Fernandes in kesinLikLe satıLmayacağını söyLedi zaten Başkan. ALmeida, Quaresma feLan istiyorsanız vereLim.
Printable View
Ben Egemen'in gitmesine gram kızmadım. Hatta hak verdim. Adam bütün bir sene neredeyse maaşının çoğunu alamamış, buna rağmen kulübe hiç bir şekilde ihtarname falan yollamamış ve bütün bunlar yetmez gibi parasını alıyor gibi tüm hırsıyla formasını terletmiştir. Bütün bunlar olurken birden senin maaşını aşağılara çekmek istiyorlarsa gitmesi gayet profesyonelce bir harekettir diye düşünüyorum. Ha ben olsam gitmezdim orası ayrı çünkü ben profesyonellikten çok Beşiktaşlılığı düşünürüm. Ama adam bizim altyapımızdan değil bir şey değil. Bursa, Trabzon, Fener vs takımlarda oynamış olacak. Dolayısı ile adam sadece işini düşünüyor takımı değil. Bu sebepten ben kızmıyorum.
Diyeceğim şu ki Egemen'e kızanlar neden Quaresma'ya kızmıyor acaba? Adam yıllık tonla para alıyor, maaşı 2 gün yatmadı diye kulübe ihtarname gönderiyor. Sonra da hala Çarşı, Quaresmada Quaresma diye tutturuyor. Ne var bu adamda yahu ben anlamıyorum. Nereden bakarsan bak offside adam. Şımarık, takım ruhu yok, burnu havada, milyonlar alıyor ama oyun desen hiç bir şey yok.. Hala bu adamın nesini istiyorsunuz çok garibime gidiyor benim. Ya ben futboldan anlamıyorum ya da Quaresma destekçisi olanlarda bir takım düşünce eksikliği var. Hakikaten bir tane destekçisi çıksın ve desin ki bana, şu şu şundan ötürü ben bu adamı seviyorum, bize yararlı vs bir şeyler anlatsın bana ne olur yahu.
Quaresma'ya şaka gibi teklif
Beşiktaş'ın 5 milyon euro fiyat biçtiği Quaresma'ya Sporting Lizbon sadece 750 bin euro önerdi.
İspanya'dan Real Zaragoza 3.5, Deportivo La Coruna ise 4 yıla yayılmak üzere 4 milyon euro önermeye hazırlanıyor. Dubai'den 7.5 milyon euroluk bir teklif alan Quaresma, menajeri Jorge Mendes'e 'Kesinlikle Körfez'e gitmem' dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın 'Onu takımımda istemiyorum' dediği Quaresma, beklendiği gibi Siyah-Beyazlıların dün başlayan Avusturya kampında yoktu. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bonservis ücretini 5 milyon euro olarak açıkladığı Q7'ye henüz resmi bir teklif gelmedi. Kartal, 7.3 milyon euroya aldığı Q7'yi 5 milyona satamıyor.
Q7'YE JARDEL TAKTİĞİ
Daha önce G.Saray'dan Mario Jardel'i 4 oyuncu artı para karşılığında transfer eden Sporting Lizbon'un Quaresma için Beşiktaş'ın kapısını benzer bir şekilde çalacağı öğrenildi. Portekiz temsilcisinin Q7 için Beşiktaş'a Santiago Arias, Renato Neto ve Amido Balde ile birlikte 750 bin euro teklif götüreceği öğrenildi.
Quaresma ile ilgili transfer dedikoduları bitmek bilmiyor. İspanya'nın Real Zaragoza takımının 3.5 milyon euro, Deportivo La Coruna'nın ise 4 yıla yayılmak üzere 4 milyon euro önermeye hazırlandığı gelen haberler arasında. Portekiz ve İspanyol kulüplerinin yanı sıra Dubai'den 7.5 milyon euroluk bir teklif alan Portekizli yıldız, menajeri Jorge Mendes'e, 'Kesinlikle Körfez'e gitmem. Avrupa'dan kulüp bul' dedi.
MENAJERLER DEVREDE
Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ricardo Quaresma için Ahmet Bulut'un Türkiye, Jorge Mendes'in de İspanya ve Portekiz'de devam eden görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Q7 için 5 milyon euroluk bonservis bedeli belirleyen Beşiktaş'a henüz bu rakamı vereceğini taahhüt eden bir kulüp çıkmadı. Belki de en komik önerinin Sporting Lizbon'dan gelmesi bekleniyor. Beşiktaş, Quaresma'nın yanı sıra Simao'yu da gözden çıkardı.
Kaynak: stargazete.com
galatasaray alsaya q7 yi :D fatih hoca adam eder onu
750.000 euroya q7 jip alın siz aslanlar.
Haberin doğruluğunu veya yanlışlığını değil de, şu isimleri merak ettim ve internetten baktım:
Santiago Arias 20 yaşında sağ bek ve sağ açık oynuyor. Renato Neto ve Amido Balde ise 21 yaşlarındalar ve Neto orta saha, Balde ise forvet mevkiinde mücadele ediyor.
Futbolcuları tanımıyorum; ama S.Lizbon böyle gençleri bize ne diye önersin? Ya Q7'yi çok istiyorlar ve bu amaçla gençleri feda ediyorlar ya da bu adamların hepsi tırt, en kolay yoldan elden çıkarmanın yollarına bakıyorlar.
Bence de kazıklanma ihtimalimiz daha ağır basıyor. Yoksa, 3 genç futbolcunun birden verilmesi mantıklı değil. Haber ne kadar doğru, onu da bilmiyoruz gerçi. :)
Beşiktaş'ın Inter'den ayrılması beklenen kaleci Julio Cesar için İtalyan kulübü ile temasa geçtiği iddia edildi. (TMW)
Julio Cesar bir yere gitmiyorum diye açıklama yaptı diye hatırlıyorum.
Sporx'te iddia edildi diye yazıyordu
http://www.sporx.com/futbol/transfer/canli/
Gitse bile bu takım Beşiktaş olamaz.
Uğur Boral'ı almış Beşiktaş.
Ntvspor
Simao ve Quaresma'dan etkili olacağına adım gibi eminim. Hayırlı olsun.
Oh be Uğur için sevindim tekrar izlemek güzel olucak
Görkem'in söylediğine ek olarak, İsmail'in yokluğunda sol bekte de işimize yarayacaktır. Hayırlı olsun.
Anlaşma 3 yıllık ve ücret 700 bin euro artı 10 bin euro maç başı. Fazla gibi geldi bana.
700.000 euro yıllık, 10.000 euro maç başı.
"700 bin Euro yıllık 10 bin Euro mac bası. 3 yıllık anlaşma Uğur Boral ile." deniliyor.
Samsun'da kendini gösteremedi.Bakalım Bjk'de neler yapacak.
Uğur Boral, transferinin ardından ilk kez, HABER1903'e konuştu.
"İnşallah 2 taraf içinde hayırlı olur. Bende çok oynamak istiyordum. Sonuçta Beşiktaş'a faydalı olmak için elimden geleni yapacağım. Samet Aybaba'nın duruşu bu transferde önemli oldu. Kendisi ile çok çalışmak istiyordum. Yarın sağlık kontrolünden geçeceğim. Umarım Beşiktaş'a yararlı olurum." diyerek sözlerini tamamladı.
Yeteneği ve ismi yeter maaş'ında az indirim yapsa Uğur boral ile ikisi kanatları götürür.
3nüz ard arda maaşını yazmışsınız :D
Simao'dan katkat iyi olacaktır.
Yuh!Bu darlıkta o kadar maaş verilir mi yahu Uğur Boral'a.
Vallahi koskoca bir sezon yeteneği ve ismi hiç bir şey katmadı bize. Dediğin gibi yeteneği ve ismi olsaydı satabilirdik adamı rahat bir şekilde şu anda :) Hatta dediğin gibi olsaydı neden satalım ki bizde kalırdı.Quote:
Yeteneği ve ismi yeter maaş'ında az indirim yapsa Uğur boral ile ikisi kanatları götürür.
100 bine mi oynatacağız yahu daha neler artık. O kadar da verilir yani. Tabi dalga geçtiysen o ayrı :)
Iyi para kazanacak Ugur ama tabi bunu hakedebilecek potansiyelide var, Iyi bir kamp donemi gecirirse Ismailin yoklugunu aratmaz.
Ben futbolunu çok beğeniyorum top her ayağına gelişinde nefes almadan izliyorum diyebilirim.Biraz disiplinsiz ve başına buyruk adam akıllı çeksen köşeye konuşsan belkide çözülecekti sorunlar.Ön planda olmayı seven bir oyuncu.Takımda kalmasını istediğim 3 yabancıdan birisi.
Yanlış hatırlamıyorsam Uğur sakatlık yaşamıştı ve bir süre oynamamıştı Fenerde.Geçen yıl 2,3 maça çıktı sonra Samsun'a gitti orada da pek bir varlık gösteremedi.Son yıllarda sürekli maç oynamamaış,sakatlıklar yaşamış,geçtiğimiz yıl 16 maça çıkmış 21 yaşına gelmiş bir oyuncucbu yüzden de verimli olacağını düşünmüyorum ver verimli olmayacak bir isimede garanti 700 bin € çok.Maç başını yüksek tutarsın garanti ücreti ona göre daha az verirsin verim alamasanda zararın çok olmaz.
Q7' yi şu zamana kadar kimler çekmiştir kenara değiştirememiştir bundan sonrada değişmez he çekseler tekrardan 1-2 maç oynar savunmaya yardım filan eder sonra eski tas eski hamam devam eder bir söz vardır can çıkar huy çıkmaz