Maykıl bu saatte kalkılırmı olm annen baban bişey demiyomu sana bu ne sorumsuz hayat
Printable View
Maykıl bu saatte kalkılırmı olm annen baban bişey demiyomu sana bu ne sorumsuz hayat
Kalkılır abi.. Adam gece 5te yatıyosa bu saatte kalkması erken bile.
Ben 5.30 da yattım 8.30 da kalktım.Aygüncüm de kalksın olmuyor ama :D :D :D
Adamın derdi tasası yok yatıyor..
Benim yerimede uyuyor ondan :p :p :p
o halde selam mı diyim ne diyim.. :D
Biz deriz sen merak etme abisi ooo günaydın Oguzcum diye :D :D :D
Öğlen-gece arası yaşayan birisi bu..
hoşbulduk o halde abi.. :D:D:D
yok abi ne günaydını :D ben uyanalı çok oldu.. Kendimi efsane yapmaya çalışıyordum Pes'te bu ne narsistlik.. :D
PES'te pes ettim ben abisi :D :D :D Yaşımız gereği oynarken de Hagi gibi sahanın kenarlarına kacıyorum :D :D :D
Abi kaç takım değiştirdim bir tane gerizekalı takımlardan kurtulamadım adamlar 5 pas yapamıyorlar rakip kim olursa olsun Barcelona gibiler.. Ben sahneye çıkana kadar.. :p
Facebook - netlog alayına üyelik :n:
ben postaneye gidip gelim.. öptüm.. :n:
27 saattir uyanığım ve hiç uykum yok :D Kendime şaşıyorum;9
Tamam Oğuz git sen :D Olm Aygün git biraz güneş gör dışarı çık beyne oksijen gitsin :D
Taylana: Taylancım 4 saattir uyanığım ondan önce 10 saat kadar uyudum. :zuhaha 27 saattir uyanık falan değilim. Mutluyum,kendime de şaşırmıyorum.
Tekrardan selamlar..
Yazık çocuğa :)
Selamlar tekrardan Oğuz ne çabuk gittin geldin
postane 200 metre.. :D
17 gün sonra tekrardan selam (:
hoşgeldin Italiano' :D
Kankamı buralarda görmeyeli çok olmuştu onun şerefin herhese benden bira ufaklara meyve suyu ortancalara kola İsocum :D
Bu arada çalışmalarını takdir ettim. Dünyayı dolaşsam senden daha iyi bir çekirge bulamazdım seninle ne kadar iftihar etsem azdır aslanım benim diyecem ama Fenerlisin, rengi hafif bozulmuş kanaryam benim diyeyim o zaman :D
Sular kesik ne biçim bir belediye bu böyle :mad: