Musti borsa ne oldu yatışmı ?
Döner abi döner :D Msnden dönenler yeter zaten :D
Printable View
Musti borsa ne oldu yatışmı ?
Döner abi döner :D Msnden dönenler yeter zaten :D
Korkma kalbim geçer acısı / ilk defa mı aşık oldun sen ? :D
Selam kafe.
Selamlar Selamlar. Ya öyle şarkıyla girilir mi daha şöyle iç acıcı bir şey yok mu abisi? :D :D :D
Pff çok sıcakk
Aşkmış sevgiymiş pehhhhhh hepsi boş işlerr
İsmail onun içinde para lazım :D
Kaan abi sen yine katıl kazanmamk için.
İsocum bak olmuyor ama abisi :D :D :D
Sana göre o.. :schaf:
Öyle yapıcam Mustafacım.Başkanımız rüşvetleri hazırladım dedi.Belki öyle finale cıkarız :D :D :D
Yine mesaj yazıyoruz havada kalıyor.. nası bi kafe burası,terkediyorum. :schaf:
Boş işleri bırakın yaa :D Önünüze bakın Türkiye nüfsunun yarısı kız deseniz 35 milyon yapar :D İstanbulda yaşıyosanız 7 milyon izmirde yaşıyosanız 1,5 milyon ( bunların %95'i güzel %5i bakımsız olurlar :D ) Ne diye aşkı arıycamki daha :D
Aynı anda yazmışız göremedim havada kalmadı ama tutamadım mesajını bir de kedi kaleci olacam abisi :D :D :D
Valla burda da bir ara Makber çaldı hemen mp3 u kulagıma gecirdim,şarkıyı yaşarım falan şimdi ne olur ne olmaz :D :D :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben yemeğe kaçıyorum görüşürüz. İsocum bak şimdi o istatistikler bana sökmez çünkü benimki İstanbuldan değil :D :D :D
Hesabı ödemeyi unutmuşum mecburen geri geldik.. Bi gün İsmail abinin bulaşıklarını yıkayacağım..
Abi bırak bırak sende az yere bakan yürek yakan deilsin :zuhaha
Neyin havada kaldı Cadoo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adana ve Bursa'da gördüğüm % 80 güzel kız oranı bakımsız %2 :D Gerisi çirkin deilde ortalama :n:
Haklısın İsmail :D de sen Adana'ya ne zaman geldin :)
Yazlıkta çok Adanalı arkadaşım vardı :D + benim küçüklükten beri yakıştırıldığım kız adanalı :confused: bayaaaaaada nette konuştuğum adanalılar var. Yok hocam çirkinini görmedim daha :D
Kız konusu mu dönüyor bu konulara uzak kaldık bayadır yahu.
Evet Musti buyur sende katıl. İstatistikleri döktüm tek tek :D
Doğrusu ben de göremedim :D
İstatistik bize sökmüyor.Kalp istatistikle çalışmıyor İso.:D
Hocam istatistik zaten sevgili bazında değil :D güzellik haritasını çıkardık :n:
Güzeller tuzlu adamalra bakar bilirsin sen bunu.
Yerine göre harcayınca kıza harcayacak para oluyo mustafa ya :D
Tatil yöresindesin sen bulursun ordan ya bir iki yabancı :D
Yabancılar sakat Mustafa :D Şimdi faceden çalışma yapıyoruz zaten beraber çalıştığımız elemanla :D Pinebay - Ladies Beach falan var onların face gruplarından 2-3 tane düşürdük şimdi :n: Türkiyeye gelecek olanlardan :D Hem iş hem aşk :p
Selamlar Herkese
Günaydın..
Mayk günaydın..