agaya beleş:zuhaha
Printable View
yahu tamam anladık ekeylem falan filan ben bıkmışım su edebiyattan yeter yahu zaten 1. sınıfta DC ile geçmişim :D :p
Kusacağım vallahi şimdi. :n:
İyide cümlede ekeylemi yazmamışki Emre abi. :) O yüzden olmaz. Ayrıca Fuel Oil Türkçe bile değil. Yazık ya Türkçe olmayan kelimleri yüklem yapıyoruz.
Birde Kütüphaneci olacak.:zuhaha
biz ona dıdısının dıdısı diyoruz halk arasında :zuhaha
Rami Gaziosmanpaşa edirnekapı topkapı falan buralara yakın.
muhtemelen bir halk kütüphanesidir oda.Ama taksimde atatürk kitaplığı var mesela herkes üye olsun oraya 1 fotograf yeter birde form dolduracaksın. Celalettin abi vardır orada onu bulun. :)
ahanda uyandım gecenin bi vakti :D
Ankarada su borusu patlamış yine. Adamlar tasarruf su yok diye millete su vermiyor sonra basıyolar suyu birden borular infilak ediyor nillete vermedikleri su boşa akıyor yazık...
günaydın diyelim biz sana o zaman.. :n:
Selam millet.:)
O adamı salla ya eleman sovmenin kralı. Hadi tatile gitsin Ankaralılar şehri su bassın ne o tasarruf yapıyor şehir su sıkıntısı var yazık...
abi erken yatınca böyle gecenin bi yarısı uyanıyorsun haliyle :D
Böyle su tasarufu olmaz ki. 2 gün su kullanmıyorlar. Kullanacakları gün geliyor. Toplamda 2 gün kullanacağı suyu 6 günlük kullanıyor. Bu sefer 2 gün daha fazla kullanmış oluyor.
saat 5 e geliyor, hava aydınlanıyor bende daha uyuyacağım.. pehh :D
Birden Recep Tayyip Erdoğan geldide:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MATRAX ONLİNE DİNLEMEK İZİN TIKLAA
ilkkez uykusuz bi şekilde sabahlıyorum allahım ne güzel bi duygu :D
nart_susruko , nekop , TaşkınMahmut , ermoon
konuyu gözetliyo görünüpte pc karşısında uyuya kalmış ikili, sizde ya bi yüzünüzü yıkayıp gelin ya da hadi yataklarınıza yatın bakim.. :D
yada fuel oil arıtılıp su olarak kullanılabilir mi? :D
slm millet..
adres verin su gönderiyim:D
biz burada ne emeklerle kus oluyoruz adamlar vurmus kafayı yatıyor :D
bırak şimdi ne emeği, daha yeni kalkmadın mı sen.. :D