Sıkı can iyidir, çabuk çıkmaz diyorum, ortam ısınsın! diye.:D
Ortamın ısısını koruyun ha, ben yatmayı düşünüyorum, yavaş yavaş normale dönüyorum artık.:D
Printable View
Sıkı can iyidir, çabuk çıkmaz diyorum, ortam ısınsın! diye.:D
Ortamın ısısını koruyun ha, ben yatmayı düşünüyorum, yavaş yavaş normale dönüyorum artık.:D
İyi geceler Serkan abi :D Maksic takma kafana bir daha kine İnşallah (:
Öyle ama iyi getiriyordu şike mi yapıyorlar nedir kesin olucak maç gitti resmen bu oyunu bırakacağım!
En güzeli kardeşim.Bırakırsan oynadığın paraları kenarı atarakta büyük ikramiyeler kazanabilirsin :)
Sigara gibi bu yanında biri oynasın hemen canı çekiyor insanın:)
selaaaaaam millet.
Buraların büyüğü o bir başka El Barto El Barto çok yaşa.
Günaydın :)
El Barto efsanesi buralarda mı :0:.
Ya ben alıyodum suları da işte işim çıktı. :D Bu arada El Barto'da su istemiş.. Ben sadece İzmir Buluşmasındakilere su getiririm. :zuhaha El Barto avcunu yalasın..
2009/2010 sezonu update'i hazırlıyorum amma zormuş ya..
Günaydınlar..
Oha ya 4 günde 5 mesaj süper iletişim. :D
Bu akşam yolcuyum. Ertan ile Kastamonu'da bir dizi müzakerede bulunacağız. :D
Hayırlı Yolculuklar Ağabey
Sağolasın Buğra. 1 günlüğüne de olsa kurtuluyorum şu maykıldan.:D
merhaba taburr :)
neredesin ey guşluk..
Pc Gamer Karabasanlarla ilgili birşey sormuşta kimse cevap vermemiş. Geçiniz böyle şeyler yoktur :D
Tıptaki adı uyku felcidir. İnsanlar rüya gördükleri REM uykusu sırasında, göz ve solunum kasları dışında tamamen fizyolojik bir felç durumundadırlar. Hiçbir kasları çalışmaz. Böyle olmasaydı, biz rüyalarımızı oynar hale gelirdik. Rüyamızda ne yapıyorsak, yatakta da onu yapmaya başlardık. Bazen rüyadan uyandığımızda beynimiz uyanık ve etrafın farkında olduğumuz halde, hareket edemez, ses çıkaramaz ve göğsümüzün üzerinde bir ağırlık varmış gibi hissederiz. Bunu herkes hayatının bir döneminde en az bir kez yaşamıştır. Korku verici bir durumdur. Ama saniyeler içinde kendiliğinden düzelir. Karabasanın olma nedeni; uykudan uyanmamıza rağmen REM uykusundaki fizyolojik felç halinin, uyanır uyanmaz çözülmemesine bağlıdır.
Selamlar, havada tatil kokusu var.. :D
Selamlar..
Bu yaz en erken kalktığım sayılı günlerden biri :D
Havada yanık kokusu var yemeği yakmış birisi :p :zuhaha.
havada bi koku var ozzy sen mi yaptın :n: :D
BU cafeyi kullanmıyo artık kimse örümcekler bağladı :p
online kahvehanen sağolsun ismail...:D