Geliyorum şimdi.Bir üzerimi değişeyim sizin gibi abisi :D :D :D
Printable View
Geliyorum şimdi.Bir üzerimi değişeyim sizin gibi abisi :D :D :D
Kaan abi,bak benim için Şirinlerden alsana. :n:
Benim en eski avatarlarımdan biriydi şirin baba zaten abisi :D :D :D
Şimdi daha eskilere döndük, bu çizgi filmi pek bilir misiniz bilmiyorum ama yine de ara ara popülerdi,hele üzerine çok espri yapılırdı :D :D :D
ütü, çöl, meselesi mi Kaan abi.. :D
Kaan abi gel sana güzel bir Şakacı Şirin çekelim.
Bende ördek oldum bari.
Kimseyi Şirin yapamadık.
Vazgeçtim ya şirinler daha güzel :D
Cık cık cık. Koya koya şu resmi koymuşsun ya ayıp ayıp.
Büyükbaba Şirin yapalım sana abi.. Hem sitede yaş itibariyle büyük babamızsın. :n:
Şirin emperyalizmi yapma Çağdaş herkes tercihlerine göre. :zuhaha
Olm dur Kaan abiyi babam yapacağım. :n: Size büyükbaba diyebilir miyim Kaan abi?
Oldu galiba :D :D :D
35 sayfadır avatar pokemon şirinler vs. muhabbeti sıkılmadınız da.
Gidin msnde yapın bu muhabbetleri yahu bozmayın adamın kafasını.
Haşin erkek :D :D :D
Büyük Baba şirin,El Barto'ya söyler misin ne muhabbet yapacağımızı ona mı soracakmışız.
evet bana soracaksınız tabii ki. Ya da sormayacaksınız ama yaptığınız muhabbete müdahele edeceğim.
Portekiz sonrası asabiyet,tabi asistan bastı kalayı :D :D :D
Herhalde Emre abinize soracaksınız ,kafenin sahibi odur. Her zaman o haklıdır aksi durumlarda ilk kural geçerlidir.Bu böyle biline.
Yıkıyorum buradaki dikta rejimini.
Tarih: 17 Eylül 2009
Saat: 13.37
Yer: Turksportal Kafe
Şimdi Genelkurmay Başkanı CaD0'nun açıklamalarını dinliyoruz:
Eğer biz başa gelmeseydik, El Barto gibiler yönetecekti bu kafeyi. Ne yapalım öldürmeyelim de besleyelim mi bu El Barto gibilerini. Halkın huzur ve refahını sağlayana kadar Kafenin başındayız. Ve 1324354857 günlük sokağa çıkmama yasağı ilan ettim. Herkes sokağa çıksın,kafede temizlik yapıyoruz.
Domates var mı domates :D
Artık El Barto bu kafeye giremeyecek, bakınız gitti bile.
Çok erken kalktım bu sabah ben yatıyorum (:
Evet,aslında darbeye karşıyız ama ne yapalım artık çok kısa bir süreliğine böyle. Ardından halkın yöneteceği bir kafe olacak burası.
Hadi lem. Cuntacı seni. :n:
O zaman değiştiriyorum kararımı. :n: Bu kadar tepki çekeceğimi bilmiyordum. Şimdi devrim yapayım diyorum da onun da tesiri az olur diye korkuyorum.
Ama şunu bil Atıl, cuntaya hayır. Zaten 3 aya kalmaz yıkılırız. :n:
El Barto 4ever.. :D Bak ortalığı yine karıştırayım..
Cunta yönetimine el konmuştur. Monarşik yapıda yönetim devam edecektir. Kahrolsun cunta, yaşasın monarşizm.:n:
ne bu don değişir gibi yönetim değişiyor :n: