Cuma cuma :D.Ben default tema kullanıyom :D
Printable View
Cuma cuma :D.Ben default tema kullanıyom :D
Emre abi Godfather'da bir bölüm var eliminate least two made men diyor yani en az 2 yardımcısını öldürmem gerekiyo şu lanet mafyaların ama kill conditions yok hiç birinde ona uygun öldürmeyincede tekrar geri canlanıyolar ben nasıl geçicem yahu bu bölümü eger görürsen bu mesajı açıklarsın umarım hatırlıyosan tabi
teşekkür ederim şimdiden :)
Sabır Allahım sabır..
Selam site. :)
Bugün yorum yapan olmamış buraya ben açam artık :D Bi seLam verip kaçıyorum yatıcam :)
Kimse var mı ?
Var olmaz mı? :)
Günaydınlar gençler :) Yeni iş günüme başlamış bulunuyorum :p Aydınlılar Mali İnternet Cafedeym beklerim :)
Selamlar..
Bu gece buraya el atıyorum, şuratı hareketlendirelim yahu?:D
İyi geceler :)
İyi Geceler ...
Eee napıyorsunuz gençler? Nasıl geçiyor tatil?
Valla güzel geçiyor ya işte takılıyoruz,geziyoruz :D
Serkan uğursuz ellerini buraya da mı bulaştırdın :D
Eren'i fifa'da hep yeniyordum 2 el attık yendi beni kereta , ögrenmiş , kapmıs benden bişeyler :zuhaha
İyi geceler herkese :)
Selamlar ve günaydınlar herkese. Ozyy msnden yazıosn ama onu ana makineden açtım göremiyorum şimdi :D
Günaydın :D.Ana makinadan görünür yahu :D.
yok concon ben başka makinedeydim :D kontrol amaçlı :p
Biz burada oturuyoruz sabahtan akşama kadar birşey olmuyor, adam orda oturuyor iş oluyor :u:
Oturuorm hee :D Az önce kafayı yiodum :D alt kata ders yapmak için gelen hocaları aldım çıldırttılar beni. Word yok Klavyeyi F çevir falan diye. Ordan oraya koşuşturuyorum sürekli Serkan bey kolaymı. 2 katlı olunca hele tam ölüm
Selamlar...
Vay kafe mi açtın İso.:D Hayırlı olsun.
Selamlar bu arada herkeşlere.
Yok Emre nerde ya :D boş boş gezmektense adresm belli olsn diye cafede çalışıyorum :D
Olmazmı Serkan yaa :D sen otururken yoruluosn ben armutlarla uğraşıorm :D
Selam Kafe Sakinleri :)
Olsun bir yerden başlamak lazım. :D