Ben varım.Bugün erken yatmayı düşünüyorum.Cuma namazına kalkmak zor olacak çünkü..
Printable View
Ben varım.Bugün erken yatmayı düşünüyorum.Cuma namazına kalkmak zor olacak çünkü..
Bu saatten sonra yatınca zor kalkarsın (:
Kalkarım ben..:icon_wink: Bizim okulun mezunları nereleri kazanmışlar onlara bakıyorum.Tanıyamadıklarımı facebook'ta aratıp resimlerine bakıp çıkarıyorum..:icon_smile:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir çoğunu isimlerinden çıkaramıyorum.Onu yazmayı unutmuşum..:icon_biggrin:
:D
Hadi ben kaçıyorum (:
Tamam o zaman madem cunta yıkıldı,farklı bir kimliğe bürünüyorum.
Biz burada devrim yapacağız,burayı halk yönetecek. Kahrolsun El Barto...
Ya da vazgeçtim,bi şey olmaz buradan buranın halkı bile monarşiye karşı değil.
selamlar..
Oguz abi msn'e gelsene sohbet edelim :D
County devrimi yapıyorum artık burada :D.Nott Forest'in adı bir daha kullanılmamak üzere şu anda kaldırılmıştır :D.En yakında County marşı yazılacaktır :zuhaha.
Eralp yazar.. :D Anahtar kelimeleri ver yeter..
Ozi özenme lütfen. Burada ki ilk devrimi hatta ilk darbeyi ben yaptım.
Günaydın..
Sanada Mayk,sanada.
biri de açmaz mı şurayı.. :D
size iyi muhabbetler (!) :D ben kaçtım..
Amma kalabalıkmış haa :D
İğne at yere düşerse namerdim.
sahur'u da yaptık artık uyuyabilirsek uyuyalım.. (/o)
Annem pazardan frenk yemişi almış.Bende nasıl bir şeymiş diye bir bakayım dedim.Dediğime diyeceğime pişman oldum.:icon_smile: Kaktüs meyvesiymiş.Kaktüs gibi dikenide bol oluyormuş haliyle.Parmaklarıma bir sürü diken battı..Aklıma Turkcell'in merak ne güzel şey reklamı geldi..:icon_biggrin:
10 kişi ile pes 2010 demoda barçayı 3-1 yıktım yaşasın
http://i33.tinypic.com/2dvlpmr.jpg
:D
Bende merak ettim neymiş frenk yemişi diye de biz buna dikenli incir diyoruz. Dikenleri çok kötüdür eline batar görünmez. Baya sıkıntı verir ellerini bol sabunlu suyla dikenin bol olduğu yerlerde ova ova yıka..
Bu pes09 da kalenin dibinde şut tuşuna dokunduğun an uçuruyordu topu ps2 de.Bilgisayardada öyle mi?
yazmayın böyle şeyler indiren var indiremeyen var halden anlayın birazcık.. :(
hadi ben yattım iyi geceler..
Halk arasında mart inciri diyede adlandırılıyormuş.Kahvaltıyı yapıp bilgisayarı açar açmaz google'da ufak çapta bir araştırma yaptım.:icon_smile: İlk önce bir tane battı sandım ama sonra baya battığını fark ettim.Görünmüyorda dediğin gibi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi geceler Oğuz abi.Bende indiremiyorum.Hem kota var,hem indirsem pc kaldırmaz zaten..:icon_smile:
Hadi ben kaçıyorum..Artık bu saatlere kadar başka ne zaman otururum bilmiyorum.Özliycem bu geceleri :p
Ne bileyim ben, ah ne bileyim ben...
Selamlar ahali.
Neredesiniz yahu? Selamlar. Az canlanın...
Günaydın..
Günaydınlar.