Bi susun yahu ,uyuyamıyorum zaten çok sıcak , yok ben sıcak yüzünden uyumamazlık etmiyodum galiba devrelerim karıştı :D :D :D
Printable View
Bi susun yahu ,uyuyamıyorum zaten çok sıcak , yok ben sıcak yüzünden uyumamazlık etmiyodum galiba devrelerim karıştı :D :D :D
Abi nasıl programladılar ki seni sıcakta uyuyabiliyordun.. :D Aynı programdan bende istiyorum.. :n:
Serkan Günde 3 Defa Dus alıyorum:)
Sıcakta uyuyabilmek için önce duşta uyuyakalacaksın abisi ,sonra ilk gelen telefon sesini bir saatten daha sonrasında duyacaksın işte o zaman bayagı üşümüş oluyosun aynı bugunki gibi :D :D :D
Uyuyamamanın formulude var ama o verilmez :D :D :D
Abi ben soğuk duşa giremiyorum o kadar ki banyo da ayrı bir terliyorum.. :D
İşte bunlar hep hamama giren terler atasözüyle yetişmekten oluyor abisi, psikolojik etki yapıyor,bende bunu uzerimden zor atmıştım :D :D :D
benim atmam için ne önerirsin abi.. Güzin Abla köşesi gibi oldu .. :zuhaha
Sevgili Güzin Abla,
ben 17 yasinda güzel bir kızım
Bir süredir chatta tanıştığım Hakan ile konuşuyoruz
Hakan çok iyi çocuk Hatta beni ailesi ile bile tanışmaya çağırdı
Ama evde kimse yoktu, "simdi gelirler birer kola içelim" dedi
Kolalarımızı içerken
Hakan birden uyudu kaldi
Güzin Abla, acaba sevdiğim çocuk hasta mı?
Cevap: Kızım, annen seni kadir gecesi doğurmuş
heheheh oguz koptum yav :D
:D :D :D Bugun ve su anda yaptıgımı soyleyeyim .Buzlu 4 litre su ictim ,buzdolabı soguklugu bile fayda etmedi cunku :D :D :D Bir arada kavun kesmiştim yerim diye buzlukta unutmuşum şimdi buzlanmış demeden onu yiyorum , serinlemek icin birebir garantilidir ama hasta olmazsın garantisi veremem abisi :D :D :D İsviçreli bilimadamlarına bir ara soruveririz :D :D :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gece gece kariyere devam mı edilir ya , adamlar 5 attı :D :D :D Ben amcyi oyun kurucu koydum sanıyodum sahamızdan cıkamıyoruz baktım.Neyse buyuk takımdır dedim ama yani defansın göbegindeki adam oyun kurucu olursa top cıkar mı ,rakip de Barca coreklendiler :D :D :D Neyseki 2. ligi garantilemiştik
Hamdi Abi vallahi Kariyerci olarak Fm İligimi Kemigimi Kuruttu Her Gün Aralıksız 10 Saat Oynuyorum En Az .. :) ama ne yaparsın alısmıs kudurmustan beter derler
bu arada sen 4 Litre diyon ben heralde 40 litre içmişimdir ictigimi ter olarak atıyorum :) cünkü
:D :D :D
Bende oyle açıp boş vakitlerimde oynuyorum . Bir de Serkan abinle geceleri oynadıgımız ortak kariyer, Serkan abin ve Aytac abinle geceleri oynadıgımız ortak kariyer ,bir de Serkan abin Aytac abin ve Hayrettin abinle geceleri oynadıgımız ortak kariyer var. O gun hangisi denk geliyorsa ona devam ediyoruz :D :D :D Liege'de iyi gidiyor da golleri forvet dışında herkes atıyor :D :D :D Bende Baba'yı aldım umarım isminin cagrıstırdıgını yapmaz da bol gol atar :D :D :D
Abi bende Parma ile üst lige çıktım başkanı Sugar Daddy yapalım dedik hikaye ile bağlantılı olsun diye iyi para verdi sağolsun. 34.5M € yeni bütçe bakalım neler yapacağız.. :D
Oguz Hile yapıyosun ama oLsun:)
Hamdi Abi Baba'nın Kuması KaliteLi ama Sana Sac Bas yoLdurur .:) Bu arada Fm De Gercekten Bize Bişiy Etki Ediyo Ben TutkunuM BU Oyuna :D 2010 u HeyecanLa BekLİyorum :)
Paraya bak ben transferi 250 K ile yaptım ve hic birini yolda görsem tanımam :D :D :D Başkana dedim biraz arka cık kasada 25 milyon euro var ,hic oralı degil.Transfer bitti 2 eylul oldu sordum o zaman verdi 5.5, aldım 4 kişi ama Ocak ayına ,neyse Ocak ayının gelmesine 15 gun var abisi ve son lig macımız sonra lig arası var neyseki,Rijkaard sistemini kullandım her maçta kazanmak için acı cekmemiz lazım dedim sağolsunlar beni mahcup etmediler ama Barca macında acıyı fzla koymuşuz galiba :D :D :D
Hocam Oynadıgın Takım Barca :) ama oDa Var :)
Mbokani,Goh Bi ve Zavala'dan sonra Baba'nın saç baş yoldurmasına razıyım.Bir forvet bir maçta 2 kere kalede kimse yokken altı pastan nasıl auta atar,uflese girecek top :D :D :D
Ben kaçıyorum abiler uzaktan bir ses duyuyorum olayı takip edeceğim.. iyi geceler..
Maç öncesinde gaza getirdiğimi sandım da abisi ,şansımız var dedim ama sadece kendimi gaza getirmişim , zaten takımı da ben yaktım yoksa 2 ya da 3 yerdik top cevirirlerdi, ben oyle yapınca kalede kamp kurdular,defansa topu atıyolar top cıkarsınlar diye,gecenin bu vakti o kadar karısıklık olur :D :D :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bende yatayım saat 4 olmuş.Sabaha telefon gelir uyanamam. Herkese iyi geceler tatlı ruyalar sevgili kardeslerim
Sizlere iyi geceler bende bari lahmacun yiyeyim :D
Selamlar Günaydınlar herkeslere.
Günaydın İsot Naber :)
Selamlar :n:.Wirelessi çok seviyorum ya :D.
OLm ne psiko adamsın git denizine gir sonra bişeyler atıştır sahilde milleti kes :n: Hastamısın lan sen :D
Sakin lan :n:.Yeni kahvaltı yaptım :icon_cool:.Sonra bi ölüdeniz yaparım :cool: :n:.
Günaydın.
8'den önce buraya yazmıyoruz :)
Ohoooo kardeşm bu saatte ne işin var ayakta hem. Sabaha kadar kop kop akşama kadar uyku yapacaksın sen böyle olmazki sabah9da uyanan tatilcimi olur
Bu seferlik olsun :n:.
Ama senin yaş küçük sen kopamazsn :zuhaha kendi imkanlarınla nereye kadar :zuhaha