hem iyi hem kötü bir haber karmaşık duygular içindemisin:zuhaha
Printable View
hem iyi hem kötü bir haber karmaşık duygular içindemisin:zuhaha
Bu ne yahu herkes hasta.
Bende hastayım ama benimki başka :0:
bir ben eksikmişim.
Beyler bugün hastaneye gittim, baktım geçmiyor hastalık sen mi yamansın ben mi dedim. Çıktım çaldım doctor un kapıyı tık tık tık kim ooooo dedi sonra bennn dedim gir dedi girdim. Meramımı anlattım oda hmm dedikten sonra baştan aşağı tedavi etti. Sessizce sigarasını yaktı döner koltuğunu pencereye döndererek bana sırtını verdi ve pürosunu tüttürdü. Sonra hızlı bir şekilde bana dönerek suratıma akciğerlerindeki havayla karışmış, gelmeden önce yediği soğanlı yemeğin kokusuyla harmanlanmış essiz sigara dumanını suratıma üfledi.
Tabi ki ben anladım birşeylerin olduğunu, doktor halen sessizdi. Ben dedim kesin gidiciyim felan.. Doktor At giribisin dedi. Evet yanlış duymadınız At giribiyim. Hayırlı olsun. Türkiyede değil dünyada ilk bende görülmüş. Artık sokakta yürürken millet benden kaçıyor. Sağlık bakanlığı damga vurdu alnıma at giribidir yaklaşmayın diye.
Kötü bir gün geçti şahsım adına ...
Günaydın herkese..
THEFM, senin adına çok çok üzüldüm. Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun, bol bol şifalar diliyorum.
Şimdi bu at gribinin normal gripten ne farkı var..
Tedavisi yok demişsin ama, domuz gribinin olduğu gibi at gribininde olmalı bence. Ki domuz gribinin normal gripten daha tehlikeli olmadığı söyleniyor, at gribi de böyle bi şey olabilir.
Yok yok şaka yapıyorum grip felan değilim :) Öyle bir grip var mı ki :D
Tutturmuşsun, at gribi diye bi şey var. :D Ama yedim ha. :D
2 ay aradan sonra selamlar :)
Ooo efsane geri döndü.
İyi anlamda mı kötü anlamda mı söyledin bilmiyorum ama yinede teşekkür ederim hoşlaman için :)
Okuldan kaçdık :n: Bu teknoloji çok gelişmiş :D:D
29 Ekim yürüyüş provası vardı. 4 gün okula gitmeyince atılmışım provadan. :n: İzin aldım ve eve geldim.
4 gün okula gitmemendeki neden neydi çağdaş?okuldan rapor falan istediler mi,ya da kan tahlili :D
Selamun Aleykum Hayırlı Cumalar :)
Aleyküm Selam, nasılsın Cihan?
İyilik ne olsun 3 saatlik bilgisayarımın keyfini çıkarmaya çalışıyorum :D
3 saatin mi var ? Allah Allah ne kötü bir durumda olduğunu çok iyi anlıyorum eskiden banada yapılırdı bu haksız muamele.. Dün 5 buçukta yattım bugün okula gitmedim şuan bu halde bir insanım :D
Beyler bayanlar, merhaba. Artık babamlarla birlikte iş hayatına atıldım, yemek masaları üretiyoruz... Artık okuş iş arası mekik dokuyacağız. :)
Hayırlı olsun, umarım bol bol para kazanırsın ve bu işi yaparken zevk alırsın.
Oo çok güzel, senin adına çok sevindim.
Eyvallah, sağ olasın. ;)
Keşke bende okulu bıraksamda bir işe başlasam yaw.. Hayırlı olsun süper birşey çalışmak :) Paranın değerini, elinde para tutmayı, çalışmanın ne demek olduğunu insan çok iyi anlıyor..