Selamlar..
Printable View
Selamlar..
Sabahtan dersler olur, 2 gün kalkarsınız sabahın köründe, yetişemeyip gek kaldığınız derse hocalar almaz, sonra paşa paşa alışırsınız, ne uyku düzeni sorunu kalır ne debaşka şey.:D
Aslında çok baskı yapan bir ailem yok.Mesela bu sene Öss'ye fazla çalışmadım.Çok fazla dile getirmediler.Getirdikleri zamanda tatlı dille yerine getirdiler.Daha rahat olacağım doğru ama.Fakat özellikle yemek konusundada baya zorlanacağım gibi gözüküyor..:icon_neutral:
Serkan abi kalkarım ben kalkmasınada kalkarken acayip zorlanırım ondan bir uyku düzeni tutturmaya çalıştım.Baktım olmuyor.Her şeyi olurna bıraktım bende..:icon_smile:
Merhabalar.
AÇıl kafe...
Of of 2 gün sonra okullar açılıyo.:uzgun:
Hadi gözünüz aydın özlemişsinizdir şimdi..
Ne demezsin abi.Can atıyorum yeni okulum,yeni hocalarım,yeni arkadaşlarımı görmek,tanımak için.:rolleyes:
Demiştim gözün aydın diye. :D
Oğuz abi okul açılıyor diye o kadar mutluyuz ki "Okulsuz Hava Sahası" projesine 500.000 $ vermeyi düşünüyoruz.
:D
Başlasın bitsin ya :D Zaten okulun dibinde iddaa bayii var oraya abone olcam artık :D
İyi akşamlar :)
Harbi ya yarından sonra okullar açılıyor şöyle bi 1 ay daha verseler ne güzel olur :D
İlk hafta okula gitmek alışkanlığım değildir. Milli eğitim şanslı :p Pazartesi okula başlıyorum :)
Ben okula gitmeyi sevmemekten değilde şu tıraş olma mevzusundan dolayı üzüldürdüm okulların başlamasına.Artık öyle bir problemimde olmadığı için üzülmem içinde bir sebep yok artık..:icon_smile:
Geçiyor valla.Yalnız ben senin yaşındayken geçsin istemezdim hiç.Çünkü malum o zaman geçince sonunda ÖSS denen iletyus var..:icon_smile:
Merhabalar.
Selamlar, saygılar.
sevgiler,hörmetler
Uzatmamak gerek. Nasıl keyifler?
:n: Hoşmuş.
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos..._3605618_n.jpg
Bu da farklı bir versiyon..
:n: yerlerdeyim
Oğuz abi facede paylaştıklarımdan alıp koymayalım :0:.