Printable View
ŞAMPİYONLAR LİGİ
TEMSİLCİLERİMİZ
AVRUPA LİGİ
TEMSİLCİLERİMİZ
Biri şok mağlubiyet mi dedi ? ^^
Anderlecht kimmiş hocam bea :n:
valla isterse 5 forvetim olsun hiç bi kariyerimde farklı taktik oluşturmadım. Her zaman taktiğime göre takım oluşturdum. Tek forvetten şaşmam hiç bi zaman. Süper ligden bi pilot takım bul fazla olan forvetleri gönder en temizi :D hem sen oyuncu bolluğundan kurtulursun hemde oyuncularla aran açılmaz oynatmıyorsun falan diye :)
Vay arkadaş :icon_biggrin: Allah için istatistiklere bakarmısınız :icon_biggrin:
Sıkıntı şurda yabancı oyuncuların yerli takımlarda oynamasını istiyorum.5 yılı doldurup türk olsunlar diye,Ama antrenörleri ve antrenman tesisleri iyi değil.Yedek takımımda olsa bile daha iyi gelişiyor.Çift forvete geçsem bu sefer ortasaha azalacak oda sıkıntı.Taktik değiştirmem zaten,bu taktik çok uyumlu tek oyuncunun yer değiştirmesiyle ofansif veya defansif yapabiliyorsun.Bucayı pilot takım yaptım.Altyapısı ve antrenman tesisleri çok iyi,bunun gibi birkaç takım daha bulursam iyi olur.Bucayı gelecek sene süper lige çıkaracam.:icon_biggrin:
ŞAMPİYONLAR LİGİ
TEMSİLCİLERİMİZ
Ligi zaten domine etmişsin, bu sene Avrupa Ligini alırsan güzel olur. Bu arada antrenörlerini de gösterir misin? Bu kadar genç oyuncu bu hızla gelişmez normalde :D Tüm özellikleri yükselişte gençlerin. Demek ki sağlam antrenörlerin var.
AVRUPA LİGİ
TEMSİLCİLERİMİZİN DURUMU
ANTRENÖRLER
ANTRENMAN SEVİYESİ
Her antrenmanda 2-3 tane antrenör tek başına çalışıyor.Birde şunu farkettim oyuncuya özel antrenman uygularsan ona uygun özellikler daha hızlı gelişiyor.Mesela Yıldıraya İçe katetme antrenmanı uyguladım.Hız,hızlanma,çeviklik felan daha iyi gelişti.Sıkı markajda da markaj iyi gelişiyor.