Abi en iyisi Rusça ;;)
Printable View
Abi en iyisi Rusça ;;)
Yok yok iskandinavlar en iyisi. :D
Abi nüfusta Rusya döver + Ukrayna + Belarus ;;)
ASlında amacım şu idi Çince öğrenip x bir malı 0.5 $'a mal edip. 1 $'a 1 milyon çinliye satmak. Temiz bir 500.000 $ var ucunda. :D Şemsi ile ortak işler yapabiliriz. :D
Tamam Emre abi.Projen 5 seneye kadar başkası tarafından hayata geçirilmezse yaparız ortaklaşa bir şeyler.Ben dilimi,sende beynini ortaya koyarsın..:icon_smile:
Neyse ben kalkayım.Bugün gördüklerimizi tekrar etmem lazım.Öğrenim hayatım boyunca çok nadir yaptığım bir şey o gün ne yaptığımızı tekrar etme durumu.Onu bırak evde ders çalışmak bile nadir oluyordu ama Çince bu şakaya gelmez valla.Bunları göze alarak seçtim zaten bölümü.İnşallah ileride dönüşünü alırım..:) Haydi kalın sağlıcakla..
Kolay gelsin Şemsican. :)
Emre abi, daha Şemsi abi çinceyi öğrenmeden şirketi kurmuş hayırlısı bakalım :p :D
Bende hep merak ederim okuldan gelince tekrar etmek nasıl oluyor birgün yapacağım inşallah.. :D
Aynen katılıyorum...=)
Ooooo Erdem abi gitmiş.
O kadar zaman sonra cevap verirsen gider tabi. Aradan 12 saat geçmiş nerdeyse :D
Tıraş makinesi aldım kendim ilk tıraşımı olucam birazdan.Umarım kesmem kendimi :D
Tıraş makinesi adam kesmez.. :D
:D Kazasız belasız kestim :D
Çoluk çocuğun eline traş makinesi veren ebeveynler kabahatli aslında. Traş makinesi ile kendini kesebilirsen haberim olsun aygün rekorlar kitabına girersin başvuru yaparsak.
Erdem biraderim nasılsın yahu yoksun?
Aygün o traş makinasıyla sade sakal kesebilirsin saç ve diğer uzuvları kesmeye kalkarsan mazzallah feci şeyler olabilir :D
isyan be isyan açıl...
Selamlar....
bi zamanlar buralar hep dut ağacıydı..
Dut dedin, ilk anda latincesi aklıma gelmedi ve kısa sürede de olsa huzurumu kaçırdın hatırlayana kadar.:D Kınıyorum seni.:D
Latincesi ne dutun ? :D
Morus; ak dut, kara dut diye ayrıma gidersek Morus alba, Morus nigra.:D
Yok onu zaten bilmediğimden bir sıkıntı yaratmazdı, bilip de aklına gelmeyince insanın, çok kötü oluyor.:D
Amaç nedir latincesini öğrenince.. :n:
Bilgi, ileride lazım olur diye.:D Hadi etrafımızda yetişenleri öğrendik de, yetişmeyenleri, hayatımızda hiç göremeyeceğimiz bitkileri de öğrettiler. İşte onlar ne işe yarayacak onu bilmiyorum.:D