Öğrendiğim zaman affedersin o zaman..:icon_biggrin:
Printable View
Şemsi senden başka Çince bilen yok ki yahu salla birşey .:D
Selamun Aleykum :)
ve A.s. sen daha gitmedin mi :D
Giderim gelirim ben öyle :D 10 15 dk lığına girdim kapıyorum şimdi hadi by :D
Yönetici arkadaşlar Krusty 1 aylığına banlanmış ama hala kalkmamış banı : )
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=79741
uykuluyum uykulu. sabahın 8 inde iş var nasıl çalışacağım ben. ne olacak bu halim. halim de kim? hehe şaka şaka. bırakıyorum okulu yahu karar verdim.
aynen sabah 8:30da ders var saat sabahın 5:35 i ben daha yatıcam da uyku uyucam :D Büyük olasılıkla yatmadan gider gelince uyurum artık. Uyuduğuna değmez 2-3 saat :D
Selam.Ne insanlar varya.Kapının önünden ayakkabılarımı çalmışlar apartmanda.Babamla benim ayakkabılar çalmışlar.Yok böle bişi ya.
Evin önünden mi çalmışlar yuh lan o kadar mı düşmüş artık millet ya
Valla ya.Apartmanda kapının önünde duruyodu ayakkabılar.Kösele'lere dokunmamışlar 2 tane nike ayakkabıyı çalmışlar babamınkini ve benimkini hayret bişi ya.İyi sövdüm ama ya tamda sinirliydim zaten.Hayret bişey.Ne günlere kaldık.Böyle bir ortamda hala bas bas bağırıyorlar orjinal oyun al 90 lira verip diye.Görüyoruz adam kapımızın önündeki ayakkabıyı çalıyor.Bu kadar düşmüşüz yani.
Ben senelerdir kapının önünde ayakkabı bırakmıyorum. Çalıyorlar yani.. Geçmiş olsun. İçeride ayakkabılık falan varsa içeri koy. Hemen çıkacak olsan da içeri al.
Evet abi haklısın.Ayakkabıların çalındığına yanmıyorumda terbiyesizlik yani olmaz böyle şey.
Tolga itiraf ediyorum ayakkabını ben çaldım. :( Çok güzeldi ve beni al diyorlardı dayanamadım. Allah affetsin. :zuhaha
Hadi canım :D:D.Ya o değilde perşembe günü beden eğitimi var :D.Ayakkabılarda yok.O güne kadarda alırmıyım bilemiyorum ama hocaya ayakkabılarım çalındı desem dalga geçer inanmaz ya :D.Ne kötü bir durum.Çalan arkadaşlarada burdan selamlarımı iletiyorum gördüğüm yerde kötü şeyler olabilir.Ama gitti tabi zor.
Tabiki yoktu ama gören,duyan,bu senin ayakkabılarını çaldı diye gösterilen şahıslar için diyorum :icon_biggrin:.Valla yazık ya :D.Gitti ayakkabılar .
Her zaman dışarıya koyarmıydınız ayakkabıları yoksa orada mı kalmışlar?
Valla genelde içeri alırdım ama dün akşam aklıma gelmedi.Babamınkiyle benimki dışardaydı.Gece 10 buçuktan sonra çalmışlar.Komşuya filan sordukta 10 buçukta ayakkabılar ordaydı 10 buçuktna sonra yürütmüşler dedi.:).Valla napalım sağlık olsun.Ama haramda olsun.O kadar para bayılmıştık.Köselelere dokunmamışlar bile :)
Ya abi sen niye emekli oldun ya ???
Selamlar..
Anladı işi beceremediğini bıraktı :p
İlişme El Pırto abiye. :D Paraya ihtiyacı vardı ve emeklilik toplu parasını alabilmek için işi bıraktı. Dimi abi?
Aygün gibilerle uğraşmak zor geldi. :)
Şaka bir yana özel hayattaki sıkıntılar diyelim çok yoğun bir deönemde olduğumdan biraz ara verdim sadece. :)
Bir de Çağdaş'ın dediği gibi temelden bir eve girdik para lazımdı.
Hayırlı olsun evin.
Senin nickini mavi renkte görmeyince açıkçası bir tuhaf geliyor gözüme, umarım bir an önce renk değiştirip mavi olursun. :D
Selamlar, hastayım evdeyim. 3 gün raporluyum, mutluyum. :D
bende iki gündür gitmiyorum okula :D hastayım :(
Bi ara tırstım Domuz Gribimiyim diye ama değilmişim. :D
Sen Domuz Gribi olmazsın Çağdaş,Turp gibisin MaşAllah :p
Bizim burdada Okullar Domuz Gribi yüzünden 1 hafta tatil edildi,evde PC başındayım :D