygün bak benim yaptığım hesapları yapıyorsun.Sen artık yarın okula gitsen bile kaçarsın :p
Sınavı atlatırım inş. karneyi takmıyorum zaten (: Acayip sıkıldım zaten bu sene..Fazla iyi tatil olur mu bilmiyorum.Sınav sonucu merağı,tercih sonucu merağı falan baya stresli bi tatil olcak :D
Kaçmak hiç huyum değil abi.Hiç gitmem daha iyi ama yarın gidicem kesin (:
Sınav birde iyi geçerse, istediğin tercih tutarsa, al sana harika tatil.:D
Güzel huyların da varmış Aygün :D
O zaman süper olur abi :D Bir de yeni pc gelicek kısmetse yazın.İnş. hepsi olur da harika bi tatil olur :D
Daha ne huylarım var Mert abi :p :D
Tatil planların :)
O planlar anca 10 sene sonra :p
Ben bu sene yapacağım artık tatil, unuttum senelerdir yahu tatil nasıl birşeydir.:D
Sende yap Aygün.:D
Gel beraber yapalım Serkan abi :D
Ben Karadeniz'e gidiyorum Aygün. Gel götüreyim seni de oraları gör.:D
Napıcan abi Karadeniz'de :D Ben gelirsem Karadeniz'in karşısına geçeriz :D
Zaten Gürcistan sınırında olacağız Aygün, karşıya geçmek sorun olmaz.:D Deniz, güneş falan pek bana hitap eden tatil türleri değil, gideyim karadenize çıkayım dağlara, yaylaya. Mis gibi doğa offf...
Sen git Gürcistan sınırına abi.:D Ben Edirne-Tekirdağ sınırındaki köyüme gidicem :D
Olmadı bu sefer bizim köye gidelim, seneye size gideriz.:D
Abi bu sene bize gidelim :D Hem Avrupa'yı görmüş ol :n:
Bana ne avrupadan ya, ben senelerdir gitmemişim, bu sene ayarlamışım kendimi vazgeçer miyim? Seneye gideriz size.:D
Abi anlaşılan 2-3 ay kalıcaksın orda :D Bu sene tek git o zaman sen.Veya tek gitme Emre abiyi al öyle git :D Dağda bırak gel onu :D
2 köyün ortasında buluşmanız dileğiyle . . .
Ben kaçtım iyi geceler :p
İyi geceler Mert abi (:
Yok be nerde 2-3 aylık tatil zamanı, sınavlar bitsin hemen gideceğim, 15-20 gün kalıp döneceğim.
Gelmek isteyen varsa götürürüm herkesi, Emre'yi de zevkle götürür, bırakırım orda.:D
İyi geceler Mert.
15-20 gün de iyidir :D Serkan abi bi slogan başlat sen "Hadi Gel Köyüme Gidelim" diye :D Bak o zaman gelen olur :D
Tarih netleşsin, onu da yaparım Aygün.:D