Tabi tabii :D büyük planlarım var :D alcam bu cafeyi :D günlük en az 200 - 300 arası cirosu var :n: 60 tane PC var ohh süper :D
Printable View
Tabi tabii :D büyük planlarım var :D alcam bu cafeyi :D günlük en az 200 - 300 arası cirosu var :n: 60 tane PC var ohh süper :D
Selamlar Cafe :).
Büyük düşünmek lazım diyorsun 200-300 diyorsun sende İso. :D 1200-1300'leri bulman lazım 160 pc falan. :D Büyük düşün. :zuhaha
2 katlı zaten Emre :D yukarıda 40 PC var aşağı kata 20 tane daha aldımmı ohh süper ama aşağısı çok tehlikeli :D sote yer dolu :n:
Gençler bu arada Açıköğretim sınavlarınız nasıl ? kim geldiyse bakmaya kalmış şekilde gidiyo :zuhaha
soteler iyidir. ;;) her cafeye lazım.
Sorma Emre dünden beri alt katta neler dönüyo bilsen :D ben güvenlik camerası + AKINSOFT'tan izliyorum off off :n:
Ahahahah. :zuhaha
Tahmin ediyorum desem yalan olur. Ebeveyn güvenlik programı yok mu sizde? :D
yok yaa onları kurmadık gerenk yok cameralar var diye adamlar onları bile aşıyo artk :zuhaha
Selam yine. :p
Selamlar..
Açıl bakalım.
nbr aygüncan:D
İyidir Ferdi sen ? (:
Okul günü daha hareketliydi burası :zuhaha
Günaydınlar ve selamlar herkeslere.
Günaydın İsot abi :).
FB TV veya herhangi bir yerden Özer'in imzasını izlemek için internet linki bilen varmı ?
Var ama sölemem :D İşim yok bide sabah sabah moralimi mi bozacam. Galiba bizimkiler Rijkaardı çıkartıp oynatacak sahada :D
Abi söyle ya :D bak söz siz aldığınızda onuda ben izlicem :n:
http://fbtvonline.com/
Buyur çekirge :D
Boşuna idoolumsun demiorz abi sana :D
İzleseniz nolacak ya:D
Şebinkarahisar'dan selamlar :)
Yarın Bursa yolcusuyuz :icon_cool:
iyi akşamlar herkese ..
Açılsın .
Selamlar..
Yaşlı bedenim artık çok uykusuz kalmayı kaldırmıyor. Ben uyuyayım en iyisi yatmadan şu ağaca bir taş atayımda kuşlar dökülsün :D İyi geceler