Vay be Aygün senin liseye gittiğin günleride görecektik demek.Hayaticik nikli günlerini dün gibi hatırlıyorum..:icon_smile:
Printable View
Vay be Aygün senin liseye gittiğin günleride görecektik demek.Hayaticik nikli günlerini dün gibi hatırlıyorum..:icon_smile:
Ben de seni hatırlıyorum semsi1991.:D
Haydi hayırlısı Aygün inşallah istediğin yere yerleşirsin.
Sağol Enescim :)
Ben niki değiştirmiştim sanki senin zamanında.:icon_confused: Neyse onu geçte nereyi hedefliyorsunu onu söyle bakayım.Anadolu lisesi mi?
Aygün manıtasıyla aynı okula gidecek:D
Benden sonra değiştirmiştin :p Zaten A.L. kazandım..Birkaç puan daha fazla olan bi A.L. daha var.İki seferdir 4 ve 2 puanla kaçırıyorum.Bu sefer kazanırım inşallah.:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Öhö öhö :D İnşallah scar feys :D
Platonik mi Aygün?:D
Değil Enes :D
2 seferdir kaçırıyorum derken? Anlayamadım orasını..
Her tercihe girdim bir tanesi hariç ama birkaç puanla kaçırdım işte tutturamadım :D
nldu tuttu mu aygün?
Kaç tane tercih var ki? Bizim zamanımızda 2 tane vardı..
Peki bulgura giderken elindeki pirinçten olmayasın?
O risk yok (: Kazanamasam bile aynı okuldayım.:)
O zaman hayırlısı olsun.Kız peşinde koşacağım diye okulunu aksatmada ne yaparsan yap..:icon_wink:
Selaaaaaaaaaaaaaam!
hadi bakalım ayg. güveniyoruz sana:D
Hem koşarım hem okurum ben :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sağolun :D
Hadi iyi geceler.
Hoppala paşam malkara keşan.
diyerek kafemizi açıyorum :)
Merhaba beyler.Hayırlı sabahlar...
öfff pöfff ne sıkıcı bir gün. :)
Neden abi hayırdır :D Aksine çok güzel bir hava var, güzel gün.. :D
hava güzele benziyor uzun zaman sonra güneş gördük bu sabah. :) Ama hava kapalı yine yağmur yağacak gibi. Neyse birazda yüzeriz yağsın. :p
Arkadşlar şöyle çok geniş kapsamlı bir database arıyorum. Böyle 8-10 sene öncesinin. Bir tane yapmış ingilizin biri ama sadece EPL ve Serie A ye önem vermiş. Nihat 19 yaşında Holosko 34 yaşında felan.Hiç iplememeiş diğerl ligleri yani. Şöyle en ücra liglere kadar yapılmış olan bir DB biliyor musunuz ?
Berbat bir geceden sonra mükemmel bir öğlen :p.
Keşke her zaman bulutlu olsa hava açık havaları hiç sevmiyorum ve kesinlikle güne kötü başlıyorum. Kart okuyucum çalışmıyor.