Kafeye bakın kesin oraya saklanmıştır.. :n:
Printable View
Kafeye bakın kesin oraya saklanmıştır.. :n:
gece kuşları 4
Çok yakında sinemalarda.
When a module uses only one of the formatted input routines and does not also initialize a floating-point variable, the compiler does not load floating-point support.
Remove the comment indication from either or both of the two lines in the sample code below to eliminate the R6002 error.
Back to the top
Sample Code
/*
* Compile options needed: none
*/
#include <stdio.h>
float x ;
main()
{
// Remove the comment from the next line to eliminate the error.
// x = 2.3 ;
scanf ("%f", &x) ;
// Remove the comment from the next line to eliminate the error.
// printf ("%f\n", x) ;
}
Şunu çevirene yüz bin lira verecem. :)
Abi geçseydiniz 2-1-4-1-2'ye Tsigalko, Nikiforenko, Nigmatullin derken bitti gitti iş. :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Anadolu'ya gitmişsin ama Türkçen iyi değil galiba. "O" zamiri, senin yerine geçti orada.. (::) :n:
Azıcık flood oldu ama değiştir butonumuz yok elleyemiyoruz...
Selam millet.
[sELAMquote=DisCo;1509911]Selam melam :schaf:[/quote]
Burak bey bittimi tatil?
Ciddi olmadığımı anlamamış olamazsın heralde.:)
Modül kullanıldığı zaman sadece bir tane biçimlenmiş giriş rutini kullanılır ve başka hiç bir değişken sayı formasyonu, derleyici sayı formasyonu desteğine yüklü olmamalıCode:
When a module uses only one of the formatted input routines and does not also initialize a floating-point variable, the compiler does not load floating-point support.
:D gibi bir şey çıktı burdan
sayı formasyonu diye kastettiğim floating-point tir ekşi sözlükte anlamına bakabilirsin ;)
alttaki de hata kodu
Selamlar gençler herkeslere. Sesim kısıldı yaptığım totemden dolayı yorgunum ve 7de kalkıp işe geldim :D nasıl bir hayat bu yaa :D
Güzel bi hayat..
Selamlar :n:.
Aleyküm Selamlar.. Yaptım Ümitle maçlarımı. :zuhaha 2 maçıda kazanadabilirdik,kaybededebilirdik.. İkisinide berabere bitirdik. :zuhaha
Selam .......................
Sanada Eralp
Ne kadar sıkıcı gün yaa pff . SÜper kupayı aldık Beşiktaşlı kimse ortalard yok dalga geçelim :n:
eralp artık msn'de görünmüyorsun hayrola hesabımı kaptırdın..
Atıl ne çok uzattınız ya..
Selamlar..
Selam mayk nasılsın?
Çağdaş o anlattığın hikaye gibi benimde var :n: Ben tek başıma o Bisin arkasını kaldırıyorm :n: Küçücük bişey zaten :D
:zuhaha Öyle valla abi..
Sabahtan beri Felina'nın blogta takılıyorum nasıl biri bu yaa :D Ronaldinho - Diego Souza - Diego - Pato - ELANO :D benim tanıdıklarım daha bisürü var :n:
Felina kim ya ? :p