Tünaydınlar :p
Printable View
Tünaydınlar :p
Günaydın herkese. Bugün gider bilgisayarım...
Bayram tatiline mi çıkıyo :p
Çağdaş bilgisayarla birlikte Aygünüde yollasana.
Tünaydınlar...
Nasıl bir cumartesi anlamış değilim hiç iş yok... Tüm Ankaralılar tatilemi çıktı nedir.
Aygün esprine cevap vermeyeyim istersen. Ama yine de nezaketen yeni bir bilgisayar geleceğini söyleyeyim.
Apocum satıcam Aygün'ü de kimse almaz diye korkuyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya şu internette kotayı aşıp aşmadığımıza nereden bakıyoruz?
Sizlere cevabımı verirdim ama msni kapadım ne yazık ki :p Erken kalktım yine yatıyorum ben.Hadi siz takılın (:
Selamlar Herkese İftara Yapıp Stada Vınlıyıcam Bugün:D
Biri soruma cevap versin. :D
www.ttnet.com.tr/adsl-kota-sorgulama/
burasi olmasi gerek.
Sağol Apo. Çok mutsuzum çok, aştık kotayı.
Ne kadar asmissin 65 tl ye kadar yolun var :)
59 TL.. Of of, çok sıkıntılıyım. Ne yalan uydursam bizimkilere diye düşünüyorum.
Pc icin gerekli downloadlar vardi dersin en basitinden :)
İyide Apocum orada hangi saatte bağlanmışım, hangi saatte kapatmışım her ayrıntısına kadar yazıyor. Bu kadar bilgisayar başında kaldığımı öğrenirlerse durum vahim. Ama bir kaç şey düşünüyorum.
Bu arada bilgisayarım gidiyor bugün. Pazartesi günü falan harika bir bilgisayar gelecek. İlk alacağım oyunlar muhtemelen: PES 2010 ve FM 2010 olur. Sevinçliyim o anlamda.
Ayrıca Perşembe günü okullar açılıyor,durum vahim.
Kagidi onlardan once alirsin olur biter bunda zor bisi yok bence biraz gozculuk yapacaksin o kadar. :) Ayrica persembe, cuma okula gitmeyecegim ben :)
Bende gitmeyeyim diyorum ama servis var işte bi de şoför yeni olacakmış, ona yol öğreteceğiz. :D Yıllardır aynı şoföre alıştık ne diye değiştirirsin ki.
Parada anlasamamıslardır. Şoför yeni olsun pazartesi öğretirsin, sorun mu? :)
Günaydın :D
okulun ilk günü gidilmez mi yahu..:D
Abi ben okulda yeniyim. Gitsem mi ? :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi diyorum Aykut. :D
İftar sofrasına doğru akalım. Bitirdik ramazaı nicelerine erişmek nasip olur inşallah. Allah tüm dualarınızı ve ibadetlerinizi kabul etmiştir inşallah.
Hayırlı iftarlar.
İnşaallah. Sizede El Barto.
Hayırlı arifeler.. İyi akşamlar..
İlk kez Ramazan boyunca her gün oruç tuttum (: Allah oruç tutan herkesin orucunu kabul etsin.
Amin amin. Ramazan' da bitti... :)
Salamlar...
Bayram salı günü mü bitiyor yoksa çarşamba günü mü?
salı günü bitiyor