Bilmem :D
Mert abi dağıttım seni sonra acıdım silaha başvurmadım bileğime güvendim sen silahla saldırdın öyle yendin :0:
Printable View
Bilmem :D
Mert abi dağıttım seni sonra acıdım silaha başvurmadım bileğime güvendim sen silahla saldırdın öyle yendin :0:
bende bu oyunu oynuyorum ama 2 levelim :D:D:D
Nick ne hakan :D.
Bende 12 karakter var :D En düşüğü 4 level :D
Ben ders çalışıyım.Akşama görüşürüz (:
sınavdan 2-3 gün önce çalışmak iyi değilmiş.
insan aklındakilerini unutuyor.Fakat aklına takılan durumlar olduğunda baksak daha iyiymiş....
zaten bu dönem içinde ne yaptıysak yaptık geri dönüşü yok artık :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nicki hatırlamıyorum ya :D:D:D arayim :D
Ben de mi baş la sam a ca ba na sıl bi şey ki bu : )
Gel sende gel cihan :D.
Güzel birşeyl :D Tıkla döv.
Ben başladım:) benim adam kendi kendine dövüştü ben hamleleri falan ayarlayamadım normal midir :D 5 kişi falan dövdüm
nicki hatırlarım
BlacKSpiriT Jr.
G e li yo rum ama n a sı l b işe y n erd en gi r iy or um f el an b i an l at ın he le :)
Notts County ben :D.
http://notts-county.mybrute.com/ buradan :D.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2 tane aç cihan fake olarak :D.
11.11.2008'de aldığım PCyi 2. kere HDD bozulmasndan servise yolladım :D Hayır dandk PC yapıyolar suçunu ben çekiyorum :n: bundan öncekide 7. serviste yenisini vermişlerdiiiii :zuhaha
Niye herkez kendi adresini veriyor :)
Off heyecan yaptık iyi mi :D
Cihancım diyelim benim şeyden üye oldun.Sen level atladıkça bana 1 puan falan geliyor.Master kısmında benim adım yazıyor falan.:)
http://ledbrey.mybrute.com gel Cihan abii :D
Zaten açmış o nedvedmania diye :D Ya birde şu master bölümündeki ismi silemezmiyiz, illa öneren kişi duracakmı orda.
Alırlar o PCnin yenisini :D 2. kere aynı hatadan gitti :D 1 kere daha aynı hatadan giderse yenisini vermek zorundalar :n:
TÜketici olarak haklarınızı iyi okuyun. Mesela 30 iş gününde gelmediğinde yenisini vermek zorunda firma. 15 işgünün geçerse size servise verdiğiniz ürün gelene kadar onun aynısından vermek zorundalar kullanmanız için :D
Ben çalışmaya devam ediyim siz takılın :p
10.Fakemi açmış durumdayım :zuhaha.
2 Pupils 1 maç kazanmış gibi etkiliyormuş , Aygün'ün dediğine göre ama Aygün söylüyorsa 2 kere düşünmek gerek :p
Öyle tabi :D Her pupil 1 puan.Her galibiyet 2 puan.Matematik'in varsa hesapla abi :n:
Gözler kaydı ya.Türkçe,Mat bitti sırada Sosyal,İng ve Fen var :D
bende kaydoldum ama maç yapmayın amatörüm :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ozyy yendim seni :n: :n: