Adam Ruh hastası yahu :/
Printable View
Adam Ruh hastası yahu :/
İbrahimovic=Ego
Amma abartıyosunuz he , millet gülüyo gidip ronaldinhoyla sarılıyo ne var yani
Tekmeyi yiyen gülmüyor ama.:icon_smile: Normal bir hareket değil yaptığı.Hani şaka amaçlı vurur bazen insanlar birbirlerine ama İbra'nın yaptığı bu kategoride değil.Yaptığına dengesizlik denir.Yıldız oyuncu olması dolayısıyla böyle bir hareketi rahatça yapacak karaktere sahip.
'' ibrahimovic 17 yaşında kara kuşak sahibi bir tekvandocuymuş ''
yerler onun tekvandosunu :) , çok erkekse aynını gattuso, materazzi gibi adamlara yapaymış :) ;
http://images3.wikia.nocookie.net/__...e-Inter%29.jpg
Karaktersiz...
Bende Ibrahimovic olsaydım bende şımarık olabilirdim. Kimse onun ruh halini bilemez. Her insan normal olmak zorunda değil bizde Rodney'nin avukatı değiliz. Belki sonra gidip Ibra özür dilemiştir yada Rodney şaka olduğunu anlamıştır bilemeyiz. Bu adam geçen gün çıkıp 2 gol atmadımı. Attı. O zaman sorun yok bence.
Lincoln de çıkardı golünü atardı asistini yapardı.Neden gönderildi o zaman ? Takımı kötü etkiliyor diye.İbrahimovic 1 yapar,2 yapar 3. de tüm takım etkilenir.Ruh hali şımarıklık falan değil bu.Gerçekten ruhsal bir sorundur bu.
Rodney'in avukatı değiliz,doğru.Ama burada İbrahimovic'i kesinlikle savunamayız.Kale direklerine İbrahimovic (L) Jessica kazısam,stadın ortasına tuvaletimi yapsam,camları indirsem,her türlü pisliği yapıp sahada 3 gol atsam ne farkeder ? Her şey futbol,gol değil arkadaşlar.Önce bunun farkına varalım.
olayın videosunu izledim az önce benim izlenimlerime göre
İbra şaka maksatlı yapmış bu durumu ama Rodney bir anda bunla karşılaştığı için durumu anlayamamış
bazen bizde arkadaşlara yapıyoruz ( tabi tekme vurmuyoruz buna benzer şeyleri yapıyoruz) bizimdeki psikolojik tedavi almamız mı lazım ???
valla benim arkadaşlarımdan biri bana bunu yapsa,Rodney gibi değilim bakmam öyle.
Aynen katılıyorum...
Ayrıca ekleyeceklerim var; orası A.C Milan, Çatkapı Çırçırspor değil. Her an göz önündesin, antremanların ve neredeyse halk içindeki tüm hareketlerin her an kayıt altında. Şaka yapacaksan soyunma odasında yaparsın, herkese açık ortamlarda yapmazsın. Herşeyin yeri ve zamanı var (tabii şakaysa)...
O zaman Ibrahimovic gibi dünyanın en iyi oyuncularından bir tanesinide sadece bir video ile suçlamamak lazım. Zaten takımın huzurunu bozarsa gönderilir. Gerçi Mourinho gibi disiplinli bir hoca bile gitmemesi için yalvarmıştı. Demekki her zaman sorun çıkarmıyor.
İbranın Sorunu Tam Sopalık Tam:n:
Oyununa Bişey Diyemez Kimse Dünyanın Sayılı En İyi Kaliteli Forveti Oyun Zekası Üst Düzey. Burada Tartışılan Konu İbra'nın Yetenekleri Değil Biraz İç Meselesi. Kişiliği ve Karakteri Düzgün Olmadıktan Sonra İstediği Kadar Başarılı Olsun Dünyanın En İyisi Olsun Gözden Düşer. İnsanız Sonuçta Yaşadığın Çevreye Uymayı ve Kişiliğini Düzgün Tutmak Çok Önemli Heleki Böyle Bir Zamanda...
Sadece şaka bence.
Bence de şaka, ben de hep yapardım bu tip dengesiz hareketleri... Şaka olduğu zaten gidip Ronaldinho ile tokalaşmasından ve gülmelerinden filan belli.
Ben olsam diğerinin yerinde, o takımın önemli oyuncularından biri olmak için elimden geleni yapardım. Şu anda aynı seviyede değiller, olası tartışmada İbrahimovic'e hiçbbirşey olmaz. Aynı şakayı oda İbrahimovic'e yapamıyorsa orda bi sıkıntı vardır ki sanmıyorum yapabileceğini..
Liselilerin böyle didişmesi vardır ya. Aynı ona benzemiş. Kaba dayı olan artislik yapıyor , efendi çocuk korkuyor.
Liselilerin didişmesinden çok, orta sona giden bir çocuğun okula yeni başlayanlara bulaşmasına benziyor.
SERIE A'DA GÜNÜN SONUÇLARI:
Bari - Caliari: 0-0
Cesena - Lecce: 1-0
Chievo - Brescia: 0-1
Palermo - Inter: 1-2
Parma - Genoa: 1-1
Roma - Bologna: 2-2
Udinese - Juventus: 0-4
Ranieri'ye yavaş yavaş yol görünmeye başladı.Umarım haberlerde çıktığı gibi Fatih Terim'i Roma'nın başına görürüz.
Juventus sonunda patLadı. Eğer Buffon sakat oLmasaydı şu anda Ligin zirvesinde oLurLardı bence.