yok, olmaz zor.
spalletti'yi bırakmaz zenit. keşke gelse takımın başına.
problem para olsa bile inter'den kat kat fazla para verir zenit, bırakmaz.
Printable View
yok, olmaz zor.
spalletti'yi bırakmaz zenit. keşke gelse takımın başına.
problem para olsa bile inter'den kat kat fazla para verir zenit, bırakmaz.
Benitezi hemen öyle yollamazlar beklerler sezon sonuna kadar ne kazanmis ne kaybetmis ona göre yollarlar.
Rafa'dan bişi olmayacağı belliydi zaten o kadar sene Liverde kaldı da ne oldu 0 İnter'de de bişi yapamıyor ama zannetmem Zenit bırakmaz
Kovulduğu ve kendisinin Liverpool'da olduğu iddia ediliyor.
daha yeni gelmedi mi bu adam :n::n: Rafa bozdu kendini yıllaaaaaaar önceki Rafa değil artık.
Liverpool'dayken Benitez iyi Liverpool kötü tarzında klasik bir savunma yapılıyordu.(son 1-2 sezonda takımın kötü olduğu da su götürmez bir gerçek) İnter'de gösterdiği performanstan sonra Benitez'in üst düzey bir hoca olmadığı ve zamanında şampiyon olabilecek bir Liverpool kadrosunu heba ettiği gerçeği artık ortadadır.
Spaletti'ye 76 milyon euro bütçe vermişler , gitmesin diye
Spalletti Inter'i düzlüğe çıkarabilecek kalitede bir hoca fakat bende Zenit'in onu bırakacağını zannetmiyorum.
Spalletti'nin oyun düzeni İnter'e uymaz.
resmi açıklama gelmiş milanıma hayırlı uğurlu olsun :D dmc mc ye ve beklere diri gençler alalım şampiyonuz bu sene o kesin de şl dede en azından yarıfinali görürüz
Tam olarak olmasada azıcık ucundan bende bunu savunuyordum."Bence de" Şl'yi aldığı yılda dahil, son dönemlerde Liverpool'un kadrosu Manu ve Chelsea ayarına çıkamadı zaten.Benitez ile ilgili olarak da Lig ve Şl son şampiyonunu rezil etti diyorum, başkada birşey demiyorum.Bundan sonra üst düzey bir klüpte görev veren takımın başkanının, yönetiminin aklına şaşarım.Ancak Sevilla, Villarreal ayarı takımları çalıştıracak kapasitesi varmış demekki.Valencia'yı nasıl Lig ve Uefa şampiyonu yaptı hala aklım almıyor.
Spalletti çok beğendiğim bir hoca.Mentalitesine de hayranım.Inter'in başına gelse kesinlikle başarılı olacağını da düşünüyorum.Ama hepimizin de bildiği gibi Zenit'in bırakması bir hayli zor.Yinede imkansız gelmiyor, Inter'in başına geçerse şaşırmam.
Valencia'yi Uefa sampiyonu yaptigi yil Genclerbirligi'nin elinden zor kurtulmustu iki macida cok iyi hatirliyorum gerci gencler o sezon süperdi parmayi sportingi blackburnu felan yenmislerdi :)
Goal.com sizler için İtalya'nın zirve ligi Serie A'da ilk devreye damgasını vuran oyunculardan kurulu bir 11 hazırladı...
Kaleci
Christian Abbiati (Milan): 17 maçta kalesinde sadece 13 gol gören Milan, Serie A'nın en az gol yiyen ekibi ve Abbiati'nin bu unvandaki payı büyük. 33 yaşındaki kaleci birçok kurtarışıyla bu sezon yepyeni bir sayfa açtı.
Savunma
Alessandro Nesta (Milan): Despite Birkaç ay önce 35'ine basan Nesta, hâlâ klasını korumayı biliyor ve Thiago Silva'yla birlikte ligin en iyi stoper ikilisini oluşturuyor. Sadece birkaç golcü onları zorlayabildi. İstikrarını da korumayı bilen Nesta, sadece iki lig maçı kaçırdı.
Thiago Silva (Milan): Dünyadaki en iyi stoper olması ihtimal dahilinde. Brezilyalı komple bir savunma oyuncusu: hızlı, güçlü, hava hakimiyeti yüksek, hamleli, pozisyon almasını bilen ve birçok savunmacıda görülmeyen bir şekilde oyunu iyi okuyabiliyor. Milan'ın bu değişmez ikiliye iyi bir yedek bulmak zorunda çünkü yerleri doldurulamaz gibi duruyor.
Giorgio Chiellini (Juventus): Juventus kendini tekrar bulup kazanma alışkanlığını edilirken, Chiellini savaşçı ruhu ve korkusuz hamleleriyle takım arkadaşları için harika bir örnek oluştueruyor. Savaşçı oyuncu, siyah-beyazlıların üç aydır kalesinde iki gol birden görmemesinde en büyük paya sahip.
Orta Saha
Milos Krasic (Juventus): Serie A'nın en patlayıcı oyuncusu olan Krasic, sağ açıktaki performansıyla Juventus'un şampiyonluk ümitlerini yeniden dirilten oyuncu oldu. Onun olmadığı zamanlar Juventus için oldukça zorlu geçiyor. 26 yaşındaki Sırp oyuncu rakip fileleri şimdiden beş kez havalandırdı ve takımın en büyük hücum gücü olmayı sürdürüyor.
Marek Hamsik (Napoli): AnySezon başına 12-15 golü garanti eden her orta saha oyucusu takımı için paha biçilmezdir ki bu Napoli'nin Slovak yıldızı için de geçerli. Hamsik, daha şimdiden yedi kez rakip fileleri havalandırdı ve takımının zirve yarışına dahil olmasında büyük paya sahip.
Felipe Melo (Juventus): Rezalet bir ilk sezonun ardından tekrar formunu bulan Brezilyalı, kendisiyle dalga geçenleri fena madara etti. İtalya'nın en güçlü orta saha oyuncusu olarak nitelendirilen Melo, oynadığı ilk 15 lig maçında savunduğu alanı rakiplere kapatmasının yanı sıra bir de gol kaydetmeyi başardı.
Hernanes (Lazio): Yaz transfer döneminin en başarılı transferi denilebilir onun için. Sao Paulo'dan transfer edilen Brezilyalı orta saha, takımı Lazio'nun lider Milan'ın üç puan arkasında ikinci olmasında önemli rol oynadı. Forma bulduğu 16 maçta beş gol kaydeden Hernanes, bir o kadar da attırdı. Sergilediği yetenekleri, tekniği ve frikikleriyle lige damgasını vurdu.
Javier Pastore (Palermo): 21-yaşındaki Pastore, son haftalarda hızını kaybetse de bu yılın en büyük çıkışlarından birine imza atarak yalnız İtalya'da değil tüm Avrupa'da ses getirdi. Top taşıma becerisiyle, top tekniği ve paslarıyla özel bir oyuncu olduğunu fazlasıyla belli eden Pastore, rakip fileleri yedi kez havalandırdı, birçok golde de pay sahibi oldu.
Forvet
Zlatan Ibrahimovic (Milan): Milan'ın bu sezon Barcelona'dan kiraladığı İsveçli golü, takımını bir anda şampiyonluğun en iddialı takımı haline getirdi. Taraftarlara şampiyonluk sözü veren Zlatan sözünü tutmaya başladı ve 16 maçta attığı dokuz golle beklentileri fazlasıyla karşıladı. Inter'e karşı galibiyet getiren golde de imzası vardı. Ibra kötüyse Milan da kötü. O iyiyse her şey Milan için daha iyi...
Edinson Cavani (Napoli): Was tough leaving out Samuel Eto'o, but Napoli'nin bu yaz Palermo'dan kadrosuna kattığı Uruguaylı forvet, 2010/11 sezonuna şimdiden damga vurdu desek yeri. İlk devreyi 10 golle kapatan başarılı golcü Antonio Di Natale'yle birlikte gol krallığı yarışında zirvede ancak Udinesli forvet gibi penaltı atışlarını kullanmadığını da unutmamak gerek. Uruguaylı maçın kaderini etkileyen birçok gol attı ki birçoğunun maçın son bölümlerinde gelmesi tesadüf değil
Abbiati
Nesta – Thiago Silva – Chiellini
Krasic - Hamsik – Felipe Melo – Hernanes
Pastore
Ibrahimovic - Cavani
Cassano'nun da gelmesinin ardından Ronaldinho'nun Milan'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/94/Ron...o600_AX9JH.jpg
Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'nun talipleri artıyor. Son olarak Brezilya'nın Gremio kulübü, Ronaldinho'yu transfer etmek için görüşmelere başladığını açıkladı.
Tüm göstergeler, Ronaldinho'nun Milan'daki günlerinin artık bittiğine işaret ediyor. Kulübün, Sampdoria'dan Antonio Cassano'yu da transfer etmesinin ardından, Brezilyalı yıldız ile yolların ayrılmasına artık kesin gözle bakılıyor.
Her ne kadar, dünyada yılın futbolcusu ödülünü kazandığı günlerden çok uzakta olsa da, yıldız futbolcunun birçok talibi var. Son olarak, Brezilya'nın Gremio kulübü, Ronaldinho'nun transferi için görüşmeler yürüttüğünü açıkladı. Ronaldinho'nun kariyerine Gremio'da başladığını hatırlatan başkan Paulo Odone, transfer olumlu sonuçlanacağı konusunda umutlu konuştu. Henüz 30 yaşındaki oyuncu ile Sao Paulo ve Palmeiras kulüpleri de ciddi olarak ilgileniyor.
Ronaldinho'nun, kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde devam etme olasılığı da bulunuyor.
NTVSPOR
Inter birkaç saat içinde Benitez'in yerine Leonardo'nun ismini açıklayabilir. Asıl bombaları Eden Hazard olacak.
Ali Okanci twitterdan alinti
ne leonardo'su allah aşkına, moratti mourinho ile 40 yılda bir doğru karar verdi yine batırmaya başladı.
leonardo tutupta intere gelmez adam milanlı ayrıca ben kendisini milandayken çok beğeniyodum allegrinin yerinde olsa en azından roniyi çoştururdu yine diye tahmin ediyorum
Goal.com'un son dakika geçtiği haber de, başkan Moratti'nin Benitez'in görevine son verdiği yazıldı. Kaynak olaraksa ''Sky Sport News'' gösterildi.
doğru hamle fakat, leonardo gelirse bu doğru hamle hiç bir işe yaramaz.
tüh kötü oldu bu ne güzel inter git gide batıyodu da bence mourinho dışında hiç bi adam interi şampiyon yapamaz (fazla mu büyük konuştum ne :D )
Inter yönetiminin İspanyol teknik adamın görevine son verdiğini e-mail yoluyla kendisine duyurduğu söyleniyor...
Inter yönetiminin İspanyol teknik adam Rafael Benitez'le yollarını kesin olarak ayırdığı iddiaları sürüyor.
La Gazzetta dello Sport'da yer alan haberde kulüp avukatının Benitez'e bir e-mail yollayarak artık kendisine ihtiyaç duyulmadığını ve kendisiyle yollarını ayırdıklarını illettiği öne sürüldü.
Haberde Inter yönetiminin Benitez'in yerine düşündüğü ilk ismin geçtiğimiz sezon Milan'ı çalıştıran Brezilyalı teknik adam Leonardo olduğu ve genç teknik adamla görüşmelerin başladığı da belirtildi. Leonardo ile anlaşılamaması halinde ise Zenit St Petersburg'da görev alan Luciano Spalletti'ye yönelinecek.
Goal.com Arabistan edisyonunun kaynakları ise Al Naser'i çalıştıran Walter Zenga'nın Arap ekibiyle yollarını ayırmak üzere olduğunu ve her an Inter'e imza atabileceğini iddia etmişti.
"slm benitez nbr artk sna ihtiycğımz yk kvldn xDé" heralde böyle bir şey.
Benitez biraz önce benim kariyerimde de İnterden kovuldu.Ne kadar gerçekçi bir kariyerim var :D
Kötü oldu bu şimdi yeni gelen iyi oynatırsa İnter'i zirvede çekişeceğimiz bir rakip olabilir :)
iyi oldu bence kovulması Liverpool'da da bişi yapamamıştı daha önceden sölediğim gibi
Leonardo ne alaka onu anlayamadım ben.
Baktımda İnter 15 maçta 23 puan yapmış bizim Cimbom'da 17 maçta 24 puan topladı.Hagi ile Rafa :icon_biggrin: