Ben de dedim Hakan diye :D Ali diye kalmış aklında :D
Printable View
ayrıca itiraf ediyorum evet, pizzanın kenarlarını bırakan benim. tuzak orası efenim, karın doyuruyor.
oğuz'un neden sürekli orada yemek yediğide dün gayet net bir şekilde anlaşıldı.
Oğuz abi soda söyledi sürekli zaten sindirip sindirip yedi :D:D
http://img251.imageshack.us/img251/5713/img0119qy.jpg
Oğuz Kağan abinin Şemsi abiye bu bakışından sonra korkmaya başladım :p
Emir taksit taksit mi bakıyosun resimlere n'abıyosun :D:D
nekop denen adamın sözlerine inanmayınız, Serkan'ın kolası geldikten sonra bir sorun bakalım ne olmuş?
İnsanları yanıltma Serhat, gerçekleri konuş.
Hele bir tanesi vardı,en beğendiği yardımcı aktöre kadar tanıyordu neredeyse Oğuz'u.:icon_biggrin:
Bak yahu, bunları söyleyen adam buluşmaya gelmemek için türlü manevralar, planlar yapan adam değil mi ? Soralım Serkan'a anlatsın yaptıklarını. Kendin demedin mi, başkası olsa 5 gün uyumam gelirim diye.
Pizza Hut'a gidelim fikri kimden çıktı ? Ben bir şey demedim, sadece bulunduğumuz yerde yok dedim, Mecidiyeköy'e gelmek sizin fikrinizdi, bana suç atmayınız Serhat Bey...
İnkar etmiyorum zaten. :D O başkası olsa 5 gün uyumam yine giderim. :D
aygün bence buluşmada çok sessiz kaldıgından burda herkes ustune gidiyo da .) ara da hatta bana kalsa sıksık yapılsa bu buluşmalar keşke .)
çağrı bizim de istediğimiz o fakat, organizatör olacak-lar yaşlandıklarını iddaa ediyorlar. jübile yapmışlar bir de güya bu maçla birlikte.
çağrı güzel diyorsunda gördün işte maçı 6'ya 6 yaptık(benim kuzenle serkanın kardeşi gelmesine rağmen). normalde yaptığımız buluşmalarda ps3 vs. yaptığımızdan 5-6 kişi gelsede sorun olmuyor ama o günkü maça 1 kişi daha gelmese 1 takım eksik kalacak ve o sahada 5'e 6 oynamak zorunda kalacaktık.
Forvet elinden geleni yaptı daha ne yapsın, Serhat olmasa kalede daha fazla gol atardık, adam bilenmiş de gelmiş.
Oğuz abi sen zaten her yerinle gol attın sana lafım yok forvet konusunda :D
Oğuz abi Hakan Şükür'ün profesyonel olmayan ikizi gibiydi maçta zaten :zuhaha:zuhaha
Merhaba Arkadaşlar, Camping bana çok uzak olmasına rağmen geçen hafta aranızda olacaktım fakat işlermini yoğunluğu nedeniyle maça gelemedim.
Önümüzde 29 Ekim var biliyorsunuz. Özellikle şehir dışında okuyan arkadaşlarımızın da İstanbul' a döneceğini düşünürsek en kötü ihtimalle 6x2 ' lik kadrolarla 1 maç yapabiliriz diye düşünüyorum.
B.Beyi Şahin Tesisleri var. Son derece güzel, uygun ve kaliteli bir saha. Zemini gayat güzel ve boğaziçi köprüsü metrobüs durağından takribi 7-8 dk yürüme mesafesinde. Bu yüzden, Avrupa Yakasından gelecek arkadaşların da ulaşımı son derece kolay.
Maç sonrası Çengelköy' e giderek boğaza karşı çay-çorba neyin de içebiliriz
Katılacağını Belirtenler:
1- Ben
2- Nekop
3- Anilton
4- Oğuz Kağan (Bursaspor)
5- Şemsi
Mutlaka Katılması Beklenenler :) :
1- Vieri
2- Eren
3- Anilla
4- Sheriff ( Ankara' dan teşrif etmesini bekliyoruz)
5- Aboo
Ayrıca forumda çok aktif olmayan bir FM' ci arkadaşım var. O da gelmek istiyor. Aktif arkadaşlardan kontenjan kalırsa onu da değerlendirebiliriz.
Ben girişi yaptım, gerisini organizatör ve gözlemci kimliğiyle nam salan Nekop' a bırakıyorum.
Serhat gelirse ben her türlü geliyorum.
Şemsi gelecek. Çağrı, Burhan ve Mehmet'e haber verdim onlardan cevap gelecek.(3 evet bekliyorum) Daha Serkan var Batuhan var Alican var her türlü 14 kişi çıkartırız.
Gecen mac biraz sonuk olmustu. Bu sefer sıkı bir mac iyi olur valla. :)
her türlü cevo.
Mehmet var daha, gelsin artık buna anlamam hasta masta