Merhabalar herkese.
Arkadaşlar bana önerebileceğiniz oyun varmı? :D
Printable View
Merhabalar herkese.
Arkadaşlar bana önerebileceğiniz oyun varmı? :D
Fm 2010 :d
Pes 2010 :D
Selamlar..
Selam Melam :schaf:
A.selam
Kafe boş yahu.
Ben varım,Burak abi var,sen varsın.. Sen adam değil misin niye kafe boş diyosun,daha önemlisi biz adam değil miyiz. :D
Aslında bende varım çaktırmayın.. :D
Ben buradayımda bugün tatil işlerimle ilgilenmiyorum o yüzden yazmıyorum. :)
Yağmur yağıyor. Elektrik gidip duruyor FM 2007 de 2 ay ilerlemişken elektrik gitti soğudum oyundan. Pff.
Hiç bir yağış türünü göremiyoruz bugün ancak dün göz gözü görmüyordu buralarda. Neyse ki burada sel,su baskını gibi felaketler yok. Alt yapımız iyi,değil mi Serkan abi ey koca İzmirli..
yağmur yağıyorrrrr
seller akıyorrrr
yeni zelanda kızı pencereden bakıyorrrr
bas bas paraları Elanoyaa
bir daha mı gelcez dünyayaaa
Çekirgeyi salı verdim çekirgeyi salı verdim
Sahaya sahaya
potbori böyle yapılır :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bizim burada kar yağıyor 10 cm kar oldu yaw birazdan kaymaya çıkcam :)
Kardeşim sakin.. :D :n:
Ne karı yahu :n: Potporiye bak hele :D
İyi olmuş,beğendim.. Hey hey bu potboriyi Berkut çok güzel yapardı da o da eridi gitti.
Eridi gitti
gül gibi bitti
ne diyorsun sen
pilin mi bitti :D
Amma saçma oldu :D
Eralp da gelirse görürsün o baya iyi yazıyor.. :n:
Eralpdaki yetenek kimsede yok harbiden :D
Şimdi hiç dışarı çıkasım yok.
O zaman çıkmayayım. :n:
Tabi tabi, eskiyi hatırlıyorum da, Bayraklı'da sel olurdu çok ama çözdüler şükür. Ne de olsa İzmir burası.:D
Çık çık, akşama Altay - KSK maçı var, yağmur ihtimali ve iftar saati nedeniyle gitmemem durumum var yoksa maça giderdik beraber.:D
Ben Bucasporluyum ne işim var Altay-KSK maçında.. Giderim Konya deplasmanına :n: Aslen Konyalıyım zaten.
Konya buradan 8 saat, Alsancak stadı 30 dakika.:D
Gidemem zaten Konya'ya da..
Eskiden arada sırada Altay maçlarına giderdim,o da öyle zevkine maç izlemek için. Şimdi Buca maçlarına gidiyoruz desteklemek için,ama kulüp zor durumda. Bakalım bu sezon KSK ve Altay'ın yapamadığını yapmaya çalışıyoruz,tabi batmazsak.
Selamlar..
A.selam Ayg. Hg.
Batmaz batmaz, severim Buca'yı, renkleri de hoş tabi.:D Maçlarını Buca İlçe Stadı'nda mı oynuyorlar, Alsancak'ta oynasalar da arada gitsek.:D
Buca İlçe Stadı falan kalmadı artık. Buca Arena'da oynuyorlar,bizim evin dibinde. Gelirsen misafir ederiz.
Nerede bu Buca Arena yahu?:D Pek bilmem Buca'yı ama bir dönem takılmışlığım var.
bizim bjk paf ta oynayan arkadaş buca ile görüşmüştüde az vermişlerdi aylık. Ama bucanın alt yapı süper diye biliyorum ben :)
Kafayı8 yiyce3m.Klavye3 de3lir4di.Be3n de3 de3lir4ice3m :D Düze3le3ne3 kadar4 me3saj yazmı8ycam :D Özür4 dile3r4im bu7 so9r4u7n için (: