Geldim bile :p Bilgisayar çökmüştü anca yapıldı.Of of ne varsa silinmiş yeni aya da girdik kota dolacak ilk günlerde :(
Printable View
Geldim bile :p Bilgisayar çökmüştü anca yapıldı.Of of ne varsa silinmiş yeni aya da girdik kota dolacak ilk günlerde :(
Acınacak halde kafe. :)
harbiden ne olmuş buralara böyle ya.uzun süre forumda yoktum.daha sonra bir geldim sinek avlıyor kafe filan
Fırtına öncesi sessizlik..yani umarım öyledir. :)
Öyle öyle, el atıyorum, kafe işlesin diye çabalayalım biraz artık.:D
kisme var mı? :D
Olmamı ? :D
yok mu çay kahve servisi hasta hasta sıcak bişeyler içmek fena olmazdı.. :D
Fm ne kadar karmaşıklaşmış yahu.2009'u hiç oynamamıştım.Dün yüklemiştim 2010'u,bugün turnuvada seçtiğim Porstmouth'a bir bakayım diye açtım oyunu.Başım döndü adeta.Zaten İngilizcem yok denecek kadar az,bir de üstüne karmaşık olunca oyun neye uğradığımı şaşırdım.Kadroya baktım biraz sonra kapattım oyunu.Turnuva başlasın o zaman açarım herhalde..:icon_biggrin:
Şemsi abi ufak bir şoktan sonra rahatlama gelir :D.
ya arkadaş lanet olsun bu nedir yaa servet'i anlayabilecek kadar sümkürüyorum.. :D düşünün artık hastalığın derecesini.. :D
Servet neler hissediyor Oğuz abi :zuhaha.
valla benim beynim çıkıyormuş gibi hissediyorum bu konuda yorum yapmayacağım.. :n:
256 Ram 128 Ekran Kartıyla FM 2010 çalışır mı bi denesem mi şansımı :)
Aygün şansını dene.Ne aygün mü burada :uzgun:.Cafe'nin başlığının çilehane olarak değiştirilmesini talep ediyorum :n:.
Gerçek olum bunlar..Hatta bende oradaydım daha dün gibi aklımda herşey..Bana ''Serhat bu çocuğa koyacak beyin bulamadım acaba çalışır mı?'' diye sordu bende meşguldum başımdan salmak için ''bi şansını dene'' dedim ve sen dünyaya geldin.Tabi ilerde senle kaşılaşacağımı bilsem o an böyle birşey söylemezdim.
Türkçe çıksada bir an önce alışmamız daha kolay olsa.Zaten turnuva maçları için açmayı düşünüyorum sadece oyunu.Kariyer yapacak kadar zaman ayırmayı planlamıyorum şu anda.:)
2009'u çalıştırmadıysa 2010'u neden/nasıl çalışıtırsın? :icon_smile:
ben 2010 un demosunu 256 mb ram 64 mb mx 400 ekran kartında çalıştırdım.:D
Şemsi abi kısa kurtuluş yolu FMyi bırak :D.Serhat abiyi tebrik ederim benim gibi düşünen biri daha varmış yahu :p.
Yok yav ne bırakması.Özlemişim turnuva maçında son dakikalarda gol yeme stresini yaşamayı,son dakikada gol attığımda çılgınlar gibi sevinmeyi,yediğimde ise çıldırmayı felan.:icon_smile: Yalnız takımın kadro biraz kötü.Üstüne birazda sakat var.Üstüne vermiş olduğum uzun ara var.İlk turdan elenerim herhalde..:icon_smile:
River Plate ile girerim bu yıl turnuvaya girersem,onda da tek amacım hayro abinin belası olmak :n:.
Şemsi abi ayarlara gir FM yazılı yere onun altında bir yerde display&sounds var ordan.