Sıcak abi ya :D.Sıkıntıdan patlıyom evde yapack bişide yok internette takılıyoz işte :D
Printable View
Sıcak abi ya :D.Sıkıntıdan patlıyom evde yapack bişide yok internette takılıyoz işte :D
Orda yağmur yok mu ya :D
selam millet
Selam Deniz.Burda yağmur filan yok :D.2 gün önce baya yağdı.Ama şimdi tekrar sıcak :(:D.
Ya yağmurlar bizide bıktırdı uzun kolluları çıkardık bir haftadır temmuzun ortasında:D
:D:D.Burayada baya yağdı şimşek çaktı filan :D son 2 gündür güneş açtı havalar sıcak.Öle evde takılıyoz işte ya sıkıntıdan.Ama acayip canım sıkıldı.
Burda bir şimşek çakıyor gök düşecek sanki ama bugün hava iyi biraz düzeliyor:)
Bizde sıcaktan bıktık :D
:D.Sıkıntıdan patlıyom ya.
Beyler yapmayın ya :D Ben napayım burda ? İzmir hem Samsun'dan hem Bursa'dan kat kat sıcak :D Nem olmasa dayanılır da nem olunca 35 derece olan hava 45 derece hissediliyo :D Zaten yarın 37-38 olcakmış, yine geberecez sıcaktan.
O zaman sana Kamuran Akkor'dan ' bir ateşee attın benii alev alev yaktın benii ' şarkısını armağan ediyorum :D
Yananı görür Allah.
Amma durgun buralarıda.
Eskiden buraları hep bizimdi...
eskiden kafe yoktu, buralar hep tarlaydı.
şimdi kimin?
İyi geceler.
selamlar ..
erken açılmış guşluk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya da saatlerde mi bi problem var.. altta 00:09 yazıyor mesaj yerinde "Bugün, 23:56 " diyor.
aynen,bende de...
galiba 1 saat erken ?
dakika farkı var gibi..
ya benim bilgisayarımdada sizin şimdiki mesajınızın saati 01:02 ?
bendede senin mesajın Bugün, 00:09 geçiyor
Iyi geceler ..
bilgisayardan bilgisayara fark mı ediyor :S
Kontrol paneli ayarlarınızdan 0 yapıp yaz kış saatini kapalı yapın. dakikalarda biraz sorun olabiliyor ama.
düzeltmeye çalıştım saat 1 oldu iyi mi..
neyse ya hem yapamadım hemde önemli değil =)
Tekrar aranıza dönmenin mutluluğu içerisindeyim.:) Bilgisayarım geldi. Ama hala tam olarak yapıldı sayılmaz.:)
selamlar... hoşgeldin mustafa