Aslında, demokrasi de, çoğunluğun azınlığa monarşisi değil midir? Biz nasıl olsa azınlık olacağız. Varsın, çoğunluğun monarşisi olacağına, El Barto'nun monarşisi olsun. :icon_cool:
Printable View
iyi geceler
İyi geceler...
Selamlar..
Aygün iyi geceler diyecektin heralde yatıyorsunya :D
Evet 4 saat sonra falan yatıyorum abi :D
Yuhh bende uyku düzenini çevirdim ama şimdi tekrar gece oturuyorum. Neyse PEs 2010 un hatrına bekliyoz bakalım. %91 de.
Cidden tavsiyem en geç 1 de felan yatt. Uyku gibisi yok valla :)
Bugün 2 gibi yattım 19.20'de kalktım abi nasıl uyuyabilirim :D Okullar açılıyo bi düzen sağlamam lazım.Ama bakalım ne zaman oturtucam düzeni (:
Ben yatıyorum iyi geceler..
Yıllardır tepe taklak bir uyku düzenim var. Lisedeyken derste uyurdum. Sabaha kadar nette olurdum. Net yokken fm oynardım.
Üniye geçtim. bir kaç ay öncesine kadar sabah okula kadar yani 7 ye kadar oturur uyumadan okula giderdim. Gelince uyur gece 1-2 gibi kalkar pc başında yer içerdim. Sonra tekrar sabah okula uyumadan git vs. Çok abuk sabuk bir hayatım var. Sen sen ol cidden uyku programını iyi ayarla. Hastalık oldu bende pc başında birde tuvalet olsa hiç kalkmayacam. Ondan olsa gerek bazen saçmalarım her konuya mesaj yazarım çünkü hiç zaman geçmiyor vede bazen çok kişi olmuyor.
Ramazan bitince sahura kadar felan oturmama heralde :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi geceler..:icon_cry:
Kötü bi gün Fener yenilgisi ve daha önemLi bir oLay :(
Daha önemli ne olabilir birde elektriğe zam geldi :D
ve Pes 2010 demo yu kurmaya başlıyorum bakalım SS şöleni az sonra .. :D
FM 2010 bekLer yaw azcık Feys bakıyım
Milleti uyandırmak için sahura kadar yatmıyorum bende.Sahurdan sonrada bazen hemen bazende 1-2 saat sonra yatıyorum.Akşam üzeride 5 gibi kalkıyorum.Ve 10 gün sonra üniversite başlıyor.Benimde bir düzen oturtmam lazım.Artık bayramda bakacağız..
Bu arada THEFM benim dikkatimi çekmişti konulara mesaj yazman.Bazen bir mesaj yazıyorsun.Senin mesajın üstüne başka birisi mesaj yazdımı (senin mesajla alakalı alakasız) bir mesaj daha yazıyorsun..:icon_smile:
Abicim gece oturunca adamın başına vuruyor usanıyor :D
Hemde ben akşam anca kalkıp oturduğum için konuları anca akşam okuyorum mesajı yazınca tek tük adam kalıyor oda enteresan oluyor. Top 10 hatta 20de üst üste benim mesajlar. Engel olamıyorum
Uyuyasım geLmiyor
Ben alıştım ya uyku düzenine. 4.30 da yatıp 7 de kalkıyorum :n:
Kötü bir şey değil sonuçta.Yani engel olmana neden olacak bir durum yok..:icon_smile:
Ya Şemsi uykum var ama uyumak istemiyorum.
Pes 2010 u oynadım. Professionalda. Barca 4 çekti :D cidden kaleye gidemedim hemen aldılar. zorlaştırılmış oyun. paslar top kontrolü şutlar gerçeğe yakın olmuş.
2009 da klavye değişikti şimdi klavyeyi klasik şekilde ayarlayıp Barçadan intikam alacam. 5-6 takımla oynarım artıl saatlerce bu oyunu :D
Güzel deneyim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bana söleseniz ben direk gelirim ben için sorun yok artık diğer yaza pc kaldırcam Öss'ye 2 sene kaldı ama sıkı tutmak lasım . Yaza ama boş olurum Ağustos'a doğru Dersane başlar ama 1 gün ekerim sorun olmaz belki Turgut Abi'de gelir :D
Bana söylersenizimi var.Sen organize edecektin biz gelecektik..:icon_biggrin:
Almanyayı sayısız pozisyona girmem rağmen Güizanın golüyle 1-0 yendim. Güiza okçu işareti yaptı yine :D
bu ne ya :D
gözlüklü çocuk fırlama :D
Baya hoşuma gitti.Paylaşayım dedim burada..:icon_smile: Arkadaki elaman kendinden geçiyor adeta..:icon_biggrin:
bu arada benim masa üstü sel faciasından da beter bir facia geçirdi. Adım atacak yer yok
http://i29.tinypic.com/jutw1e.jpg
Var mı kimsecikler :p