Guşluk açıldı beyler hadinnnn :n: :n: :n: :D:D:D
Printable View
Guşluk açıldı beyler hadinnnn :n: :n: :n: :D:D:D
selam kuşluk nasılsınız:rolleyes: Eve misafir geldi,benim odaya yerleştirdiğimiz için gece yoktum.. özlemişim burayı wala:D
ahanda bizim mekan açılmış, forza guşluk.. :D
herkese selam..
Bize de salı veya çarşamba misafir gelecek. Benim odamda yatma ihtimali yüksek. O nedenle ben de o geceler giremeyebilirim...:DQuote:
Originally Posted by postman81
Quote:
Originally Posted by nart_susruko
selam tabi ki forza guşluk:n: :D
Gece Hayatım Söndü bitti walla:DQuote:
Originally Posted by sekopej
O zaman ben senden tecrübe alarak yarın bilgisayarı salona taşıyım :n: :n:
imkanın varsa taşı abi şimdiden:D :DQuote:
Originally Posted by sekopej
Quote:
Originally Posted by postman81
zor olacak biraz ama guşluksuz gece geçirmemek için katlanacağız:D:D
kimse yok yaw:cool: bugünmü böyle:rolleyes:
herkese iyi geceler bir kuşluk vaktinde yine beraberiz neler yapıyoruz bu gece arkadaşlar :)
yavaş yavaş guşlar toplanıyor :n: :n: :D
hoşgeldin.. n'aber:)Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
iyi valla ne olsun postman gece gece buralardayız işte sen nasılsın :)
guşluğa bugün sonu ile ara vermek zorundayım, yokluğumu aratmayacağınıza eminim..
forza guşluk.. :n:
hayırdır nart niye yalnız bırakıyosun kuşluğu?
aaa yapma zaten şurda kaç guşuz sen de gidersen naparız biz :n: :n: :D:DQuote:
Originally Posted by nart_susruko
heeytt noluyo nan burda... baskin var..
ooo enes hoşgeldin nerelerdesin sen yaa :)
evi taşıyacağız demiştim daha önce belki görmüşsünüzdür, yavaş yavaş transferi başlatmıştık ama yarın son darbeyi vurup işlemi tamamlıyoruz.. :D
adres değişikliği bildirimi ile tekrardan aranıza katılacağım ama bu ne zaman olur bilmiyorum.. bak duygulandım şimdi.. :D
siz smile aldanmayın, üzüntü mü size belli etmek istemiyorum dışım gülüyor ama için kan ağlıyor.. :n:
alayına isyan ölümüne guşluk, forza guşluk.. :D
üzülme ama senin işin bizim telekoma kaldıysa sen baya uzak kalacan galiba guşluktan :n: :n: :D:D
benim smilelere de aldanmayın benim de içim kan ağlıyor cidden :n: :n: :D:D
vaay en son darbeyi vurucaksınız yani hadi bakalım kolay gelsin size o zaman bizi ve kuşluğuda çok bekletme ama hemen dön aramıza :)
buralardayim görkem seni sormali sen ne yapiosun ne alemdesiiin... gerci ben bu aralar cook yogun ve mesgulüm.. :D
antremanlar başlamadımı daha kamp falan ne alemde bize arabistandaki son durumu bildirirmisin :D
neyseee arkadaslar ben kactimm... hepinizie iii geceler..
erkencisin hadi iyi geceler...
iyi geceler enes....serkan bi biz kaldık yavv :D
Ben bu gece burdayım dün elektrkler kesildi erken ayrıldım bu gece de kesilene kadar burdayım :D:D:D
bende dayanabildiğim sürece burdayım :D
bu arada antalyaspor-rize maçının özetini izlerken bişey dikkatimi çekti antalyaspor bizim turnuvalarda yasak olan korner taktiğini kullanıyor :D :D
selam beyler,iyi geceler.Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
evet buna bende takıldım hile derken bugün konya maçındaydım ve bir pozisyondada aynı taktiği konya yaptı belki birazdan çıkar.gerçi etkili bi pozisyon olmadı ama gerçek maçlardada olabileceğinin bir kanıtı.
abi ben buralardayım daha gitmedim yavv, telekomdan önce harcadınız beni.. :n: :n: