hayır. :) sözeli sadece sinema tv için okudum zaten. :)
Printable View
:)
Herşey istediğin gibi olur inşallah.
Ama saçmalık yahu sözelin alan dersleri değil mi bunlar? Nasıl seçilmez. İşte eğitim sistemimizin hali. :p
Emre abi sende Grange takipçisiydin değil mi?
Evet Oğuz. Koloni'yi çıkar çıkmaz aldım okudum bitirdim. :)
Hadi ya bende çıktı diye müjde verecektim bende bugün aldım. Nasıl olmuş?
:zuhaha
Güzel beğendim. Ama biraz parasal kaygılarla aceleye gelmiş gibi geldi bana. Diğer kitapların hatrına birazda beğenim.
Daha önceki kiştaplarda sonu şöyledir deyip bambaşka birşey görüyordun ama bu biraz öyle olmamış.
Tüh yaa yine de okurum ya bu adamı. Bu sefer çevirmende farklı kitabın okunurluğuna fark katmış olabilir. Şeytan Yeminini okumak istiyorum tekrardan en çok onu beğenmiştim.
hangi üni oldu senin Can?
Beni en çok kurtlar imparatorluğu etkilemişti.
Yollanmadın. :D
Hayırlısı olsun. İstanbul'da üniversite öğrencisi olmak iyidir ama :)
evet. benim bölümüm özelde daha iyi bi de. :)
Kurtlar İmparatorluğuda güzeldi konu Türkiye'de geçtiği için biraz fazla gerçek dışı olmuş yani yazarın hayal gücü işte, romanı okuyup filmi izledikten sonra hele çok küfretmiştim.. :D
Muhakkak. Zaten istisnalar var tabii ki ama vakıf üniversitelerinin hem imkan olarka hem eğitim olarak devlet üniversitelerinden iyi olduğu söylenebilir. Çünkü olay biraz ticari. Müşteri memnuniyeti sağlanmalı. :)
Allah muhabbetinizi artırsın.. Selamlar..
Selam Herkeze
Selamlar gelen arkadaşalara.
Abicim o özel eğitimler falan inanılmaz gerçek dışıydı bizde burda yaşıyoruz yani.. Yok Nemrut'un eteği falan.. :D
Bir mistikliğinin olduğu doğru tabii. :)
Krusty bana üye notu yazmış. :) Teşekkür ederiz kendisine iltifatları için. Duyguların karşılıklı olduğunu biliyor olduğunu düşünüyorum. :)
Birde ikimizde The Simpsons'dan fırlamış gibiyiz ha. :n:
Bizde yazmıştık üye notu,geri dönüşü güzel olmuştu dimi El Pırto abicim. :D
Bende yazarım da kullanıcı notu, gerçek yüzün belli olmasın diye yazmıyorum sayın Emre bey.
açılır mısın? lütfen bak çok ısrarcıyım bu konuda..
Sana darılmış, açılmayacakmış Oğuz.
İyi geceler arkadaşlar
Selamlar..
Kim açılıyor ? :D
Kutu :p
Kimin kutusu?