Coşkun değil de Çoşkun
Saçma değil de Şaçma
gibi şeyler yazıyosun abi.Gıcığın mı var diyorum C ve Ş'ye :icon_smile:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ş'ye değil S'ye (:
Printable View
Ben buna dikkat etmedim. Mesajlarımı yazdıktan sonra, mesajıma alıntı yapılmadığı sürece okumam. Tuş takımına bakmadan yazıyorum. Tuş bakımında ise "Ş" ve "Ç" harfleri çok kötü yerde duruyor ama; ben bu harfleri kullandığımı düşünüyorum.
Normalde kullanıyosun ama bazı kelimelerde kullanmıyosun :) Neyse boşver (:
Aygün, akşam akşam beni manasız bir düşüncelere soktun. Sanırsam senin uyku saatin gelmiş abicim... Sütünü iç, masalını dinle, anne ile babaya iyi geceler öpücüğü. Yorganına sarıl, başını yastığına koy, duanı et ve uykunu uyu... :)
Kavga etmeyin... Sevişin...
Ayrılıklar kavgalar yüzünden, birliktelikler sevişme yüzünde olur. Kulağınıza küpe olsun bu laf...
Küpe kullanmıyorum sağol :D
3 gece sonra tekrar birlikteyiz..
Geceler geceleri kovaladı...
Güneşler geceleri yolladı...
Geceler bu konuyu doğurdu...
Ben bu konuya girmeyeli kaç ay oldu?
Herkese iyi akşamlar...
iyi akşamlar Batuhan, sadece sen değil baksana 3 gündür yine en son ben yazmışım yanlız hissetmemek ne güzel.. :p
Zaten Oğuz sende olmasan bu konu var olmaz. :) Gece kuşusun...
Yarın boş gün okulda sadece akşam 17'de Office Programlarını anlatan bir dersim var o kadar... Takılalım bakadar ne kadar takılabilecem. :)
Bende yarın teknik resime girmeye niyetleniyordum te cetvelimi bulamıyorum, kısmet işte.. :p :d
Bişe olmaz göstersin sınav yapmasın, Autocad'e faydası dokunur ben bilgisayarlı çizimi verdim elle çizemiyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Daha doğrusu hoca öyle diyor ne eksik hala anlayamadım.
nasılsınız beyler
iyi diyelim seni sormalı..
iyi valla nasıl olsun 24 sayfalık makale vardı okumadım yarın napacaz bakalım :)
24 sayfa dediğin nedir yaa :D Hemen okuyuverirsin parça parça
Haydin Cuma ya :)
Bugün kü ders programımdan iğeniyorum. Saat 17,00 da başlıyor. İki dersim var sadece. Oda Bilgisayara giriş. Öğretikleri programlar ise Office programları...
Yorucu bir okuldan sonra herkese merhaba.