Catanzaro'nun başında 300. maça çıkıyormuşuz Bari maçıyla beraber. Bakarsın oyuncular bir kıyak geçer bana :D
Printable View
Catanzaro'nun başında 300. maça çıkıyormuşuz Bari maçıyla beraber. Bakarsın oyuncular bir kıyak geçer bana :D
Lig sonunda Bari maçına yedeklerle çıkmıştın değil mi :) Padova her türlü daha iyi olurdu
Valla Vicenza'tı dışarda 0-2 yenmiştik. bakarsın coşar takım ama çok zor çünkü Bari baya baskılı oynadı ilk maç
bana şans dileyin. giriyorum maça :D
Af Yok Amigoları Maça Akın ediyor :d
dualarımız seninle abi:)
Rakip fena bastırıyor. 10 kişi falan kalmadıkları sürece vermezler turu bana.
forvetlerinde çok etkili bir adam var. her türlü geçiyor bizim savunmacıları.
ilk dvere 0-0 bitti, rakipte 2 sarı kartlı var . Biri kırmızı görüverse iş olabilir :D
attılar. hadi geçmiş olsun. yeni başlıpa hazır olun :n:
2-0 oldu. Gitti koca sezonun emekleri. Ulen Bari senden Serie A'da alırım bu maçların intikamını
Müdürüm , ne yap et al bu maçı..
Bu dakikadan sonra herşey mübahtır .:)) Bilmem anlatabildim mi ?
Yine bize hüsran var.... :(
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/9/7631.png
rotondo gol gol gol 7 sene oluyo :D
hatta 8 oluyomuş ben yazarken ss geldi
Yapma be abi... 1 sezon daha mı tırmalıcaz....
Bize golleri atan Caputo gol kralı oldu,
Sezonun oyuncusu büyük kaptan Vailatti!
Lecce menajeri Gattuso yılın menajeri,
Yılın takımında savunmanın emniyet sibobu Solini ve büyük kaptan Vailatti yer aldı.
oyuncular tatile çıktılar. :n: Ne kadar da meraklılarmış? Hemen kaçtı herifler :D
yeni başlık ne olucak abi ve catanzarodan kurtulsan mı artık?
Gecmis olsun hocam.
hocam bu senede o sene değilse artık zoor :D play-off finalinde elenmeseydik istifa sesleri yükselirdi ama desteğimiz sonuna kadar :D
:n: De get len :p
Ölene kadar burdayız :D Bu takımla daha neler göreceksiniz :D
Sağolasın. Yenildikielendik ama ezilmedik.
Belki yarın, belki yarından da yakın! :D Hep destek,tam destek :D
sağlık olsun:/
Galiba yine süper bir kariyer oluyor..Bir ara en baştan okuyacağım..
Play-Off falan karışık işler bunlar direk çıkmaya bak diyeceğim de galiba elle tutulur 3-4 adamın var..
Herşeyden önemlisi çok temiz bir lig oldu. Ligin temizliğine tek leke süren olay ligin son haftasındaki Bari maçında play off maçlarını düşünerek sahaya yedeklerle çıkmam oldu. Sahadan 1-2'lik skorla ayrılan Bari 7. sıradan 3. sıraya yükseldi ve play off'lara kaldı. Kaderin cilvesine bakınki play off finalinde de karşımıza geldi ve bizi eleyerek Serie A'ya çıktı. Eğer ligin son maçında as kadroyla çıksam ve yenilmesem Bari 74 ya da 73 puanla 7. sırada kalarak Serie B'de devam edecekti...
Hocam 7 senede bir tek bolognadanmı teklif geldi ? SeRİ A ya çıkarsan bırakmazlar seni..
Gerçekten baya keyifli gidiyor Ali :) ben unuttum ama sanırım 3-5 sezondur Serie B'deyiz :n:
Öyle ama mali yapı izin vermiyor güçlenmemize. Takımın değeri 2,5 milyon € ama mücadele ettiğim rakiplerin en düşüğü 7-8 milyon €'dan başlıyor. 20 milyona kadar gidiyor.
Evet sadece Bologna'dan geldi ama seneye teklifler gelir bence.Gerçi hoş ,gelse de buradayız :n:
Bari menajeri utanmadan basına bizim Rotondo'yu istediğni yazmış. ulen düşman kulüp ilan etme falan varsa edicem bunları ben! Acayip kıl oldum takıma !!! :n:
Savunma hattımızı önde kurduğumuz için mutlaka hızlı savunmacılar bulmamız lazım. Elimizde 1-2 tane var ama şöyle hız-hızlanma-çeviklik-top kapma-önsezi gibi özellikleri 13-14 olan bir oyuncu bulsam iyi olacak. Bir de sağ kanatımızda ve orta sahanın ortasında eksiklerimiz var. Daha doğrusu ota saha komple felç :D Ah ulen yönetim! Adam gibi 1 sene para verseler coşturacağım takımı ama yok. Seneye yine 200.000 € transfer bütçesini atarlar önüme :n:
bu sene emrah oynar artık heralde hocam kaptanın yedeği olarak.
abi bütçe verirler mi yoksa her zamanki tarife mi?
Rotondo ile ipleri kopardık. Özel görüşmede gitmek istediğini söyledi. Ben de olmaz dedim. Daha da mutsuz mu olayım falan dedi. Kalacaksın diye direttim falan. O da restleşti ve toplantı öyle bitince transfer listesine konmayı talep etti. Gidene dur diyemem ama ucuza da vermem. Bak adi Bari'liler kafasını karıştırdılar gencecik oğlanın!!!!
38 maçta 7 gol 20 asist... Rotondo'nun bu yılki karnesi buydu. Böyle adam kaçırılır mı yahu? İyiki geçen sezon 5 yıllık imzalatmışım hepsine. bedavaya kaptırmam hiçbirini!