Canım çekti bende giriyorum oyuna. Bakalım bendeki Db den bir şeyler aşerebilecekmiyim sana :D
Printable View
Canım çekti bende giriyorum oyuna. Bakalım bendeki Db den bir şeyler aşerebilecekmiyim sana :D
Valla ben dün dendir fm oynuyorum manyak oLdum yine 1 gecede sezonu bitirdim sayılır 6 macım kaldı :D
Haa bu arada hangi mevkiye ihtiyaç var ?
Uykum geldi sizi fmciler :p yatcam birazdan :D
Benim daha yok. Dün 3-4 gibi kalktım her zaman bu saatlerde yatardım ama şimdi kafamdaki plan kahvaltıyı yapıp devrilmek. Kahvaltıya hasret kaldım yahu.
Bu arada M.Tel Aviv'den AMR için Dor Malul'u öneririm. Bank Asya'da rahat oynar. Yine alabilirsen AMC Maor Bozaglo
Fernando Couto'yu alabildim sadece, hayırlı olsun:D
Valla benim fm sitem bile olmasına rağmen bilmem inanırmısın ama yaklaşık ocaktan beri oyunu hiç açmadım
Ben 2012 deyim adam kayıplarda :DQuote:
Fernando Couto'yu alabildim sadece, hayırlı olsun:D
Ocak mı dedin? Bu sitede gezdiğine göre muhabbet için geziyorsun :D Demekki oyunun ciddi sıkıntıları var. Yapımcılara söylemeleri lazım bizim üyeler bir oynuyor oyunu ondan sonra Ocak'tan Ağustos'a kadar oyunu açmıyorlar o kadar sinir oluyorlar diye :DQuote:
Valla benim fm sitem bile olmasına rağmen bilmem inanırmısın ama yaklaşık ocaktan beri oyunu hiç açmadım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada bende bir sol bek çıktı Japon 4 gol 4 asisti var şuana kadar. Çok seviyorum Nobuyasu'yu.. :D Sevimli çocuk :D
Oyunum orjinal illk çıktığı gün indirdim herşeyi süper yamalar falanda açıp oynayasım gelmior antrenmanı yapıyorum iyi gençleri alıyorum kadroyu kuruyrum sonra devam edesim gelmior :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neyse ben ekran kartı mı güncelleyip yatıyorum. Size iyi oyuncu paylaşmalar ve iyi sabahlar ve eğer yatacaksanız iyi uykular :)
Bende de bazen oluyor. Adamın iştahı tıkanıyor. nedense FM 2005 ve 2006'da hatta 2007'de böyle değildi. 2008 de başladı bu olay bende :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CM'de bile böyle değildi. Eidos ile ortakken çok süper zevk alıyordum CM'den. ne günlerdi be..
Merhabalar efendim, hoşbuldum.:D
Hoşgeldin abi :D
Ooo Mr Sekopej gerimi döndü :n:
5 saatlik uyku yetti mi abi sana? :D
Çekilmez çekilmez, özel mesajlar birikmiş, 20 sayfa olmuş yeni mesajlar bakalım kaç güne okuyacağım.:D
Günleri tam hatırlayamasam da cuma günü saat 04.00 gibi kalkmıştım, bakalım yatıp uyumak hangi güne kısmet?:D
Sizler nasılsınız?
Arttı bile olm 5 saat uzun bir zaman :p
İyiyiz biz Serkan aynen bıraktığın gibi bunlar benimle uğraşıyorlar, uğraştırıyorlar beni. Senin nasıl geçti tatil? Ohh mis gibi temiz havayı depoladın geldin. :p
Selamlar Sekopej'in dönüşünü mü kutluyoruz :n:.
Serkan abi haber verseydin hazırlık yapardık :D
Yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara...
http://i26.tinypic.com/u2cd3.jpg
Dinleyecek bişey bulamıyorum yaa pff .
Maşallah... Oradan bulunmaz zaten.
Tatil güzeldi ya, yayla havasını ciğerlerime doldurup geldim.:D Yağmursuz ve sıcak geçen 1 gün oldu sadece, hatta karşıki dağlara kar bile yağmıştı.
İzmir'in bu sıcağının arasında kış havasını yaşamak güzel, ardından bu sıcağa dönmek kötü.:D
Ama abi FMye dönme'de var :n:.Onu nasıl unutuyorsun :uzgun: :p.
İsot abi avatarda yakıyor. :zuhaha
Kristin Stewart yaptık bu seferde. Beğenerek ve severek izliyoruz kendisini :schaf:
Günaydınlar efem..
Günaydın Marko Marin Eren :)