Beşiktaş "1 milyon € + Holosko" üzerinden Holosko ile anlaşacağını KAP'a bildirdi.
:D
Printable View
Beşiktaş "1 milyon € + Holosko" üzerinden Holosko ile anlaşacağını KAP'a bildirdi.
:D
Holosko'nun indirim yapmış haliyle bile kazanacağı parayı ona şu anda kimse vermez. Gram sevinmedim şahsen.
Holosko'nun takımda kalmasına sevinmedim; ama indirim yaparak kalması iyi oldu. En azından hiç indirim yapmayıp bir de elde kalma ihtimali ortadan kalktı. Gerçi, şu para bile fazla bence; ama yine de helal olsun demek lazım. Adamlığını gösterdi bir kez daha. Yalnız, yazılmadı şimdiye kadar: Holosko kaç yıl daha kalacak Beşiktaş'ta? Sözleşme yenilenince haliyle süresi de değişmiştir. :)
Holosko için sorduğum sorunun cevabı kimsede yok sanırım. :)
Sivok'un kalmasına da çok sevindim, Ersanla ikisi stoperde gayet iyi ikili oluştururlar. :) Schuster döneminde de yan yana oynamışlardı, bir sorun olmaz yani uyum açısından. Alternatifleri de; Berat, Toraman ve Atınç olur. Avrupa'da yokuz zaten, ekstradan bir stoper almaya gerek yok bana kalırsa. Onun yerine sağ beke bir transfer yapılması daha uygun olur. Ospina, orta saha ve forvet transferleriyle de bu sezonki transferler tamamlanır.
Ayrıca Holosko'nun takımda kalabilmesi için maksimum 1 milyon avro kazanması gerekir diye düşünüyorum.Sözleşmesine göre bu sezon 2 milyon kazanacaktı.Bakalım KAP'a açıklama gelince anlarız ne olduğunu.
Beşiktaş'tan Jovanovic bombası
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yabancı forvet oyuncusu konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Teknik direktör Samet Aybaba'nın isteği doğrultusunda futbol komitesinin bir süredir temas halinde olduğu Milan Jovanovic için futbolcunun kulübü Anderlecht ile büyük oranda anlaşmaya varıldığı öğrenildi.
Siyah-Beyazlı futbol komitesinin 31 yaşındaki oyuncunun 1 yıl daha mukavelesi olduğu Anderlecht ile yaklışık 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşacağı kaydedilirken, Sırp oyuncu ile 3 yıllık kontrat yapılmasının planlandığı belirtildi. Futbol kariyerine 1999 yılında Vojvodina başlayan Jovanovic, daha sonra Shakhtar Donetsk, Lokomotiv Moskova, Standard Liege, Liverpool ve son olarak Anderlecht formalarını giydi.
1.83 boyunda olan ve Sırbistan Milli takımı formasını da giyen Jovanovic, geçen sezon Anderlecht forması ile oynadığı 44 maçta 11 gol kaydetti.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?Id ... uk.twitter
Years Team Maç (Gol)
1999 – 2003 Vojvodina 43 ( 10 )
2003 – 2004 Shakhtar Donetsk 6 ( 1 )
2004 – 2006 Lokomotiv Moscow 3 ( 0 )
2006 – 2010 Standard Liège 116 ( 52 )
2010 – 2011 Liverpool 10 ( 0 )
2011 – Anderlecht 35 ( 9 )
----------------------------------------------------------------------------------------------
Standard Liege hariç, çok kötü kariyer bir forvet için. 31 yaşında üstelik. Çok gereksiz bir transfer olur bence. Macheda'nın kiralık gelme işi ne oldu acaba?
jovanovic almeida dan daha çok iş yapar kısa vadede iyi transfer olur maliyeti ucuz olursa tabi
Hiç izlemedim bilmiyorum ama yine Edu transferi gibi bir şey olacak gibi geliyor. Umarım almış olmak için almıyorlardır.
Kariyerinin zirve noktasını liegede yapmış faydalı olmaz beşiktaş için.
Aybaba, Webo ile görüştük ancak olmadı.
Ospina ile sona yaklaşıldı.
Quaresma bizimle olmayacak.Takıma faydası olucağını düşünmüyorum.
Ernst'in yerine daha genç isimleri monte edeceğiz.
Jovanovic ile ilgilenmiyoruz
Ligtv haber bülteninde dinlediğim açıklamaları.
Nedir bu cüsseli ağır forvet ısrarı? Koyacaksın ileriye 1.70'lik hızlı siyahi forveti çatır çatır atacak. Yok mu Afrika'dan bulsun getirsinler. Zaten takım krizde, karın tokluğuna oynar adam... Holosko'dan daha fazla iş yapar.
Aynen çok mantıklı.
Pektemek çok iyi yani en azından geleceği olan forvetler arasında gösterilenlerde şuan bir adım önde.
Bknz : Sercan Yıldırım , Muhammet Demir , Cenk Tosun
Sercan büyük takıma transfer oldu kendini gösteremedi.
Muhammet ve Cenk ise büyük takıma transfer olamadı şu ana dek.
Şahsen şuanda Aybaba'nın yaptıklarından bişey anlamadım ben sen gidip Quaresmayı yolluyorsun tamam anladık kriz var.
Onu satıyosun bunu gözden çıkarıyosun tamam eyvallah.
Ancak madem kriz var, senin büyük para vererek adam almaman gerek hatta gidip tanınmamış adamları getirmen oynatman gerek...
Eğer kumaş tutarsa kâr'ı senin zaten tutmazsada büyük bir para ödemediğinden bir zararın olmaz.
Bakıyoruz ne yer doldurma var full bi gitme havası gönderiyosunda kimi alacaksın yerine ?
Beşiktaşın bu sezon yıpranacağını düşünüyorum.Aybaba doğru isim değildi ancak bakalım göreceğiz artık.
Tamam sıkıntın var ama iyi transfer yapmak zorundasın.Eğer beşiktaş senin dediğin gibi ya tutarsa diye transfer yaparsa asıl o zaman biter.Bu takımın Avrupa'ya katılıp havuzdan para alması lazım yoksa ligte tanınmamış isimlerle ilk 10'a oynarlarsa hem seyirci desteğini kaybederler hemde Avrupa gibi bir gelir kapısından olurlar.
Quaresma gidecek diye taraftar tedirgin zaten ben eminim ki o gidince düşüş olacak giden sayısında.
Ben sırf Fernandes,Quaresma için bile 2-3 maçına gittim Beşiktaşın Fenerbahçe'li olduğum halde çünkü adamları izlemek zevk.
Şuan ilgilendiği adamlarda bence ya tutarsa adamları Ospina tamam Fm'den tanıyoruz :D
Ancak diğerleri bilmem ki :)
Edit : Neden 2 tane gitti :(
Ben zaten Beşiktaş'ın plan programını beğenmiyorum.İşini layıkıyla yapan adamlardan feda bekleyip yatan adamlara hiçbir şey söylememeleri entreresan.Almeida'yı takımda tutup Ernst'i göndermek buna iyi bir örnek bence :)
Adamdaki vizyona bak. Weboyla görüşmüş.
Beşiktaş'ın büyük transfere ihtiyacı yok, gereği de yok. Elindeki malzemeyi kullanmalı, eğer ille de transfer lazımsa gurbetçilere yönelmeli, ya da altyapıya tabiki...
Mevcut ligden adam toplamak bonservis nedeniyle zor olur. Jovanovic orta saha karakterli bir forvet. Tekniği iyi ama benzer tipte Mehmet Akyüz var. Her ne kadar Jovanovic kalitesinde olmasa da. Sol kanatta Jovanovic iş yapar yapmasına da, Quaresma ve Simao sol kanatta epey boşluk bırakmışlardı. Jovanovic'in de bu tür eksikleri olacak eğer alınırsa. Bir de 30'lu yaşlarda sanırım. En fazla 2 sene idare eder Beşiktaş'ı. Webo da keza. Yetenek ve taktik bilgileri takımdaki birçok oyuncudan iyi; ama kontrakt bakımından sıkıntı yaratabilir. Beşiktaş'ın bu dönem altyapıyı kullanması için oldukça iyi bir fırsat var. O açıdan transfere sıcak bakılmaması taraftarıyım. Almeida, Quaresma, Simao, Ernst, Toraman, sözleşme yenilemesi gündemde olan Holosko (yenilediyse geçmiş olsun) maddi açıdan çok büyük yük.
Holosko takımda yıldız olacak oyuncu,yıldızların içinde oynayacak oyuncu değil,bu sene daha rahat edecektir Simao-Q7 gidici Manisadaki halini hatırlarsak formda bir Holosko çok fayda sağlar
Almeida,Toraman ve Holosko takımda kalacaklar.Ayrıca Jovanovic gündemde değilmiş.Samet Aybaba bizzat açıkladı.Bu tarz konularda saklamadan direk söylüyor.Sözüne güvenilebilinir yani.He bu kadar çok açıklama yapması doğru değil tabii.Ayrıca Ospina konusunda ise görüşmeler devam ediyormuş.
Manisa'daki performansını hatırlamaya gerek yok.Holosko,bize geldikten sonra oynadığı 1.5 sezon'da çok iyi oynadı.Hatta ilk geldiği dönem bir Gs maçı performansı vardı,sırf o maçtaki performansıyla kendisi için ödenen bonservis bedelinin hakkını verdiğini yazmıştım bu forumda.Çifte Şampiyonluktan sonraki sezonun başlangıcında geçirdiği sakatlıktan sonra ise bir türlü eski dönemlerine dönemedi.Açıkcası dönebileceği konusunda da pek umutlu değilim şahsen.
Escude ile ilgili bir gelişme var mı ?
Allah Holosko şansı versin hepimize. Amin.
Samet Aybaba: Sivok ile anlaştığımız için mutluyum. Bir stoper daha düşünuyoruz. Sevilla'da oynayan Julien Escude listedeki isimlerden biri
Samet Aybaba: Brezilya'da Santos takımının kalecisi Rafael Cabral Barbosa'yı izledim. Olimpiyatlar için Brezilya kadrosuna dahil edildi.
Samet Aybaba: Kulüp ve oyuncunun menajeri ile maddi konularda anlaşamadık. Şimdi hedef Ospina. Bu hafta bu transferle ilgili durum netleşir
Samet Aybaba: Kadromuzdaki tüm oyuncuların etinden, sütünden faydalanacağız. Yapacağımız transferler ile sezona en hazır şekilde gireceğiz"
Yönetim ve teknik heyet çelişkilere devam ediyorlar.Hadi yabancı kaleciyi anladık da,o kadar stoper varken yabancı bir stoperi daha ne yapacağız? Kulüp o zaman o kadar da zor durumda değil demekki.Eğer böyle değilse,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?