Bu gençlik nereye gidiyor?
Printable View
Nerden biliyim akatsuki ne :D Bu arada forum saati 20 dk gerideydi şimdi 50 dk ileride nerdeyse :D
İleri geri, yakında doğruyu bulur.:D
Bende diyordum ne ara 2 oldu yahu.Gerçi şu anda 2'ye çok fazla bir şey kalmadı ya..:icon_smile:
Boşver kızların sözünü dinle, bırak kılıbık desinler Aygün.:D
Hayali mayali de olsa adamın kız arkadaşı var..:icon_smile: Keşke benimde olsada banada izin vermese buluşmaya gitmememe..:icon_smile:
3 kişi niye takılacaksın yahu, kız arkadaşın yanındayken 3. kişiye ne gerek var.:D Olur Şemsi olur, olduğunda da yeter yahu karışma artık diye isyan edersin.:D:D
Öyle bir söyledinki Serkan abi bi an sanki o anı yaşamış gibi oldum..:icon_smile:
Yok ya kızların kalbini kırmak hoş değil, o kadar da isyan etmezsin.:D Ama söz konusu kızlar olunca sigortaların beklenmedik anda atma ihtimali de yüksek.:D
Neyse başka konu yok mu yahu konuşacak?:D
Konu değiştiriyorum hemen.Şu son yaptığımız organizasyondaki videoları seyrettin mi Serkan abi?
Doğru kişiyi kim beklemiyor ki.:D Doğrusu olsa en doğrusunu ister insanoğlu.:D Daha 1-2 senen var hem senin, sonra beklemeye başla.:D
İzlemedim henüz Şemsi, bakacağım diyorum hep unutuyorum.:D
Bende beklemeyi mantıksız buluyorum aslında :D Bak ben bekliyorum bişey yok sen bekliyorsun yok Şemsi bekliyor yok tabi Şemsi rahat nede olsa Çince ögreniyor okul bitince Çin'e gidecek orada milyarlarca insan içinden birini bulacak :D Biz 80 milyona mahkumuz şuanlık :D
İyi geceler beyler naber ?
Beklediğimiz en doğru kişi, doğru mu değil mi diye de bakmadan olmaz, deneme-bekleme diyelim biz ona.:n:
Çince önemli, ileride ortak projelere girebiliriz Şemsi.:D
İyidir Alican, senden naber?
Şu bana benzettiğin arkadaşa hala benzetiyormusun diye soracaktım.:icon_smile:
Hele bir öğreneyimde abi..:icon_biggrin: Emre abininde projeleri var.Teklifleri değerlendireceğim.Artık en iyi şartlar nerede olursa..:icon_razz:Quote:
Çince önemli, ileride ortak projelere girebiliriz Şemsi.:D
80 milyon? Doğru insan olsunda bay bayan fark etmez mi diyorsun Serhat? :icon_biggrin:
Benzetiyorum Şemsi, Bornova'ya gideyim, fotoğrafını çekip atarım sana.:D:D (Bir de hiç benzer çıkmıyormuş:n: )
Neyse ben yatar, kalanlara iyi geceler...
Gözlerde o kadar sorun yoktur herhalde..:icon_smile: Neyse sana iyi geceler abi.Bu arada Alican sanada selamlar..:)
Benim gözlerin görmesinde kusur yok, bu gece otobüs beklerken bir daha test ettim ama renkleri seçememe konusunda sıkıntım var sadece. Sen zenci değilsen, başka sorun yoktur.:n:
Bu sefer kaçtım.:D
Manevranında böylesi..:icon_biggrin: Bu tür şeyler hiç belli olmaz ama aradığım kişinin Çin'de olduğunu sanmıyorum.:smismileyiw2:
Öğreticem çekirge hepsini öğreticem sana :D Yavaş yavaş olacak :D Başlarda bu ne saçmalıyor diyeceksin ama sonra alışacaksın hatta yaşam biçimin olacak :D Sabahın 4'ünde arayıp bi ders daha yapalım diyeceksin ve bende sana ders 53 sabahın 4'ünde hocanı arama diyerek telefonu yüzüne kapayacağım. :D
Ankarada okullar 1 hafta tatil yupi :D
biz de gribal enfeksiyon halde hala okula gidiyoruz. aaahhh şu üniversiteler...