Ezan okunalı çok oldu yoksun ortalarda Tosunum (:
Ben yatıyorum iyi sabahlar..
Printable View
Ezan okunalı çok oldu yoksun ortalarda Tosunum (:
Ben yatıyorum iyi sabahlar..
Dünya tersine döndü diyo herkes. Gerçektende öyle. Millet sapıtmış yoldan çıkmış.
Nooldu ki isot abi :n:.
Hergün farklı bir olayla karşımıza çıkan İsot abi bugünde değişiklikleriyle burada.. Gün geçmiyor ki bir gariplik yaşanmasın,gün geçmiyor ki bu gariplikler İsot abiyi bulmasın. :zuhaha
Yavv msn konuşmalarını görüyorum :D geçen muhabbetleri burda anlatsam ohaa dersiniz.
Aynen kardeşim. :D neyse. Çok sıkıldım ya pff manager oynamak istiyorum manyak gibi :confused:
Günaydın kafe sakinleri :)
Günaydın sanada... İsot abi bende manyak gibi oynamak istiyorum. Ama burda her şey yasak. :zuhaha Abi TRT'deyim şu anda oyun falan yasak burda sitelerin heç biri açılmıyor yasaktan.
Hoşgeldin Mert.
Aynen kardeşim yaa nasıl sıkılıyorm görsen. Allahtan bende net olayı yok :D Sabah albüm bakındım biraz indirdim beğenmedim sildim tekrar indirdim :n: 8 megabit olunca :D
Hasta insan. :zuhaha Abi neymiş olay bende bi öğrensem ya.
Selamlar..
Aleykum Selam Aygün...
Mayk yeni mi kalktın :n:.
Mayk Kahvaltını yapsana :n:.
Yapıyorum zaten merak etmeyin :D
La bu saate kadar iyi uyuyon ha :D.Ben sabaha karşı 4 tede yatsam 8-9 dedinmi fırlıyorum :(:D
beni bıraksalar akşama kadar uyurum :D
selamlar :D
Aleyküm selamlar :n:.
Espiri mi yaptın? :zuhaha
ooh komiklikler şakalar. burada kahkahalar gırla gidiyor anlaşılan :D
Benim Senegal milli takımına çağırdığım adamlar gelmiyor. Özellikle gençler. KAmiller Fransa da oynayabileceklerini zannediyolar. Bir tanesi de İtalya U19'una seçilince bir tarafları kalktı :D
Bunları milli yapabilmem için bir yöntem var mıdır?
Milli olmak kolay. :zuhaha Ya gir editöre yap. Genelde ben de yapamıyorum öyle olunca.
Bence FM'ye küfür etme de konulmalı böyle oyuncuya anca küfür edersin :D:D:D
TTnet'e küfretmek içinde konsun o zaman :p :n:.
ya ben aslında tt neti seviyorum benim hiç internetimi kesmiyor :D
Herkese Selamlar Sivası Sel Bastı Yağmura Dışarda Yakalandık:D Sırılsıklam Olduk
Oturduğumuz Çevredeki Dükkanlar Bayağı Zarar Gördü Şu Memlekete Bir Yaz Gelmedi Ya
burda sıcaktan kavruluyoruz daha ne istiyorsunuz :D
Olsun Buğra ne güzel Kar da yağar oraya daha ne istiyosun :D