Valla ben ikisini bir arada yapıyorum okumak ve çalışmak güzel olacak gibi. Tabii yorgun olduğum zaman ne olacak bilmiyorum. =)) En azından esnek bir iş o yüzden rahatım.
Printable View
Valla ben ikisini bir arada yapıyorum okumak ve çalışmak güzel olacak gibi. Tabii yorgun olduğum zaman ne olacak bilmiyorum. =)) En azından esnek bir iş o yüzden rahatım.
Birde bana sor onu. yaklaşık 3 senedir son 2 senesi çok yoğun olmak suretiyle hem okul hem iş hem aşk hayatı hem sosyal hayatı bir arada götürmeye çalışıyorum. her sene 10 sene gibi geçiyor. Bazen keşke bir gün 34 saat olsa dediğim çok olmuştur. Birde bu kadar şey arasında okulu bitirmişken devam etmeye karar verip yüksek lisansa başladım. Kendimi mazoşist gibi hissediyorum. :D
Ama ne kadar yorucu da olsa iyidir hem okumak hem çalışmak.
Emre abi kraldır. :D
Domino's pizzadan pizza söledim 27 dk da getirdi 3 dk oyalansa bedavaya gelcekdi ne güzel :D
Uzun zaman oldu yazmayalı :) İyi Akşamlar herkese :)
Cuma gecesi erken yatmadı herhalde herkes.:D
Beyaz Show'u izliycem ama gözler kapanıyo ve acımaya başladı bakalım ne kadar dayanabilicem.Yatağa yatıyım öyle izliyim.İyi geceler herkese.
Aygün yenmi farkettim de... Sen avatarındakinin kim olduğunu biliyor musun?
vay ben uzun süre sonra ben açmadan guşluk açıldı.. :D
Eee boşlamışsın burayı Oğuz.:D
Ne bilsin Aydın, görmüştür bir yerden eklemiştir.:D
Valla okul iş hem boşlamıcam nolacak, direk kapatarak açıyorum dükkanı kimse gelmiyordu.. :D :zuhaha
Neyse bugün 3-5 giren var bak.:D
Onlarda cıvaymış :D Bİ çay neyim içen yok.. :D
Ben suyumu evden getirdim zaten, çay içmem.:D
Sallama çay güzel değil bak mis gibi demledim işte siftah yaparımıyorum aylardır naz etme.. :zuhaha
İyi geceler herkese :)
Ya ben içsem de sen kurtulamazsın boşver.:D
siftah olsaydı yaa :uzgun:
:D
gündüz vakti doluşacaklar işte hemen bur kilidi Mayg..
Selamlar :)
Akatsuki ne ki :)
İnşallah inşallah darısı hepinizin başına. :)
Bugün Leo Franco'yu gördüm tek başına boş bir bebek arabası sürüyordu bir anlam veremedim :D. Etrafta ne eşi vardı nede bebek.
Batu abi tekrar yönetici olmuş forumu bırakıyorum :n:
Bi ara bizim Ceyhun'da google'da avatar diye arama yaptırıp avatar çizgi karakterini avatarına avatar yapmıştı.:icon_smile: Yine aynı muhabbet dönünce oradan aklıma geldi..