Haberleri ilk gördügümde bende ilk ve orta ögretim yazısını görünce sövdüm ama Sonradan orta ögretim bizede giriyomuş rahatladım :D
Printable View
Haberleri ilk gördügümde bende ilk ve orta ögretim yazısını görünce sövdüm ama Sonradan orta ögretim bizede giriyomuş rahatladım :D
daha hala kahvaltı edecem.. yah anasını be birader..
Derbiye sayılı saatler kala bakkala inip maçların resmi yiyeceği ve içeceği olan badem,antep fıstığı ve birayı temin ettim.. Mutluyum.
biranın yanında cips daha iyi gider, bir rufless, doritos acılı felan alsan süper olurdu. Ama bademde idare eder :D
Kullanmıyorum cips türü şeyler. (:
Bence denemelisin süper :D
uzun zaman sonra seLamun Aleykm..
Selam.Keşke bizim buralardada okul tatil olsa:/
olacak iş değil arkadaş dün ve bugün birer kez elektrikler gitti ve ben 2sinde de asansördeydim.. :uzgun:
Peki sonra noldu abi ? (:
Bu arada Şemo abi sen Okan Üniversite'sinde miydin ? Bir haberde görmüştüm o Üni'de 4 kişinin içinde olduğu asansör çökmüştü de aklıma sen geldin :)
Evet Okan'dayım.Ne zaman olmuş olay?
Dün kesildiğinde yanımda çenesiz bir kadın ve iki çocuğu vardı bi ton baş ağrısı çektim az daha ağzının üzerine vuracak bir tane o kadar sinirlendim elektrik kesilmiş çocuklara kızıyor aptal kadın.. Kapıcı anahtarla açtı kapıyı çıktım dışarı..
Bugünde kesildi yanlızdım bekledim alarma bastım ara kapıyı güç kullanarak açtım :D sonra elektrik geldi kapıyı kapatıp tekrardan yukarı bastım..
Haberi bulursam eklerim tam bakmadım :) İsimlere baktım sadece.
Eskiyse salla..
Buldum haberi .Bugün saat 10:30'da eklenmiş haber :)
Öğrenciler yere çakıldı!
6 öğrencinin içinde bulunduğu asansör, metrelerce yüksekten yere çakıldı
İstanbul Okan Üniversitesi'nde 6 öğrencinin içinde bulunduğu asansör, metrelerce yüksekten yere çakıldı. Büyük korku yaşayan öğrenciler asansör kazasını hafif sıyrıklarla atlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Olay, Okan Üniversitesi'nin İstanbul Tuzla'ya bağlı Akfırat beldesinde bulunan Güzel Sanatlar Fakültesi binasında meydana geldi. Ders çıkışı asansöre binen 6 öğrenci kapının kapanması ile birlikte büyük bir hızla yere çakıldı. Çığlık çığlığa kalan öğrencilerin imdadına kampus görevlileri yetişti. Yere çakılan asansörden çıkartılan Hatice Ece Başer, Okan Deveci, Veli Can, Gülşah Albayrak, Feridun Kurşun ve Mustafa Murat Yılmaz adlı öğrenciler Tuzla İçmeler Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayı duyan aileler okula akın ederken, ölen kimsenin olmaması velileri biraz olsun rahatlattı.
Ölümden dönen öğrencilere röntgen filmi çekildi ve vücutlarında herhangi bir kırığa rastlanmadı. Korkunç kazayı hafif sıyrıklarla atlatan öğrenciler tedavileri tamamlandıktan sonra akşam saatlerine taburcu edildilirken bile hala olayın şokundaydılar. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öğrencilerin yanı sıra kampus görevlilerininde ifadesi alındı. Öğrencilerin 5 katlı binanın ikinci katından asansöre bindikleri ve o kattan yere çakıldıkları tespit edildi. Asansörün düşüş nedenide araştırılıyor.
Muharrem ÇAĞLAR-Özner BERBER / AHT
Yav keşke hiç bahsetmiyeydin.Şimdi asansöre binerken hep aklımda bir acana olacak.İsimlere benim adım var mı diye mi baktın?
Asansöre binmem bineni de sevmem.
ya forumda yeni mesjlara tıklıyorum ama hiçbirşey yenilenmiyor.
Nefes almakta zaman zaman güçlük çekiyorum maçtan dolayı. (: Ölürsem burda olacak zaten. (:
Bizim apartmandada tarihi eser bir asansör var Allah'a emanet biniyoruz.Üzüldüm çocuklara
Günaydınlar. :)
selamlar dün gece uyumadık şuan gözlerim acıyor :(
E yat sende o zaman.:icon_smile:
bineni neden sevmiyorum? Çünkü binen biri ile bir yere gidince asansöre bindirmeye çabalarını sevmiyorum. Dolayısıyla birden binenler gözüme antipatik gözüküyorlar. Orası size kalmış. :icon_wink:
uçmaya gerek yok. Bir çift ayağın ve merdiven mevcutsa zaten sorun da yok.
aynen bende binmem. Acayip korkarım asansörden. Bindiğimde çok olmuştur ama genelde 12 katlı apartmandada yukarı merdivenlerle çıktım. Korku insana neler yaptırıyor :DQuote:
bineni neden sevmiyorum? Çünkü binen biri ile bir yere gidince asansöre bindirmeye çabalarını sevmiyorum. Dolayısıyla birden binenler gözüme antipatik gözüküyorlar. Orası size kalmış.
SaatLer geri aLınınca ve dersLer 8 saat oLunca karanLıkta okuLa geLmenin verdiği hazı yaşıyorum şuan.:D