Chrome'de olmuyor :(.Gıcık Mayk :icon_evil:.
Printable View
Chrome'de olmuyor :(.Gıcık Mayk :icon_evil:.
Mesaj hiçbir şeydir muhabbet herşey. Non stop muhabbet :D
keep muhabbeting .)
Bu FenerBahceLi'nin profilindeki yazılar neden kalın itiraz ediyorum :D
Harbiden tarayıcıdan kaynaklanıyormuş.Bende diyorum neden yapamıyorum.:icon_smile: Mesaj sayım kaç olmuş merak ettiğimden değil.Neden yapamadığımı merak ettiğim için.Sağolun valla..:icon_smile:
Bende kalın gözükmüyor.Belki Mustafa abidede kalın gözükmüyordur.:icon_smile:
Sn. El Barto;
İtirazınız reddedildi:)
Reddedilmemiş gayet olumlu sonuçlanmış gibi. :D
Hakkaten yaa düzeldi:)
Rengimiz yok diye bizi bitti mi sandınız? :D Mistik güçlerim var benim...
bende hala kalın gözüküyor Fenerbahçeli abimizin bilgileri :D
Bende hala koyu duruyor Mehmet abinin bilgiler (:
Estağfurullah efenim koskoca ayın 2. üyesi var karşımızda .)
ama cidden neden koyu yazıılmış benimkisi mistik güşlerinle öğrenebilirmisin :)
Açıklıyorum: Benimde mistik güçlerim var :)
ctrl+f5 :D
Panelde biri fazla elleşmiş heralde bazen oluyordu :D
Halâ aynı.Sen seçilmiş adamsın Mehmet abi.
Kim elleşmiş benim profilimle acaba .)
mayg kabullenmiyolar işte.)
O da maykın sorunu. :D
misal sokağa çıkıp ben peygamberim desen inandıracak birilerini bulabileceğin gibi, burada da ben seçilmişim dediğinde sana inanan muhakkak çıkacaktır. :D
öhöm.)..........
Gıcık mı tuttu Mehmet kardeşim. :n:
Sorma Sorma.) öhö höh öhhhhhhööö.)
http://www.youtube.com/watch?v=SuPvgMIv8eo
Metin Işık laylaylom galiba sana göre sevmeler..
hopaşinanay galiba sana göre sevilmeler:n: gece gece nereden çıktı bu :n:
Ntvspor daha demin Rayson Drente'den edindikleri bilgiye göre, R.vD.Vaart, Drente'ye Fenerbahçe ile anlaştım demiş.
:D gece gece bi şarkı daha patlatiim o vakit..
http://www.youtube.com/watch?v=fV0wo_OP6Ds kesin dinleyin hit bi şarkıdır.. efsanedir..
yani reklamdan anlayın..
Hadi inşallah .)
20 lira zam hiçte fena değil.. :)Quote:
Milli Eğitim Bakanlığı´nın Meclis bütçe görüşmelerinden, öğrencileri sevindirecek bir haber geldi. Üniversite öğrencilerine verilen öğrenim kredisi ve bursların aylık 180 liradan 200 liraya çıkarılması kararlaştırıldı.
Halen 800 bin civarında öğrenci, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu´ndan (Yurtkur) kredi veya burs alıyor. 2010 yılında ekstra 75 bin öğrenciye burs, 175 bin civarında öğrenciye öğrenim kredisi verilmesi planlanıyor. Başarılı veya ihtiyaç sahibi öğrencilere burs, kredi için başvuran tüm öğrencilere ise öğrenim kredisi tahsis ediliyor.
Burs karşılıksız veriliyor, kredi ise üniversite bittikten iki yıl sonra başlamak üzere geri ödeniyor. Bir öğrenci hem burs hem de öğrenim kredisi alamıyor. Üniversite harcı olan ´katkı kredisi´ (harç) ise talep eden tüm öğrencilere veriliyor ve ücret öğrenciler adına üniversitelere yatırılıyor.
Yeni burs ve krediler, öğrencilerin hesaplarına ocak ayından itibaren yatırılmaya başlanacak. 2002 yılında 451 bin öğrenciye 45 lira burs ve kredi veriliyordu. Bu yıl Yurtkur´a burs, öğrenim ve katkı kredisinden yararlanmak için 421 bin kişi başvurmuştu.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2010 bütçesinin öğrenciler için daha fazla kaynak ayıran bir bütçe olduğunu belirtirken, gelecek yıl öğrencilere sağlanan öğrenim ve harç kredisi ödeneklerini yüzde 12,8 artırdıklarını söyledi. Şimşek, gelecek yıl toplam 1 milyon 634 bin öğrenciye burs, öğrenim ve katkı kredisi ödemeyi hedeflediklerini kaydetti.
Arkadşlar taktik bölümüyle hangi yöneticler ilgileniyor acil öğrenmem lazımda.