Olum 4 yıl sonra bitmişse daha dönüşü olmaz...
Printable View
Olum 4 yıl sonra bitmişse daha dönüşü olmaz...
Selamlar..
Yok 4 yılda onun hiç sevgilisi olmadı yaa her konuşmamızda kötü oluyo diye arayamıyodum onu. Dünden beri 388 tane mesaj attı bana bende en az bir o kadar attım bayaa iyidik bugün biraz açılır gibi oldum daha sevgili düşünmüyorum dedi. Şimdi bende sinirden ölüyorum faceden - telefondan - msnden - hotmailden bişeyler yazsın diye bekliyorum :confused: Bayaa damardan girdimdee :n:
http://www.youtube.com/watch?v=vu9SVqCzv-4 Emre Abi bu video'yu hatırladın mı ? ..:D
Ahaa özentide geldi :cool: Oghuse rengin nirdee :D
Eski sevgiliden dost olmaz olm. :D
Hatırlamam mı Aykut. :D
abi yaş 21 olmuş..kız arkadaş olayını bırakta ciddi takıl düğününe gelelim :D:D
Yok Emre dost değil ben tekrar onunla birşeyler istiyorumda. Turgut abiylede konuşmuştuk bayaa bu kız hakkında bakalım yaa kısmet.
Oğuz sus sus :D Zaten kariyerinin adı bile falsoydu :n:
Mertcan naptın yaa yaşım daha genç :n: Her çiçekten bal almak varken :D
Haklısın abi ama eskilerle olmuyor ya..:D
Çok farketti Oğuz efendi :n: Top Yuvarlaktır Futbolda yuvarlaktır hayatta yuvarlaktır :n:
Pff valla çok sıkılıyorm yaa
Bende acayip sıkılıyorum ya :D.Bu videodan sonra bende direk Üni'ye gitmek istiyorum :D:D
gideyim yatsı namazımı eda edeyim. :D
Yaa gece 2de cafeyi kapatıp 7de tekrar kalkıcam off off neymiş benim bu çilem yaa. 2 gündür hiç uykuda yok iyi iyi valla iyi
gece 2'de kime hizmet veriyor o cafe?
Emre az önce herifler geldi muhtemelen saatlerce oturacaklar. Sonra ben bunlara dümdüz gitcem o olcak.
Kesin Counter parti çekmeye gelmişlerdir abi :D
yok yaa aksiyon filmi izliyolar.
her müşteriye söversen olmaz ki..:D
http://www.youtube.com/watch?v=J4T3LFDYLhw ibret-ül versite'nin ekibinden.. :)
Cafede aksiyon film mi seyredilir yahu?
merhabalar herkese nasılsınız ?
İyilik.Emre abi tebrik ediyorum seni okeyi iyi bilmem deyipte üst üste 3 kere bittiğin için :n:.
İyi geceler gençler...
İyi geceler Serkan abi :D.Naber ?
İşler iyi herhalde İsmail?:D
İyi sayılırım, sağ kulağımda bir sorun var gibi ama doktor olmadığınız için size anlatmama gerek yok herhalde.:D
Bugün 400 lira hasılat yapmışız :D Ama ben ona bakmıyorm bile :n: Benim işler başka tarafta :zuhaha